Παρασκευή 3 Απριλίου 2015

Πανούσης: Την Αριστερά του Τίποτα δεν τη χρειάζονται ο τόπος και ο λαός

ΟΞΥΝΕΤΑΙ Η ΕΝΔΟΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΚΟΝΤΡΑ

Αίσθηση προκαλεί το άρθρο του αναπληρωτή υπουργού Δημόσιας Τάξης Γιάννη Πανούση που δημοσιεύεται σήμερα στην εφημερίδα «Τα Νέα».

«Αριστερή Διακυβέρνηση σημαίνει ανοχύρωτη χώρα» γράφει ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Πανούσης στο άρθρο του με τίτλο «Κραυγή αγωνίας από τον υπουργό». Μετά τις συνεχείς καταλήψεις, αλλά και την εισβολή των αντιεξουσιαστών στο προαύλιο της Βουλής και τα όσα επακολούθησαν στο κυβερνητικό στρατόπεδο με αποκορύφωμα τη «μεταγραφή» του υπουργείου Δημοπσίας Τάξης από το Εσωτερικών στο Δικαιοσύνης, ο κ.Πανούσης αναφέρει πως «την Αριστερά του Τίποτα δεν την έχει ανάγκη ο λαός και ο τόπος».

Συμμετοχή αντιπροσωπείας του Γυμνασίου Ορμύλιας σε διεθνή συνάντηση στην Πολωνία

Δελτίο Τύπου

Θέμα: Συμμετοχή αντιπροσωπείας εκπαιδευτικών & μαθητών του Γυμνασίου Ορμύλιας σε εκπαιδευτική συνάντηση στο Rybnik της Πολωνίας, στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού προγράμματος Comenius.

Επέστρεψε την περασμένη Κυριακή 29-3-2015 η αντιπροσωπεία του Γυμνασίου Ορμύλιας που εκπροσώπησε το σχολείο σε διεθνή συνάντηση σχολικών αντιπροσωπειών που πραγματοποιήθηκε το διάστημα από  23 έως 28 Μαρτίου 2015 στην πόλη  Rybnik της Πολωνίας, στο πλαίσιο υλοποίησης πολυμερούς σύμπραξης Comenius με τίτλο ‘Biodiversity Conservation The Only Path To Our Survival’ στην οποία συμμετέχει το σχολείο κατά τη διετία 2013-2015.