Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

Σικάτη Βρετανίδα γιαγιά έγινε ιερόδουλη στα... 80φεύγα της

Φοράει το ταγιέρ, τα σκουλαρίκια της και το καλύτερο χαμόγελο της και προσφέρει χαρά σε άντρες. Η πιο γηραιά συνοδός της Μεγάλης Βρετανίας είναι η 85χρονη Σίλα Βόγκελ Κουπ, η οποία πήρε την απόφαση να γίνει ιερόδουλη όχι για οικονομικούς λόγους, αλλά γιατί ένιωθε μοναξιά και της έλειπε το σεξ.

Πριν μερικά χρόνια έκανε μια σοβαρή επέμβαση κατά τη διάρκεια της οποίας της αφαίρεσαν 33 εκατοστά από το έντερο της. Αντί να μείνει στο σπίτι να αναρρώσει με το τσάι της, η σικάτη γιαγιά πήρε την απόφαση να αλλάξει τη ζωή της. Και το έκανε δύο μήνες μετά. Τότε ήταν 81 ετών και σήμερα, τέσσερα χρόνια μετά, τονίζει ότι δεν εγκαταλείπει και ούτε πρόκειται να αλλάξει την επαγγελματική επιλογή που έκανε τότε, όπως αναφέρει η «Daily Mail».

Καταφθάνουν οι Καμηλοπαρδαλίδες

Μια νέα οικογένεια από διάττοντες αστέρες αναμένεται να κάνουν την εμφάνιση τους για πρώτη φορά στη Γη

Από το βράδυ της Παρασκευής θα εμφανιστούν στη Γη αυτοί οι διάττοντες αστέρες

Εχουν το μάλλον αστείο όνομα Καμηλοπαρδαλίδες, επειδή θα φαίνονται να προέρχονται από τον αστερισμό της Καμηλοπάρδαλης, και για πρώτη φορά αναμένεται να κάνουν την εμφάνισή τους -και μάλιστα άκρως θεαματική- στους ουρανούς της Γης το βράδυ της Παρασκευής προς τα χαράματα του Σαββάτου.

Πρωτοεμφανιζόμενοι

Οι Καμηλοπαρδαλίδες είναι μια νέα μεγάλη βροχή διαττόντων, που θα συμβεί, όταν ο πλανήτης μας θα διασταυρωθεί με τα απομεινάρια σκόνης που εκτιμάται ότι άφησε πίσω του ο κομήτης 209P/LINEAR πριν από πολύ καιρό.

Το σποτ της Χρυσής Αυγής για τις ευρωεκλογές


Περιοδεία Σάββα Ρομπόλη στην Κασσάνδρα

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΣΑΒΒΑ ΡΟΜΠΟΛΗ ΣΤΗΝ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ (20-05-2014)

Περιοδεία πραγματοποίησε προχθές στην Κασσάνδρα κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ με επικεφαλής τον υποψήφιο Ευρωβουλευτή κ. Σάββα Ρομπόλη. Ο καθηγητής Ρομπόλης, αφού συνομίλησε με επαγγελματίες της Κασσανδρείας και με κόσμο που εκείνη την ώρα πραγματοποιούσε τις αγορές του, επισκέφτηκε υπηρεσίες (όσες απέμειναν στην περιοχή) καθώς και το Κέντρο Υγείας Κασσανδρείας.

Εκεί πληροφορήθηκε από εργαζόμενους, γιατρούς και νοσηλευτές τα τεράστια προβλήματα στον τομέα της Υγείας, ειδικά κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, τις ελλέιψεις σε προσωπικό, εξοπλισμό και αναλώσιμα αλλά και τον κίνδυνο ιδιωτικοποίησης ή κλεισίματος του ΚΥΚ.

Ο εξωτικός κόσμος των εξωπλανητών

Από τους εκατοντάδες εξωπλανήτες που έχουν ανακαλυφθεί ως σήμερα αρκετοί διαθέτουν ιδιαίτερα και σίγουρα άκρως εντυπωσιακά χαρακτηριστικά

Γνωριμία με τους πιο παράξενους κόσμους που έχουν ανακαλυφθεί σε άλλα ηλιακά συστήματα

Λαΐνας Θοδωρής

Καθημερινά ανακαλύπτονται πλανήτες μακριά από το ηλιακό μας σύστημα, ορισμένοι εκ των οποίων έχουν εντυπωσιακά όσο και «παράξενα» χαρακτηριστικά. Ας δούμε τους εξωπλανήτες που προκαλούν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον των ειδικών και εξάπτουν τη φαντασία.

Ο πλανήτης που δεν έπρεπε να υπάρχει!

Ένας ιδιώτης κατέστρεψε... 500 μ. της αρχαίας Ιεράς Οδού στην Νάξο!

H καταστροφή της αρχαίας Ιεράς Οδού της Νάξου (Φωτ. Naxos-news)

Γράφει o Γιώργος Λεκάκης
www.lekakis.com

Ένα τεράστιο έγκλημα κατά του αρχαίου ελληνικού πολιτισμού συντελέσθηκε στην Νάξο - και δεν είναι ούτε το πρώτο, ούτε το μόνο!

Ένας... ιδιώτης (;) έκοψε και κατέστρεψε - σε μήκος τουλάχιστον 500 μ.! - το σημαντικότατο, όχι μόνον για την Νάξο, αλλά και για όλες τις Κυκλάδες, και τον ελληνισμό, σηματοδοτημένο και χαρακτηρισμένο «αρχαίο μονοπάτι του Ζα»!

Γιώργος Πιπερόπουλος: Πανελλαδικές εξετάσεις 2014 - Μερικές χρήσιμες συμβουλές…


Γράφει ο καθηγητής Γιώργος Πιπερόπουλος

Κάθε χρόνο αυτή την εποχή, καθώς αναμένουμε την  έναρξη των πανελλαδικών εξετάσεων για μια θέση σε κάποιο ΑΕΙ ή ΤΕΙ της χώρας μας, που φέτος ξεκινούν την ερχόμενη Τετάρτη 28 του Μάη, παιδιά, γονείς και συγγενείς «ψήνονται» μεταφορικά, (και εάν έχουμε ζέστες και πραγματικά) για την επιτυχή ολοκλήρωση προσπαθειών όχι μόνο της φετινής χρονιάς αλλά και για τις 2 ή 3 περασμένες με την φροντιστηριακή προετοιμασία.

Φέτος τα πράγματα δυσκόλεψαν ακόμη περισσότερο καθώς έχουμε τις εκλογές για τοπική και περιφερειακή αυτοδιοίκηση και για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο…

Πρόσκληση του Υποψήφιου Ευρωβουλευτή, Γρηγόρη Τάσιου

κλικ για μεγέθυνση