Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

Παιδιά και ζώα: Μια δεκάδα από εξωπραγματικές φωτογραφίες!

Το έργο της ρωσίδας φωτογράφου Elena Karneeva, θα σχηματίσει -θες δεν θες- χαμόγελο στα χείλη σου!

Θυμάμαι την καλή συνάδελφο Αλεξάνδρα, να μου λέει και να μου ξαναλέει με ενθουσιασμό την ιστορία με την μικρή της κόρη, τότε που είχαν πάει οικογενειακώς στις ΗΠΑ.

Κάπου εκεί, λοιπόν, στα περίχωρα της Βοστόνης, απολαμβάνοντας τις ομορφιές της αμερικάνικης φύσης, συνειδητοποίησαν ότι η κόρη τους ήταν σε θέση να αναπτύσσει με μεγάλη ευκολία μια πολύ ιδιαίτερη σχέση με διάφορα ζώα, καθώς ήταν η μοναδική που πλησίαζαν και δεν φοβόντουσαν.

ΔΤ της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Αριστοτέλη για τα τελευταία γεγονότα και την ένταση που έχει δημιουργηθεί στην περιοχή μας

Ιερισσός, 06/03/2015
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ
Δ. ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ

Δ Ε Λ Τ Ι Ο  Τ Υ Π Ο Υ
Σκουριές και προσπάθειες αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης

Με αφορμή τα τελευταία γεγονότα και την ένταση που έχει δημιουργηθεί στην περιοχή από την ανάκληση της θεώρησης της Αρχιτεκτονικής και Μηχανολογικής Μελέτης του εργοστασίου στις Σκουριές, ως Δημοτική Αρχή κρίνουμε σκόπιμο να επισημάνουμε για άλλη μια φορά την πάγια θέση μας σχετικά με το φλέγον αυτό ζήτημα της περιοχής.

Ως συνδυασμός «Κίνημα Ανάπτυξης» τόσο στο προεκλογικό μας πρόγραμμα όσο και μετέπειτα ως Δημοτική Αρχή κάτι που επιβεβαιώθηκε με την απόφαση του ΔΣ της 20.11.14 δηλώνουμε ξεκάθαρα

Πέθανε ο πρώην υπουργός της ΝΔ Βασίλης Μαγγίνας

Ο Βασίλης Μαγγίνας είχε διατελέσει υπουργός Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας   (Φωτογραφία:  Eurokinissi )

Σε ηλικία 66 ετών

Αθήνα
Απεβίωσε το πρωί της Παρασκευής σε ηλικία 66 ετών ο Βασίλης Μαγγίνας, πρώην υπουργός και επί σειρά ετών βουλευτής της ΝΔ.

Τα συλλυπητήριά του για τον θάνατο του Β.Μαγγίνα εξέφρασε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς.

«Εκφράζω τη βαθύτατη θλίψη μου για τον αδόκητο θάνατο του Βασίλη Μαγγίνα, ακούραστου αγωνιστή της Παράταξής μας. Υπηρέτησε ως βουλευτής και υπουργός των κυβερνήσεων της Νέας Δημοκρατίας, το δημόσιο συμφέρον και τίμησε την ιδιαίτερη Πατρίδα του, την Αιτωλοακαρνανία.

Εντυπωσιακά ευρήματα από ανασκαφές στη μακεδονική γη

Παρουσιάζονται στην 28η συνάντηση για το αρχαιολογικό έργο στη Μακεδονία και τη Θράκη

Πλούσιο σε αριθμό εισηγήσεων, αλλά με την πολυσυζητημένη ανασκαφή της Αμφίπολης ηχηρά απούσα από το πρόγραμμα, ξεκίνησε, σήμερα το πρωί, στην ιστορική παλαιά Φιλοσοφική σχολή του ΑΠΘ, η 28η συνάντηση για το αρχαιολογικό έργο στη Μακεδονία και τη Θράκη.

Χρυσά σκουλαρίκια και καθρέπτης

Τη σημερινή, πρώτη ημέρα των εργασιών - πέραν της απουσίας ανακοινώσεων για την Αμφίπολη και των διαπιστώσεων για την απουσία σχεδόν ευρημάτων και ανασκαφικής δράσης - το ενδιαφέρον των συνέδρων μονοπώλησε η παρουσίαση εντυπωσιακών και υψηλής αισθητικής αρχαιοτεχνίας