Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

Η επίθεση του Μίκη Θεοδωράκη στον Τσίπρα και η νέα πολιτική κίνηση

 Σφοδρή επίθεση εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ και του Aλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο κ. Μίκης Θεοδωράκης, με γραπτή εισήγησή του προς την Κεντρική Επιτροπή του Κινήματος Ανεξάρτητων Πολιτών, που ο ίδιος ίδρυσε.

Στην εισήγηση με ημερομηνία την 1η Σεπτεμβρίου 2012, σύμφωνα με τον Βηματοδότη, ο διάσημος μουσικοσυνθέτης, παραθέτει και τους λόγους που αρνήθηκε στον κ. Τσίπρα να είναι υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ, στις εκλογές της 17η Ιουνίου.

Ο κ. Θεοδωράκης, αναφέρει συγκεκριμένα ότι η αιφνίδια άνοδος του ΣΥΡΙΖΑ δημιούργησε αυταπάτες ότι είναι δυνατόν να δημιουργηθεί ακόμα και κυβέρνηση Αριστεράς που θα καταργήσει το Μνημόνιο την πρώτη ημέρα της νέας Βουλής και συμπληρώνει:

Ανακατατάξεις από δημοσκόπηση: Τρίτο κόμμα η Χρυσή Αυγή

Ανακατάξεις στο πολιτικό σκηνικό και αναπόφευκτα αίσθηση προκαλούν τα αποτελέσματα δημοσκόπησης της εταιρίας Pulse, την οποία δημοσιεύει αύριο Πέμπτη η εφημερίδα Ποντίκι.

Τα ποσοστά δείχνουν τα δύο πρώτα κόμματα να απέχουν μόλις μία μονάδα, με την Νέα Δημοκρατία να προηγείται, ενώ η Χρυσή Αυγή είναι τρίτο κόμμα, με τη Δημοκρατική Αριστερά και τους Ανεξάρτητους Έλληνες να καταγράφουν πτώση.

Αναλυτικά, με αναγωγή, η ΝΔ συγκεντρώνει 25%, ο ΣΥΡΙΖΑ 24%, η Χρυσή Αυγή φτάνει στο διψήφιο 10,5%, και ακόμα το ΠΑΣΟΚ συγκεντρώνει 8%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες 6,5%, το ΚΚΕ 5% και η ΔΗΜΑΡ 4,5%

Στην πρόθεση ψήφου καταγράφεται:

Έκθεση με φιλανθρωπικό σκοπό για το ΕΕΕΕΚ

 κλικ για μεγέθυνση
Πρόσκληση από την Μαυροπούλου Χρυσούλα(Παλαιόκαστρο)για την έκθεση ζωγραφικής που θα πραγματοποιηθεί στον χώρο του Συλλόγου Καλλιτεχνών Εικαστικών Τεχνών Πολυγύρου(απέναντι από το Κέντρο Νεότητας-πρώην κτήριο Προσκόπων)στον Πολύγυρο.

Εγκαίνια στις 13 Σεπτεμβρίου 2012 -Πέμπτη,ώρα 19.00
Διάρκεια  έως 16 Σεπτεμβρίου 2012 και ώρες λειτουργίας 19.00-22.00

Έχει φιλανθρωπικό σκοπό υπέρ της υποστήριξης των παιδιών με ειδικές ανάγκες του Ειδικού Σχολείου(ΕΕΕΕΚ)Πολυγύρου,στα οποία θα δοθεί το60%των χρημάτων. Με το πέρας της έκθεσης θα κληρωθεί ένα πορτρέτο σε έναν τυχερό από τους επισκέπτες. Η κλήρωση θα γίνει την Κυριακή 16/9/12.Τα έσοδα από τους λαχνούς θα δοθούν στον Σύλλογο Καλλιτεχνών Εικαστικών Τεχνών Πολυγύρου,

Συγχαρητήρια επιστολή Δημάρχου Σιθωνίας στην αθλήτρια Στέλλα Σμαραγδή

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΙΘΩΝΙΑΣ

Αγαπητή Στέλλα,

Η επιδόσεις σου στα αθλήματα των Παραολυμπιακών αγώνων του Λονδίνου που συμμετείχες μάς έκαναν όλους υπερήφανους και ιδιαίτερα τους συγχωριανούς σου και αποτελούν παράδειγμα δύναμης και μεγαλείου ψυχής.

Θερμά συγχαρητήρια από εμένα προσωπικά και από το Δημοτικό Συμβούλιο Σιθωνίας για την δυναμική παρουσία σου και τις επιδόσεις σου. Η θέλησή σου, το πάθος σου, η αγωνιστικότητα του φρονήματος αποτελούν μαθήματα ζωής για όλους μας, αλλά επιπλέον,

Αγ. Μάμας Χαλκιδικής: Επιτέλους οι αρμόδιες υπηρεσίες «είδαν» τις αυθαιρεσίες στην παραλία του υγροτόπου!


web: www.eco-solidarity.org - email: ecology-trem@nath.gr
Φιλίππου 51, Θεσσαλονίκη 54631, τηλ. 2310.421196, 266705, fax 2310.421196

Θεσσαλονίκη 6/9/2012

Αγ. Μάμας Χαλκιδικής:
Επιτέλους οι αρμόδιες υπηρεσίες «είδαν» τις αυθαιρεσίες στην παραλία του υγροτόπου!


Μετά από μακρόχρονη ενασχόληση με το θέμα και την ανταλλαγή κιλών αλληλογραφίας, οι οικολόγοι κατάφεραν να δουν και οι «αρμόδιους φορείς» αυτό που χρόνια τώρα οι διερχόμενοι επισκέπτες έβλεπαν: την ύπαρξη αυθαίρετων κατασκευών στην παραλία του υγροτόπου του Αγ. Μάμα.

Οι αρμόδιοι είναι το ΥΠΕΚΑ, η Κτηματική Υπηρεσία του Δημοσίου, η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας - Θράκης, η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και ο Δήμος Νέας Προποντίδας.

Μόλις πριν από λίγες μέρες κοινοποιήθηκαν εκθέσεις αυτοψίας αυθαίρετης κατασκευής συνοδευόμενες από τσουχτερά πρόστιμα σε 13 επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στις ακτές αυτές.

Δήμος Σιθωνίας: Εκδηλώσεις μνήμης για την πτώση του μοιραίου σινούκ

Νικήτη 05 Σεπτεμβρίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΝΗΜΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΜΟΙΡΑΙΟΥ ΣΙΝΟΥΚ

    Με αφορμή τη συμπλήρωση οκτώ  χρόνων από τη μοιραία πτώση του ελικοπτέρου Σινούκ στο Πόρτο Κουφό και τον άδικο χαμό του Πατριάρχη Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής, Πέτρου και άλλων 16 συνανθρώπων μας, την Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012 θα τελεστεί Μνημόσυνο στον οικισμό Πόρτο Κουφό της Δ.Κ. Συκιάς του Δήμου Σιθωνίας.

   Συγκεκριμένα, στις 11 το πρωί της Τρίτης 11 Σεπτεμβρίου 2012 θα τελεστεί επιμνημόσυνη δέηση στο χώρο του μνημείου στο Πόρτο Κουφό και θα ακολουθήσει εκφώνηση ομιλιών. Την διοργάνωση φέτος ανέλαβε το Β΄ Σώμα Στρατού σε συνεργασία με το Δήμο Σιθωνίας.

Δήμητρα Λιάνη - Παπανδρέου: "Εντολοδόχος των τραπεζών ο Γιώργος"



«ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ Η ΠΤΩΣΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ καί Η ΑΝΟΔΟΣ  ΤΟΥ... GIORGO»...!!!

Και τι δεν είπε η Δήμητρα Λιάνη-Παπανδρέου σε τηλεοπτική της συνέντευξη στο τηλεοπτικό σταθμό σταθμό kosmos tv της Ρόδου, γιά τον Γιωργάκη.

Τον περιέγραψε με τούς πλέον απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς, τους οποίους άλλωστε --όπως είπε-- τους είχε διατυπώσει πρώτος ο... πατέρας του, Ανρδέας Παπανδρέου...!!!

Ότι και να πούμε εμείς είναι... λίγο...

Δέστε την συνέντευξη εδώ: