Παρασκευή 28 Μαΐου 2010

Τόλης Βοσκόπουλος - Μπορεί

Εγχειρίστηκε ο Τόλης Βοσκόπουλος


Σε χειρουργείο για την τοποθέτηση βηματοδότη υποβλήθηκε ο Τόλης Βοσκόπουλος το πρωί της Παρασκευής. Από την Τετάρτη το βράδυ ο γνωστός τραγουδιστής νοσηλεύεται στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών με καρδιοαγγειακά προβλήματα...

Η προγραμματισμένη εγχείριση ολοκληρώθηκε με επιτυχία και τώρα ο κύριος Βοσκόπουλος αναρρώνει στο δωμάτιό του στο νοσοκομείο.

Στο πλευρό του βρίσκεται φυσικά η σύζυγός του, Άντζελα Γκερέκου, και σύμφωνα με πληροφορίες η 20χρονη κόρη του, Χαρά, από τον γάμο του με τη Τζούλια Παπαδημητρίου.

Η παρουσία της Χαράς στο νοσοκομείο έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς λόγω της δικαστικής διαμαχης που είχε η κυρία Παπαδημητρίου με τον Τόλη, ο γνωστός τραγουδιστής δεν έχει καθόλου επαφές με την κόρη του και μάλιστα στο παρελθόν έχει αμφισβητήσει και το γεγονός ότι είναι παιδί του.

Η Χαρά σπουδάζει στην Ελβετία και μόλις πληροφορήθηκε την περιπέτεια της υγείας του πατέρα της, επέστρεψε στην Ελλάδα για να τον δει από κοντά.

Από την πλευρά της η πρώην σύζυγος του Τόλη Βοσκόπουλου, Τζούλια Παπαδημητρίου, σε τηλεφωνική της επικοινωνία με το Star δήλωσε ότι εύχεται στον κύριο Βοσκόπουλο να είναι καλά, όπως το ίδιο εύχεται σε όλο τον κόσμο σήμερα...

Πηγή: Nooz.gr

Ανδρισμός, Κόρακες και Δημοκρατία….


Του καθηγητή ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΙΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ

Εάν ήταν όλοι και όλοι 5-10 οι συμπολίτες μου και μαζί οι φοιτητές και οι φοιτήτριές μου που μου έθεσαν το σχετικό ερώτημα θα τα είχα ρίξει στον νοερό «κάλαθο αχρήστων» και δεν θα τα ανέβαζα ως θέμα και blog-άποψη!...

Ήταν, όμως, πολλοί, μα πάρα-πάρα πολλοί εκείνοι και εκείνες που ως συμπολίτες όχι μόνο με σταματούν εδώ και δύο μέρες στο δρόμο, μου τηλεφωνούν και μου στέλνουν ηλεκτρονικές επιστολές αλλά μερικοί σηκώθηκαν μέσα στο πανεπιστημιακό αμφιθέατρο και, επιβεβαιώνοντας αυτήν ακριβώς την συγκεκριμένη διάσταση του «Πανεπιστημιακού Ασύλου» μου έθεσαν το απλό ερώτημα:

Σε δελτία ειδήσεων είδαμε στο παρελθόν σε άλλα Κοινοβούλια λεκτικές επιθέσεις και ξυλοδαρμούς ανάμεσα σε εκπροσώπους διαφόρων Κομμάτων! Όταν ο κ Μαντέλης, ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕ ως ο ΠΡΩΤΟΣ τέως Υπουργός καταθέτοντας τόσο κυνικά στην Επιτροπή ότι δέχτηκε «χορηγίες» της τάξης ΜΟΝΟ των 200,000 μάρκων ενώ άλλοι πήραν ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ σε χορηγίες (μίζες) από την SIEMENS, γιατί ΔΕΝ σηκώθηκαν δύο-τρία αν όχι 13 μέλη της Επιτροπής και δεν του πέταξαν ένα ποτήρι νερό ή δεν του έριξαν καμιά «σφαλιάρα» για να «συνέλθει»;

Στις ανταλλαγές των απόψεών μας εγώ προσωπικά ΑΝΤΕΤΑΞΑ ότι δεν προτίθεμαι ούτε να αναβαθμίσω τέτοιου είδους «χειροδικίες» - με τη λογική του «κόρακας κορακιού μάτι δεν βγάζει» - που ΔΕΝ συνάδει με το ήθος και την ευπρέπεια του Δημοκρατικού μας πολιτεύματος ούτε και να υποβαθμίσω τον αναμενόμενο «ανδρισμό» των ανδρών και γυναικών της συγκεκριμένης Εξεταστικής Επιτροπής.

Δυστυχώς είμαι υποχρεωμένος όπως όλοι οι Έλληνες σε αυτή την απίστευτη και χωρίς προηγούμενο οικονομική καταστροφή που ζούμε να επισημάνω, και χωρίς να κάνω αποδεκτή την παρατήρηση πολλών συνομιλητών μου, να δηλώσω ότι το απεύχομαι αλλά πολύ φοβάμαι όπως πάμε ότι ο Ελληνικός λαός έχει κουραστεί, έχει πικραθεί, αισθάνεται ότι τον λήστεψαν και τον κοροϊδεύουν και κατά λογική συνέπεια, ΔΕΝ υπάρχει εκτονωτική κάθαρση μόνο στην αποπομπή επίορκων πολιτικών και στελεχών με την…ψήφο!

Εάν ΔΕΝ τιμωρηθούν παραδειγματικά οι ένοχοι και δεν δημευθούν τα περιουσιακά τους στοιχεία που αποκτήθηκαν από τη λεηλασία της περιουσίας του Λαού, τότε…

«Κάποια στιγμή οι Έλληνες συλλήβδην θα χειροδικήσουν!...»

Αυτές οι φωτογραφίες χαρίζονται στη Β. Πιερία και στον Δήμαρχο Πύδνας




Αυτό ήταν σήμερα το χρώμα του νερού της ΜΟΡΝΑΣ.

Γιατί άραγε; Τι συμβαίνει; Ποιος ευθύνεται;

Θα το δώσετε να το πιουν τα παιδιά σας;

Πάντως τα Γίδια δεν το πίνουν γιατί μυρίζει...

Θ. Κ. Πιέριος

Αχμέτ Νταβούτογλου, Το στρατηγικό βάθος. Η διεθνής θέση της Τουρκίας


Kυκλοφορεί Πανελλαδικά

Εκδόσεις Ποιότητα
Σμύρνης 2
166 72 Βάρη Αττικής
www.piotita.gr

Ολική επαναφορά


Αγαπητές φίλες και αγαπητοί φίλοι

Η αλήθεια είναι ότι τον τελευταίο καιρό δεν σας παρείχαμε την ενημέρωση που έπρεπε.

Συμβαίνουν κι αυτά, άλλον τον πήραν φαντάρο, άλλος έφυγε για σπουδές κλπ κλπ.

Επανερχόμαστε δριμύτεροι με περισσότερη ενημέρωση, γιατί κάποιος γνωστός και μη εξαιρετέος συμπολίτης μας, μας συνέστησε να το κλείσουμε το μαγαζί.

Φυσικά δεν είμαστε εφημερίδα και δεν πληρωνόμαστε για αυτό που κάνουμε. Απλά αγαπάμε τον τόπο μας και θέλουμε την προβολή του.

Αναγκαστήκαμε να βάλουμε μετριασμό σχολίων για να προστατεύσουμε τους αναγνώστες μας, μιας και μας διαβάζουν και παιδιά, γιατί κάποιοι το είχαν παραξηλώσει στο υβρεολόγιο.

Δεν ευθυνόμαστε εμείς για την ανωριμότητα που δείχνουν ορισμένοι και νομίζουν ότι με ύβρεις και την αμετροέπεια που δείχνουν, θα μας πτοήσουν και θα κλείσουμε.

Δεν θα τους κάνουμε φυσικά το χατίρι, αυτό έλειπε. Τους αρέσει δεν τους αρέσει, θα είμαστε εδώ για να σας παρέχουμε πλήρη και ελεύθερη ενημέρωση.

Όλα τα σχόλια δημοσιεύονται εκτός των υβριστικών.

Φυσικά η κάθε αντίθετη άποψη είναι απόλυτα σεβαστή, δεν υπάρχει λογοκρισία στο blog μας.

Όποιος θέλει να μας προτείνει οτιδήποτε για την βελτίωση του ιστολογίου μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας και να κάνει τις προτάσεις του.

Όποιος επίσης θέλει, μπορεί να μας στέλνει άρθρα για δημοσίευση.

Σας ευχαριστούμε για την αγάπη και την κατανόηση σας.

Να είστε όλοι καλά.