Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

Βρετανία: "Απέτυχε το πολυπολιτισμικό μοντέλο - Οδηγεί σε εξτρεμισμούς!


Ομολογία αποτυχίας της πιο ανεκτικής κοινωνίας στην Ευρώπη στο πολυπολιτισμικό μοντέλο, δια χειλέων πρωθυπουργού της Βρετανίας, ότι το μοντέλο αυτό έχει αποτύχει (αυτά, ελπίζουμε να φτάσουν μέχρι τα αυτιά των δικών μας "προοδευτικών" ταγών) και εφ'εξής πρέπει να αναθεωρηθεί: 

Ο Βρετανός πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον, όπως έκανε και η Άνγκελα Μέρκελ το 2010, δήλωσε σήμερα ότι η πολυπολιτισμική πολιτική της χώρας του απέτυχε, ενώ κάλεσε στην καλύτερη κοινωνική αφομοίωση των νέων μουσουλμάνων ως αντίδοτο στα εξτρεμιστικά κινήματα.

Οι δηλώσεις του Ντ. Κάμερον στη Σύνοδο του Μονάχου για την ασφάλεια, σηματοδοτούν αλλαγή πλεύσης για τη βρετανική πολιτική όσον αφορά στις εθνικές και θρησκευτικές μειονότητες.

Κορυτσά- Έλληνας Πρόξενος: Εδώ είναι Βόρειος Ήπειρος, είστε Έλληνες, μη φοβάστε να δηλώσετε την καταγωγή σας στην απογραφή


Έντονες αντιδράσεις των αλβανικών ΜΜΕ

Εθνικιστικές και αντιαλβανικές θεωρούν τα αλβανικά μέσα ενημέρωσης τις δηλώσεις του Έλληνα Πρόξενου Κορυτσάς, σε εκδήλωση του Παράρτημα Ομόνοιας Κορυτσάς για τα 20 χρόνια Ομόνοιας.

«Στην Κορυτσά οι Έλληνες δεν πρέπει να φοβούνται στην ερχόμενη απογραφή πληθυσμού να δηλώσουν αυτό που είναι. Οι παππούδες σας εδώ ήταν Έλληνες, εδώ έγιναν ένδοξες  ελληνικές μάχες, ο ελληνικός λαός ήταν πάντοτε παρών εδώ. Να πάτε σους τάφους των προγόνων σας που γράφουν ελληνικά  και να πράξετε κατά συνείδηση».