Δευτέρα 21 Ιουνίου 2010

Μαύρες σημαίες σε Νομαρχία και Δημαρχείο


Ο Νομάρχης και ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, πήραν θέση στο σκάνδαλο που επιχειρείται εις βάρος του Ηρακλή. Από σήμερα (21/6) το πρωί, στα δύο κτίρια της Θεσσαλονίκης έχουν αναρτηθεί μαύρες σημαίες για το συγκεκριμένο θέμα.

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης τόνισε ότι...«Υπάρχει μία πλήρη ενημέρωση. Εγώ δεν θα πω τι έχω κάνει μέχρι τώρα. Δέχομαι τα πυρά των παιδιών. Πιθανόν κι εγώ στην θέση τους να ήμουν οργισμένος. Θα καταδικάσουμε την ωμή παρέμβαση του κ. Γερουλάνου. Όταν η ίδια η πολιτεία είναι αναξιόπιστη δεν μπορεί να καταδικάζονται σύλλογοι με ιστορία. Αναρτίσαμε μαύρες σημαίες στη Νομαρχία. Θα είμαστε πιθανότατα παρόντες στην ειρηνική πορεία των φίλων του Ηρακλή στην Αθήνα. Επειδή καθημερινά λέγονται πολλά για να κλείσουμε μαγαζιά κ.τ.λ. ποίος νόμος δίνει την δυνατότητα για κάτι τέτοιο; Είναι παράνομο. Θα απευθυνθώ στα επιμελητήρια όμως μόνο αν συμφωνήσουν αυτοί μπορούμε να κάνουμε κάποιες κινήσεις».

Για τα όσα ειπώθηκαν στην τελευταία συνεδρίαση της επιτροπής εφέσεων είπε: «Την τελευταία φορά που μας κάλεσε η ΠΑΕ μας είπε κάποια πράγματα. Δεν ξέρω αν υπάρχουν ελλείψεις. Είπα ότι κάτι ύποπτο συμβαίνει. Πρέπει άμεσα να παρέμβει η δικαιοσύνη».

Για την Ε.Ε.Α. υπογράμμισε: «Όταν υπάρχουν ανεπάρκειες γραφειοκρατικές, να τιμωρούνται οι ιδιοκτήτες και οι πρόεδροι. Δεν μπορεί να τιμωρούνται οι εργαζόμενοι. Δεν υποβιβάζεται μία βιομηχανία σε βιοτεχνία. Αυτό που μου ζήτησαν όλοι το συγκράτησα και σήμερα θα το αναφέρω στο δ.σ.».

Από την πλευρά του, ο Βασίλης Παπαγεωργόπουλος έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Θεωρώ ως απαράδεκτη και προκλητική την παρέμβαση στα αρμόδια αθλητικά όργανα που εκδικάζουν την υπόθεση της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ, την επιστολή και την επερώτηση που απηύθυναν οι βουλευτές Ηρακλείου προς τον αρμόδιο για τον Αθλητισμό Υπουργό κ. Π.Γερουλάνο. Πρέπει ο ίδιος ο Υπουργός να στηλιτεύσει την ενέργεια αυτή των βουλευτών του Ηρακλείου και να δώσει εντολή στο αρμόδιο δευτεροβάθμιο όργανο της ΕΠΟ να κρίνει με απόλυτο αίσθημα δικαιοσύνης την υπόθεση του ιστορικού ΗΡΑΚΛΗ. Δεν είναι δυνατόν με εξωαγωνιστικά κριτήρια και με πολιτικές πιέσεις να πέσει στη δεύτερη Εθνική ένα Σωματείο με την τεράστια προσφορά του ΗΡΑΚΛΗ».

Πηγή: Blue Arena

Χατζηπαναγής : «Τι πάνε να κάνουν;»


Η «σημαία» του Ηρακλή, ο καλύτερος ποδοσφαιριστής των τελευταίων 50 χρόνων , όπως ψηφίστηκε, παίρνει ξεκάθαρη θέση για το πρόβλημα της ομάδας. Ο Βασίλης Χατζηπαναγής μιλώντας στο Theplayer θέλησε να τονίσει :

«Είμαι πολύ στεναχωρημένος με όλα αυτά που συμβαίνουν. Μου θυμίζουν ότι έγινε και το 1980 όταν τελικά με υποβίβασαν στην Β΄ Εθνική. Αυτή την φορά όμως πιστεύω ότι θα είναι διαφορετικά τα πράγματα. Έχουν κουράσει τον κόσμο με όλη αυτή την ιστορία και τα χαρτιά που ζητούν συνεχώς να προσκομίσουμε. Άκουσα για αυτά τα χαρτιά, που είναι να δοθούν και πραγματικά δεν μπορώ να το πιστέψω. Δεν μπορώ να το συνειδητοποιήσω. Απ’ αλλού είναι το πρόβλημα όμως. Δεν είναι δυνατόν να ακούγονται και να λέγονται αυτά τα πράγματα και να μη δίνεται η αδειόδοτηση στον Ηρακλή»

« Είναι μία απόφαση, που δεν έχει βγει ακόμη, η οποία κουράζει τον κόσμο. Έτσι πιστεύουν, δηλαδή, γιατί βλέπουμε πώς ο κόσμος δίνει δυναμικό αγώνα. Έπρεπε πάντως να είχε ήδη βγει η απόφαση. Εξακολουθώ να πιστεύω, ότι ο Ηρακλής θα παραμείνει ,το ένστικτο μου, αυτό λέει. Δεν είναι δυνατόν να συμβαίνουν αυτά τα πράγματα. Τι πάνε να κάνουν;»

Συνεχίζοντας ο «Νουρέγιεφ» της μπάλας συμπλήρωσε

«Μετά από την απόφαση θέλει δουλειά και χρειάζεται να αγωνιστούμε. Υπάρχει ήδη μεγάλη καθυστέρηση . Αρκετοί ποδοσφαιριστές έφυγαν από την ομάδα και δεν ξέρουμε ποιοι θα παραμείνουν για την νέα σεζόν. Ήδη έγινε ζημιά στην ομάδα και θα προσπαθήσουμε να την περιορίσουμε όσο γίνεται περισσότερο. Πιστεύω όμως ότι ο κόσμος θα είναι περισσότερο κοντά αο κάθε άλλη φορά και θα υπάρχει μεγάλη ανταπόκριση στα εισιτήρια διαρκείας. Θα είναι μια προσπάθεια για να αναγεννηθεί ο σύλλογος και ο καθένας θα πρέπει από την μεριά του να στηρίξει αυτή την προσπάθεια. Ο δρόμος θα είναι δύσκολος αλλά όλοι μαζί θα καταφέρουμε να ανταποκριθούμε στις δυσκολίες»

Πηγή: ThePlayer

Ο Θωμάς Καπλάνης Υποψήφιος Δήμαρχος στο Δήμο Πολυγύρου


Το θέμα αυτό κατάντησε αστείο


Τουλάχιστον ένα μήνα θα κάνει να καθαρίσει το ποτάμι των Πιερίδων Μουσών (Μορνιώτικο) Λόγω των απανωτών βροχοπτώσεων φέτος ...

Για το πότε θα υδρεύσει την Β. Πιερία... αυτό είναι άλλου παπά Ευαγγέλιο...


Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στον Σύνδεσμο Ύδρευσης της Β. Πιερίας... Κ. Β. κτλ.

Καρακούσης Θόδωρος του Κων/νου.

Ο Πολύγυρος έχει Δήμαρχο


Επειδή πολλά ακούγονται τον τελευταίο καιρό σχετικά με τις υποψηφιότητες, αν δεν κάνουμε λάθος ο Πολύγυρος έχει Δήμαρχο τον Θωμά Καπλάνη.

Εντάξει είναι γνωστό ότι στις εσωκομματικές εκλογές υποστήριξε την υποψηφιότητα της Ντόρας Μητσοτάκη. Και λοιπόν; Δικαίωμα του δεν ήταν να επιλέξει έναν από τους τρεις υποψηφίους;

Ο Καπλάνης είναι νέος άνθρωπος και είναι ένας πετυχημένος Δήμαρχος. Γιατί να πειραματιστούμε με κάποιον άλλο;