Τρίτη 14 Αυγούστου 2012

Δελτίο Τύπου Επιμελητηρίου Χαλκιδικής

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η έκθεση «Θάλασσα & Σπόρ – Υγραεριοκίνηση & Ενέργεια»  στην προβλήτα των Ν. Μουδανιών το Σαββατοκύριακο 11 – 12 Αυγούστου 2012.

Η έκθεση διοργανώθηκε υπό την αιγίδα του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής και του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης.

Σε μία ειδική διαμόρφωση της προβλήτας των Ν. Μουδανιών συμμετείχαν 75 επιχειρήσεις του Νομού Χαλκιδικής, αλλά και της Θεσσαλονίκης οι οποίες έμεινα ευχαριστημένες τόσο από την όλη διοργάνωση όσο και από τον κόσμο που επισκέφτηκε την έκθεση.

Το Σάββατο 11 Αυγούστου πραγματοποιήθηκαν παρουσία του Υπουργού Μακεδονίας Θράκης κ. Καράογλου Θεόδωρου τα εγκαίνια της εκθέσεως.

Οδυσσέας Βουδούρης: Δεν θα στηρίξω τα μέτρα της κυβέρνησης που αθετεί τις δεσμεύσεις της

«ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ» ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ

Κάλεσμα για την εφαρμογή της προγραμματικής συμφωνίας στην οποία κατέληξαν μετεκλογικά η κυβέρνηση και τα συμπολιτευόμενα κόμματα ζήτησε ο βουλευτής της Δημοκρατικής Αριστεράς, Οδυσσέας Βουδούρης, επισημαίνοντας πως η κυβέρνηση διολισθαίνει και αθετεί τις δεσμεύσεις της.

Ως παραδείγματα αθέτησης των κυβερνητικών δεσμεύσεων, ο κ. Βουδούρης ανέφερε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, τη συμφωνία για την πώληση της Αγροτικής Τράπεζας, τη σχεδιαζόμενη επιβολή καθεστώτος εφεδρείας σε 45.000 δημοσίους υπάλλήλους και την περαιτέρω μείωση μισθών και συντάξεων.

«Είναι δυνατόν μια κυβέρνηση να δεσμεύεται και μετά από 50 μέρες να αθετεί;», διερωτήθηκε ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ. «Δυστυχώς διαπιστώνω ότι για τους εταίρους της τρόικας και τον πρωθυπουργό οι εκλογές ήταν μια παρένθεση, δεν βλέπω διαφορετική στάση και δυναμική», προσέθεσε ο κ. Βουδούρης.