Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015

Πασαρέλα ηλικιωμένων ανδρών στον Αγιόκαμπο Λάρισας την Καθαρά Δευτέρα

Εναλλακτικά καλλιστεία με βεβαίωση από τα ΚΕΠ

Τα καλλιστεία δεν είναι μόνο για τους λυγερόκορμους 20χρονους. Ούτε για όσους διαθέτουν το κορμί του Κριστιάνο Ρονάλντο. Στον Αγιόκαμπο της Λάρισας την Καθαρά Δευτέρα, αποδεικνύεται ότι δικαίωμα στην ομορφιά έχουν όλοι. Ακόμη και οι άνδρες άνω των 65 ετών.

Εμπνευστής αυτών των πρωτότυπων καλλιστείων είναι ένας πρώην ναυτικός, ο Γρηγόρης Ντάφης, ο οποίος αποφάσισε να διοργανώσει αυτού του τύπου τα καλλιστεία εμπνευσμένος από ένα ταξίδι του στη Βενεζουέλα. Όσοι άνδρες από 65 ετών και άνω, δηλώσουν συμμετοχή θα φορούν μαγιό ή σορτς και θα διεκδικήσουν το έπαθλο, το οποίο θα ανέρχεται σε 150 ευρώ.

Πράσινο φως από το ΣτΕ στα Μεταλλεία Χρυσού -Θα συνεχιστούν οι εργασίες

ΑΠΕΡΡΙΨΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ

Το Ε' Τμήμα του Συμβουλίου της Επικρατείας, με την υπ' αριθμ. 549/2015 απόφασή του απέρριψε ως αβάσιμους και απαράδεκτους όλους τους ισχυρισμούς 264 κατοίκων της Ανατολικής Χαλκιδικής, που ζητούσαν να μην συνεχιστούν τα έργα στις μεταλλουργικές εγκαταστάσεις και τις εγκαταστάσεις απόθεσης των παλαιών τελμάτων στην περιοχή των μεταλλείων χρυσού της εταιρείας «Ελληνικός Χρυσός ΑΕ».

Άλλη  μία  απόφαση υπέρ των Μεταλλείων Χρυσού Χαλκιδικής εξέδωσε το Συμβούλιο της Επικρατείας, απορρίπτοντας την προσφυγή 264 κατοίκων του Δήμου Αριστοτέλη, οι οποίοι ζητούσαν την ακύρωση της δικαστικής απόφασης με την οποία εγκρίθηκαν οι περιβαλλοντικοί όροι για: