Δευτέρα 24 Ιουνίου 2013

Ανακοινώθηκε ο ανασχηματισμός - Αυτή είναι η νέα κυβέρνηση με 43 μέλη

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΥΠΕΞ Ο ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ

Ανακοινώθηκε λίγο μετά τις 9:00 το βράδυ της Δευτέρας από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Σίμο Κεδίκογλου το νέο κυβερνητικό σχήμα που περιλαμβάνει συνολικά 43 μέλη.

Η ορκομωσία της νέας κυβέρνησης θα γίνει στις 12:30 το μεσημέρι της Τρίτης στο Προεδρικό Μέγαρο.

Πρωθυπουργός:

Αντώνης Σαμαράς

Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης

Ευάγγελος Βενιζέλος

Η απαγορευμένη ταινία


Ο Ελληνας σκηνοθέτης Μανουέλ ντε Κόκο, αν και φωτογραφίζεται με φόντο τον Αραφάτ, κατηγορείται για πράκτορας της Μοσάντ.

Της ΕΥΑΝΝΑΣ ΒΕΝΑΡΔΟΥ

Κόκκινο πανί για τις αραβικές χώρες έχει γίνει η ταινία «Unknown Land» (Αγνωστη Γη), πρώτη μεγάλου μήκους του Ελληνα Μανουέλ ντε Κόκο (κατά κόσμον Μάνου Κοκορομύτη). Αυτή τη στιγμή το φιλμ είναι απαγορευμένο σε όλες τις αραβικές χώρες. Ο λόγος; Οι Αραβες θεωρούν τον Ελληνα σκηνοθέτη... ενεργούμενο των Ισραηλινών.

Τον κατηγορούν δε πως ύψωσε την ισραηλινή σημαία σε αραβικό έδαφος. Μέχρι και το Αλ Τζαζίρα το έχει κάνει θέμα, ενώ το υπουργείο Πολιτισμού της Υεμένης, όπου γυρίστηκε η ταινία, έχει στείλει επιστολή στα μεγαλύτερα κινηματογραφικά φεστιβάλ, συμπεριλαμβανομένων και των Κανών, απαγορεύοντάς τους να προβάλλουν την ταινία - διαφορετικά θα προχωρήσουν σε μήνυση.

Τι έλεγε ο Αντώνης Σαμαράς, για συγκυβέρνηση με το ΠΑΣΟΚ


Ο Γιώργος Τράγκας ανώτερος του History Channel (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Τράγκας παίζει αποσπάσματα της παλιάς θρυλικής του εκπομπής με τον Συμπιλίδη, την εκπομπή σταθμό για την ελληνική τηλεόραση, με επικ τίτλους αρχής με τον Τραγκα σε στυλ Ντικ Τρέισι, αφήγηση και μαρτυρίες (την ανησυχία της συζύγου, την εμπιστοσύνη της μάνας, την προφητεία του πνευματικού του) και τρελό dramatization με τον Συμπιλίδη πρωταγωνιστή να παίζει τον εαυτό του.

Πολλά χρόνια μπροστά ο Γιώργαρος, τυφλά να 'χει το History Channel.

Από τον "τοίχο" στο Facebook της δημοσιογράφου Τζίνας Μοσχολιού

Το ένα και μοναδικό "Ελληνικό" φεγγάρι (ΦΩΤΟ)


Αυτή την μοναδική εικόνα αντίκρυσαν όσοι βρέθηκαν το βράδυ της Κυριακής στο Σούνιο. Ένα μεγαλειώδες φεγγάρι δίπλα σε ένα ανεπανάληπτο μνημείο.

(Φωτογραφία: Reuter)

Πηγή: TheInsider