Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

Προσχωρήσεις πολιτευτών του ΛΑ.Ο.Σ. στη Νέα Δημοκρατία

Οι υποψήφιοι βουλευτές του ΛΑ.Ο.Σ. κύριοι Κ. Μακρυνόρης και Ι. Κοτσίρης ανακοίνωσαν, σήμερα, την απόφασή τους να ανταποκριθούν στο κάλεσμα του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνη Σαμαρά για πανστρατιά και έκαναν τις ακόλουθες δηλώσεις:

Ιωάννης Κοτσίρης, υποψήφιος Βουλευτής Κορινθίας ΛΑ.Ο.Σ.:
«Αναλογιζόμενος την κρισιμότητα των συνθηκών και τον ορατό κίνδυνο η Πατρίδα μας να υποστεί τις καταστροφικές συνέπειες από μία ανεύθυνη και λαϊκίστικη Αριστερά, αποφάσισα να ανταποκριθώ στο κάλεσμα της Ν.Δ. και του Αντώνη Σαμαρά, ώστε να υπάρξει η πανστρατιά των Φιλοευρωπαϊκών και Κεντροδεξιών δυνάμεων, που θα διασφαλίσουν την παραμονή της Χώρας στην Ευρώπη και θα αναλάβουν την Εθνική ανασυγκρότηση. Θέτω, έτσι, τις όποιες πολιτικές μου δυνάμεις σ’ αυτόν τον αγώνα και σ’ αυτόν τον σκοπό».

Βιβλίο: "Ο Έλληνας αντιβασιλέας του Σιάμ"

κλικ για μεγέθυνση
Με προσανατολισμό και έμφαση στον πολιτισμό, η νέα διαδικτυακή τηλεόραση FocusWebTV, www.focuswebtv.gr ,εκκινεί αυτήν την Κυριακή 20 Μαΐου, ώρα 19.00, στο Πολιτιστικό Κέντρο Μίκης Θεοδωράκης, πλατεία Δημαρχείου Αργυρούπολης. Λ. Κύπρου 68 ,τις εκτός TV δραστηριότητες της με την παρουσίαση του μυθιστορήματος «Ο Έλληνας Aντιβασιλέας του Σιάμ» που έγραψε ο Γιάννης Κωνσταντάτος για τις εκδόσεις «ΙΒΙΣΚΟΣ».

Οι δύο δημοσιογράφοι – παρουσιάστριες του FocusWebTV, Ειρήνη Νικολοπούλου και Φαίη Μαυραγάνη θα συμμετάσχουν ως ομιλήτρια και ως συντονίστρια αντίστοιχα στην επίσημη εκδήλωση για το 3ο βιβλίο του Γιάννη Κωνσταντάτου Επικεφαλής της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης.

Δήλωση του Αντώνη Σαμαρά για την πρόταση Μέρκελ για δημοψήφισμα

«Ο Ελληνικός λαός δεν έχει ανάγκη από δημοψήφισμα για να αποδείξει την επιλογή του στο ευρώ.
Επιλογή, που, άλλωστε, υπερασπίζεται με αιματηρές θυσίες.
Δικαιούται, όμως, ο Ελληνικός λαός το σεβασμό των εταίρων του.
Η αποψινή πρόταση της κας Μέρκελ περί δημοψηφίσματος –και μάλιστα σε χρόνο προεκλογικό- είναι, τουλάχιστον, ατυχής και δεν μπορεί να γίνει δεκτή. Γιατί απευθύνεται στον Ελληνικό λαό σε λάθος ώρα και με λάθος μήνυμα».

Δημοψήφισμα ζητά η Μέρκελ, διαψεύδει μετά

Και λαμβάνει αρνητική απάντηση από την ελληνική κυβέρνηση. Προσπάθεια αναδίπλωσης από το Βερολίνο

Μια ανάσα από διπλωματική κρίση βρίσκονται Ελλάδα και Γερμανία καθώς η Καγκελαρία διαψεύδει ότι η Αγκελα Μέρκελ ζήτησε να στηθούν κάλπες Δημοψηφίσματος μαζί με τις εθνικές εκλογές, όπως ανακοινώθηκε από το γραφείο του Ελληνα πρωθυπουργού και από την προεδρία της Δημοκρατίας. Η εκδήλωση τέτοιας πρότασης θεωρείται ωμή ποαρέμβαση στα εσωτερικά της Ελλάδας επιχειρεί η Αγκελα Μέρκελ ζητώντας από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας να διερευνήσει το ενδεχόμενο να στηθούν κάλπες δημοψηφίσματος για το ευρώ δίπλα σε αυτές των εκλογών. Η απάντηση της Ελλάδας ήταν άμεση δια στόματος του πρωθυπουργού ο οποίος επισήμανε ότι μια υπηρεσιακή κυβέρνηση δεν μπορεί να λάβει τέτοιες αποφάσεις. Εντονες ήταν οι αντιδράσεις και τον κομμάτων.

Κ. Αϊβαλιώτης: Ο ΛΑΟΣ θα κατέβει αυτόνομα στις εκλογές

«Εμείς θα κατέβουμε στις εκλογές αυτόνομα. Έχουμε 200.000 ανθρώπους πίσω μας που μας ψήφισαν, οι οποίοι στάθηκαν όρθιοι στις απειλές, τον πόλεμο της λάσπης, στα παραμύθια, στις ψεύτικες δημοσκοπήσεις» δήλωσε ο Κ. Αϊβαλιώτης στο ραδιόφωνο του ΑΝΤ1.

«Θυμίζω ότι μέχρι και μισό τοις εκατό μας δίνανε, για να διαμορφώσουν κλίμα. Και αν 3.000 Έλληνες δεν ψήφιζαν Χρυσή Αυγή ή οποιοδήποτε άλλο κόμμα, αν 3.000 χιλιάδες Έλληνες ψήφιζαν ΛΑΟΣ αντί να ψηφίσουν Χρυσή Αυγή, θα ήμασταν μέσα στη Βουλή. Για τόσο λίγο χάσαμε την είσοδο στη Βουλή, θα την πάρουμε αυτή τη φορά», τόνισε ο Κ. Αϊβαλιώτης κόβοντας τη συζήτηση για ένταξη του ΛΑΟΣ στη ΝΔ.

Πηγή: real

Παγχαλκιδικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης: Μεγάλη χορωδιακή συνάντηση στα Νέα Μουδανιά

ΠΑΓΧΑΛΚΙΔΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Έτος ιδρύσεως 1903
Μαντώς Μαυρογένους 23 – Τ.Κ. 542 49 Θεσσαλονίκη
( Τηλ. και Φαξ 2310/318-840 Κιν. 6946/470-157 )
Email mkartsioti@gmail.com
Θεσσαλονίκη 25-4-2012

Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ

ΘΕΜΑ: Μεγάλη χορωδιακή συνάντηση πέντε χορωδιών της Χαλκιδικής στα Ν. Μουδανιά

ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ: Ο Παγχαλκιδικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ και ο ΟΠΑ του Δήμου Νέας Προποντίδας.

Στα πλαίσια των πολιτιστικών του δραστηριοτήτων ο Παγχαλκιδικός Σύλλογος εδώ και ένα χρόνο έχει καθιερώσει τη διοργάνωση ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΩΝ ΧΟΡΩΔΙΩΝ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ με σκοπό την ψυχαγωγία των συμπατριωτών μας και την ανάδειξη του πολιτιστικού προσώπου της Χαλκιδικής.
Μέχρι σήμερα έχουν πραγματοποιηθεί τρεις χορωδιακές συναντήσεις:

Όχι Καρατζαφέρη σε Σαμαρά (Video)

Ετοιμάζει λέει τη γενιά των αετών για να κατέβει στις εκλογές.

Δεν μπορεί να προδώσει όπως λέει, τον Βελόπουλο, τον Αϊβαλιώτη και την Ουρανία...
Πάλι θα ακουστεί στις τηλεοράσεις το θρυλικό "Χέρι χέρι..."

Δήμος Πολυγύρου: Ανακοίνωση για υπαίθριο εμπόριο

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΥΠΑΙΘΡΙΟ ΕΜΠΟΡΙΟ

Σας ενημερώνουμε ότι ο Δήμος Πολυγύρου θα προχωρήσει στη χορήγηση αδειών υπαίθριου στάσιμου και πλανόδιου εμπορίου για το έτος 2012, σύμφωνα με την υπ' αριθ. 133/30-04-2012 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, με την οποία καθορίστηκε ο ανώτατος αριθμός αδειών Υπαίθριου Πλανόδιου και Στάσιμου Εμπορίου, κατά κατηγορία επαγγελμάτων για το έτος 2012, στο Δήμο Πολυγύρου. Όσοι ενδιαφέρονται να αποκτήσουν άδεια υπαίθριου εμπορίου πλανόδιου ή στάσιμου στους χώρους που επιλέχθηκαν, να προσέλθουν στο Δήμο από 15-05-2012 μέχρι και 31-05-2012, υποβάλλοντας αίτηση συνοδευόμενη από τα δικαιολογητικά και αποδεικτικά της ιδιότητάς τους της Α΄ φάσης, που αναφέρονται παρακάτω.

Μετά τον έλεγχο των δικαιολογητικών της Α΄φάσης, που θα υποβληθούν από τους ενδιαφερόμενους, το Δημοτικό Συμβούλιο θα εγκρίνει (με δημόσια κλήρωση αν ο αριθμός των δικαιούχων ξεπερνά τον αριθμό των χορηγηθέντων αδειών) τους δικαιούχους των αδειών υπαίθριου εμπορίου, τα ονόματα των οποίων θα αναρτηθούν σε σχετικό πίνακα.

Νέο όχι Μπουτάρη στους Πόντιους

Επιμένει ο δήμος να μην δίνει κοινόχρηστους χώρους στις Ομοσπονδίες των Ποντίων για τον εορτασμό της Ημέρας Μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων.

Με ανακοίνωσή της η δημοτική αρχή, υποστηρίζει ότι δεν δέχεται να «διαδραματίσει έναν ρόλο κατά τον οποίο θα επιλέγει ανάμεσα σε επιμέρους ομαδοποιήσεις, διαιωνίζοντας τις όποιες διαιρέσεις» που υπάρχουν ανάμεσα σε δύο Ομοσπονδίες που εκφράζουν τον Ποντιακό κόσμο.

Σε αυτό το πνεύμα η διοίκηση «δεν παραχωρεί κοινόχρηστο χώρο σε καμία οργάνωση, θεωρώντας πως κάτι τέτοιο θα αποτελούσε προνομιακή μεταχείριση της μιας έναντι της άλλης. Εάν υπάρχει οργάνωση που δεν θέλει να ενταχθεί σ? αυτό το σκεπτικό, μπορεί κάλλιστα να βρει χώρο, όμως όχι κοινόχρηστο» επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

Χρυσή Αυγή: Η επόμενη ημέρα στο πολιτικό σκηνικό


Πέρασε άλλη μία εκλογική διαδικασία, που όμως δεν ήταν σαν όλες τις προηγούμενες. Ήταν η στιγμή που τα ψέμματα τελείωσαν, που οι Έλληνες είτε ορθά, είτε λανθασμένα, αποφάσισαν για τον τόπο τους χωρίς να έχουν κατά νου τους διορισμούς ή τα στενά τους συμφέροντα. Ήταν οι εκλογές που ακόμα και σκληροπυρηνικοί των δύο μεγάλων κομμάτων αποφάσισαν να ξανασκεφτούν την οπαδικού τύπου προσήλωση τους.

Πριν τις εκλογές οι μηχανές προπαγάνδας του συστήματος είχαν πραγματικά όλα τα όπλα στην διάθεση τους. Τηλεοπτικοί δέκτες, εφημερίδες, ραδιόφωνα και άλλα συντονισμένα στον κοινό σκοπό. Γνωρίζοντας το καθεστώς την οργή του κόσμου αποφάσισε να επιλέξει την εναλλακτική επιλογή που θα του προσφέρει. Έτσι όλα τα ΜΜΕ συντονισμένα καθυβρίζαν την Χρυσή Αυγή, προβάλλοντας παράλληλα τον συστημικό ΣΥΡΙΖΑ ως μία διέξοδο για τον κόσμο. Πολλοί τσίμπησαν στο δόλωμα του συστήματος, εμείς βεβαίως οι «αντιδημοκράτες» σεβόμαστε την ετημυγορία του Ελληνικού Λαού, σε αντίθεση με τους «δημοκράτες» του καθεστώτος.