Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2009

«Ευφυές» σύστημα διαχείρισης κυκλοφορίας στη Θεσσαλονίκη


Προειδοποιητικά μηνύματα για την κατάσταση του δρόμου, τις συνθήκες κυκλοφορίας ή τα ατυχήματα, μπορούν να διαβάζουν οι οδηγοί που διέρχονται την Περιφερειακή οδό της Θεσσαλονίκης, χάρη στο υπερσύγχρονο ηλεκτρονικό σύστημα ενημέρωσης που εγκατέστησε η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Συνολικά τοποθετήθηκαν δέκα πινακίδες μεταβλητών μηνυμάτων, από πέντε σε κάθε κατεύθυνση, στο τμήμα του δρόμου μεταξύ νοσοκομείου Παπαγεωργίου και Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης - Χαλκιδικής. Το σύστημα, που ήδη λειτούργησε δυο μήνες δοκιμαστικά με εξαιρετικά αποστελέσματα, χρηματοδοτήθηκε απ το 3ο Κοινοτικό Πλαίσιο Στήριξης. Την παρουσίασή του έργου για την ηλεκτρονική διαχείριση της κυκλοφορίας πραγματοποιούν σήμερα, ο γενικός γραμματέας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας Γιώργος Τσιότρας και ο αναπληρωτής καθηγητής της Πολυτεχνικής Σχολής του ΑΠΘ, Δημήτρης Μητράκος.

Πηγή: Ελευθεροτυπία

Μπλόκα ελαιοπαραγωγών στη Χαλκιδική


Διεκδικούν ελάχιστη τιμή 1,20 ευρώ/κιλό για τη φετινή παραγωγή της βρώσιμης ελιάς

Παραταγμένοι με δεκάδες τρακτέρ σε πέντε σημεία του οδικού δικτύου της Χαλκιδικής και ειδικότερα, στους κόμβους Μουδανίων, Τρίγλιας, Ολύνθου και Ορμύλιας και στις Καλύβες, παραμένουν οι ελαιοπαραγωγοί της περιοχής, που διεκδικούν ελάχιστη τιμή 1,20 ευρώ/κιλό για τη φετινή παραγωγή της βρώσιμης ελιάς.

Οι παραγωγοί είναι παραταγμένοι στην άκρη του δρόμου και δεν παρεμποδίζουν την ομαλή κίνηση των οχημάτων στα πέντε σημεία, «μπλοκάροντας» μόνο φορτηγά, που μεταφέρουν ελιές ή εφόδια/εξοπλισμό συγκομιδής και διαμετακόμισής τους.

Σύμφωνα με τον επικεφαλής του συντονιστικού οργάνου των αγροτών, Φιλαλήθη Καπάνδρια, οι έμποροι άρχισαν να συγκεντρώνουν ποσότητες ελιάς με ανοιχτή τιμή -οπότε οι παραγωγοί δεν γνωρίζουν τι θα λάβουν για τη σοδειά τους- ενώ οι μόλις δύο, που κοινοποίησαν τις τιμές τους, πρόσφεραν «απαράδεκτα χαμηλό τίμημα», της τάξης των 0,80-1 ευρώ/κιλό.

«Ζητούμε συνάντηση με το προεδρείο της Πανελλήνιας Ένωσης Μεταποιητών-Τυποποιητών Επιτραπέζιων Ελιών (ΠΕΜΕΤΕ), η οποία δεν κατέστη δυνατή μέχρι σήμερα, ενώ για αύριο έχουμε καλέσει σε σύσκεψη τους βουλευτές Χαλκιδικής όλων των κομμάτων για να τους κοινοποιήσουμε τα αιτήματά μας», δήλωσε ο κ.Καπάνδριας, σύμφωνα με τον οποίο «η πολιτεία έχει την υποχρέωση να εξασφαλίσει στους αγρότες τιμή τουλάχιστον ίση με το κόστος παραγωγής, όπως ήδη έκανε με τους ροδακινοπαραγωγούς».

Πηγή: Καθημερινή

Αυτό το αεροπλάνο το έφερε στην Κέρκυρα η Ντόρα Μπακογιάννη...


Στις κάλπες θα τα πούμε... θα φάτε καλά...

Τα κίτρινα γάντια

Οι υποψήφιοι βουλευτές του ΛΑ.Ο.Σ. στην Πιερία


ΑΚΕΡΜΑΝΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΗΛΙΑ

ΖΑΡΟΓΙΑΝΝΗ ΧΡΥΣΟΥΛΑ του ΟΔΥΣΣΕΑ

ΝΟΥΛΕΖΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΣΠΥΡΙΔΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

ΤΡΙΦΤΑΡΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ

ΦΤΕΡΓΙΩΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ

Οι υποψήφιοι βουλευτές του ΛΑ.Ο.Σ. στην Χαλκιδική


ΑΒΕΡΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ του ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

ΓΙΑΒΟΥΡΟΓΛΟΥ ΠΡΑΞΙΘΕΑ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΖΑΦΕΙΡΗΣ ΔΡΟΣΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ

ΙΩΑΝΝΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ

ΜΑΡΙΝΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Περιοδεία της Μαρίνας Τσιντικίδου στο κέντρο της Κατερίνης

Στο κέντρο της Κατερίνης περιόδευσε σήμερα το μεσημέρι η πρώην σταρ Ελλάς και υποψήφια βουλευτής της ΝΔ Πιερίας Μαρίνα Τσιντικίδου, η οποία συνομίλησε με πολλούς πολίτες που την υποδέχθηκαν με μεγάλη εγκαρδιότητα στο δρόμο και στα καταστήματα της πόλης.








Πηγή: Λευτεριά

Υποψήφιος με τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. ο Αριστομένης Δήμου


Είναι 30 χρονών, μεγάλωσε και ζει στον Πολύγυρο.
Σπούδασε ειδικός ξενοδοχειακών υπηρεσιών και τροφοδοσίας στο ΙΕΚ Χαλκιδικής και τεχνικός μαγειρικής τέχνης στο ΙΕΚ Ν Μουδανιών.
Έχει εργαστεί ως σερβιτόρος, υπάλληλος τουριστικού γραφείου, ξενοδοχοϋπάλληλος και ως μάγειρας σε αρκετές επιχειρήσεις. Είναι ιδιοκτήτης παντοπωλείου βιολογικών και παραδοσιακών προϊόντων και παράλληλα εργάζεται ως μάγειρας.
Στα μαθητικά του χρόνια δραστηριοποιήθηκε σε οικολογικές οργανώσεις και στην πρωτοβουλία για την περιβαλλοντολογική ανάπτυξη του Πολυγύρου.
Υπήρξε ιδρυτικό μέλος του συλλόγου καταρτιζομένων και αποφοίτων ΙΕΚ Χαλκιδικής και εκπρόσωπος της Χαλκιδικής στο πανελλήνιο όργανο.
Διετέλεσε μέλος του ΔΣ της οικολογικής πρωτοβουλίας Χαλκιδικής.
ΤΗΛ: 6947 028522

Οι γενναίοι του Ηρακλή...


Ακολούθησαν την αγαπημένη τους ομάδα και στο ΟΑΚΑ.

Τελικά ένα είναι σίγουρο, ότι ο λαός του Ηρακλή έστω και μεμονωμένα θα είναι σε κάθε γήπεδο της Ελλάδας είτε πάρει εισιτήρια η ΠΑΕ Ηρακλής είτε όχι.

Κύριοι της Νέας Δημοκρατίας: " Έ λ ε ο ς"...!

Όχι, όχι, όχι, ...

Δεν μπορεί να με γελάνε τα μάτια μου.!

Πρόκειται για την ίδια κυρία η οποία επιμένει ακόμη και τώρα, να ...διατάζει τον σύζυγό της Πασχάλη Αρβανιτίδη, ώστε να μην αναλάβει τις ευθύνες του ...στιγμιαίου λάθους του.

Αυτή η ...κυρία, θα είναι υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην εκλογική περιφέρεια της Β΄Αθηνών με τον ...τιμητικό γι' αυτήν τίτλο:

ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗ ΑΛΙΚΗ (συζ. ΠΑΣΧΑΛΗ) ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

Η δημοσίως δεχθείσα τον χαρακτηρισμό της "κερατωμένης", με τις ευλογίες του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας , αλλά και του Πρωθυπουργού προσωπικώς, αποφάσισε να μας εκπροσωπήσει και στην Ελληνική βουλή, αφού τα ..."μεσημεριανάδικα" έπαυσαν πλέον να ασχολούνται μαζί της.

Κύριε Πρωθυπουργέ, θα ήθελα να μάθω τα κριτήρια, βάσει των οποίων ...επιλέξατε την συγκεκριμένη θνητή, ώστε να γίνει και ...Εθνομητέρα.!

Και δεν με ενδιαφέρει αν το ...κέρατό της έφθασε μέχρι τη ...Βραζιλία από τον αγαπημένο της ...θυελλώδη πλην τζόβενο "εραστή". Με ενδιαφέρει και με πνίγει η προκλητική και δημοσίως εκδηλουμένη ανευθυνότητά τους, καθόσον αυτοί οι "άνθρωποι" (ως ...ζεύγος), δεν αποφάσισαν ακόμη να αναλάβουν τις ευθύνες των πράξεών τους.

Ο μεν, να μην αναγνωρίζει τον καρπό του παράνομου έρωτά του, και η δε, να αμφισβητεί δια πολλοστή φορά μετά ...ονύχων και οδόντων τα αποτελέσματα της γεννετικής εξέτασης του DNA, λες και ήταν αυτόπτης μάρτυρας της ...στιγμιαίας συνεύρεσης του συζύγου της, μετά της ατυχούς Ουρανίας Τουτουντζή.

Κύριε Πρωθυπουργέ.! Είμαι βαθύτατα εξοργισμένος μ' αυτή σας την απόφαση, και το μόνο που έχω να σας πω, είναι ότι από χθες που ανακοινώθηκαν τα ψηφοδέλτια, μια απέραντη και απροσδιόριστη θλίψη με έχει κυριεύσει.

Και επειδή ουδέποτε μάσησα τα λόγια μου, έχω να σας πω και κάτι πιο σκληρό:
Τα περί του γάμου, της οικογενείας, της θρησκείας και των ηθών σκάνδαλα, είναι πιο σοβαρά και από αυτά της κλεψιάς.

Πολύ σύντομα θα ξεχάσουμε τους κλέφτες της siemens, Κύριε Πρωθυπουργέ, αλλά ποτέ δεν θα ξεχάσουμε κάποιο παιδί, που εναγωνίως θα αναζητά δια βίου τον πατέρα του.

Κι' αυτός ο "πατέρας" Κύριε Πρωθυπουργέ, βάσει του DNA, θα είναι ο νόμιμος σύζυγος μιας δημοσίως παραδεχθείσης τον χαρακτηρισμό της "κερατωμένης".

Είναι αυτή, που - ως νομικός - διδάσκει στην κοινωνία, την πλήρη και δημοσίως εκφρασθείσα εξ αυτής, προκλητική ανευθυνότητα.!

Καλή τύχη Κύριε Πρωθυπουργέ.

gianniotis

Πηγή: gianniotis.gr

ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ Στο παρά πέντε γλίτωσε η Θεσσαλονίκη


Στο παρά πέντε και υπό την πίεση που φαίνεται ότι άσκησαν τα στρατηγεία των κομμάτων, ώστε να μη βρεθεί ο νομός Θεσσαλονίκης σε κλοιό σκουπιδιών τις ημέρες των εκλογών, αναβλήθηκε η σημερινή συνεδρίαση του δ.σ. του Συνδέσμου ΟΤΑ για την έγκριση χωροθέτησης του εργοστασίου στο ΧΥΤΑ Μαυροράχης. Τυχόν απόφαση υπέρ του έργου στην ίδια περιοχή θα πόλωνε το κλίμα, προκαλώντας σφοδρές αντιδράσεις.

Της Φανής Σοβιτσλή
Fsovitsli@makthes.gr

Οι αντιδράσεις, ωστόσο, των κατοίκων και του δήμου Ασσήρου και άλλων γειτονικών περιοχών, που εναντιώνονται στην κατασκευή του εργοστασίου ενεργειακής αξιοποίησης απορριμμάτων, δεν θα σταματήσουν ούτε μετά τις εκλογές, οπότε αποφασίστηκε να γίνει τελικά η συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του Συνδέσμου ΟΤΑ.

Παράγοντες της περιοχής της Ασσήρου υποστηρίζουν πως όσοι αποφασίζουν για τα έργα διαχείρισης απορριμμάτων αντιλήφθηκαν ότι, εάν η συνεδρίαση γινόταν και λαμβανόταν απόφαση χωροθέτησης δίπλα στο ΧΥΤΑ, τότε ο νομός θα διεξήγαγε εκλογές με τα σκουπίδια να ξεχειλίζουν από τους κάδους. “Είναι βέβαιο ότι ενόψει εκλογών κανείς δεν θέλει αντιδράσεις και κακό κλίμα.

Γι’ αυτό πήγε πίσω η συνεδρίαση, όμως για μας δεν αλλάζει τίποτε”, υπογράμμισε ο πρόεδρος του Περιβαλλοντικού Συλλόγου Ασσήρου Κώστας Κυνηγός. Πρόσθεσε ότι ο αγώνας των κατοίκων θα συνεχιστεί και ότι, αν η απόφαση χωροθέτησης δεν αλλάξει, τότε θα προχωρήσουν σε αποκλεισμούς του ΧΥΤΑ Μαυροράχης και σε προσφυγές στο ΣτΕ.

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΑΝΑΒΟΛΗ

Ο δήμαρχος Ασσήρου Δημήτρης Ράβναλης ανέφερε ότι η αναβολή ήταν επιβεβλημένη, καθώς δεν υπήρχε περίπτωση να συζητιόταν το θέμα, χωρίς ο δήμος και οι κάτοικοι να είχαν ενημερωθεί προηγουμένως για τη μελέτη της χωροθέτησης. “Με λίγα λόγια, στην παρούσα φάση ήταν μονόδρομος η αναβολή. Όμως σε κάθε περίπτωση δεν κάνουμε πίσω και όλα δείχνουν ότι θα έχουμε ένα θερμό φθινόπωρο”, σημείωσε ο δήμαρχος.

Κληθείς να απαντήσει σχετικά με την αναβολή, ο αντιπρόεδρος του Συνδέσμου ΟΤΑ και δήμαρχος Θέρμης Θεόδωρος Παπαδόπουλος εξήγησε πως κρίθηκε σκόπιμο να γίνει καλύτερη ενημέρωση επί της μελέτης χωροθέτησης του εργοστασίου και μετά να ληφθεί απόφαση. “Προσωπικά θα ταχθώ με το μέρος των επιστημόνων, η μελέτη των οποίων θα υποδείξει το καταλληλότερο σημείο για την κατασκευή του εργοστασίου. Από κει και πέρα θα λάβει απόφαση το δ.σ. του Συνδέσμου ΟΤΑ”, επισήμανε ο αντιπρόεδρος.

Πηγή: Μακεδονία

Μη βρεθεί κανένας νοσηρός εγκέφαλος και διανοηθεί να φέρει τίποτα σκουπίδια στον Πολύγυρο, ούτε που να το σκέφτεται.

Προσοχή μη μας αποκοιμίσουν οι υποψήφιοι βουλευτές και τα κόμματα με φρου φρου και αρώματα και κουβαλήσουν τα σκουπίδια της Βόρειας Χαλκιδικής στον Πολύγυρο.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Δήμος Σταγείρων - Ακάνθου έχει σύμβαση με τον ΧΥΤΑ Μαυροράχης μέχρι 30 Σεπτεμβρίου.

Τα σκουπίδια τους να τα φάνε αφού δεν κάνανε ΧΥΤΑ όταν έπρεπε. Στον Πολύγυρο δεν θα έρθουν.

Σοβαρές δηλώσεις...


Σουφλιάς: "Δεν ασχολήθηκα με την κατάρτιση των ψηφοδελτίων σε κανένα Νομό".

Ο υπουργός ΠΕΧΩΔΕ Γ. Σιουφλιάς, αναφερόμενος σε σχόλια γύρω από το πρόσωπό του, σχετικά με τις επιλογές στα ψηφοδέλτια της ΝΔ, δήλωσε τα εξής: "Επειδή διαβάζω και ακούω αδιανόητα πράγματα σήμερα, έχω να δηλώσω κατηγορηματικά ότι δεν ασχολήθηκα με την κατάρτιση των ψηφοδελτίων σε κανένα Νομό - ούτε καν στο Νομό Λαρίσης.

Επισημαίνω επίσης ότι πολιτεύομαι 35 χρόνια και δεν έχω δώσει ποτέ το δικαίωμα να πιστεύει κανείς ότι θα είχα την μικροψυχία που μου αποδίδουν για κάποιο συνάδελφο, επειδή είχε εκφράσει διαφορετική γνώμη από την δική μου για ένα πολιτικό θέμα".-

Πηγή: ΑΘΗΝΑΪΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ - ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σήμερα Τρίτη ο Αργύρης Λαφαζάνης επισκέπτεται τα χωριά...


Ο Αργύρης Λαφαζάνης σήμερα θα επισκεφτεί και θα μιλήσει στα χωριά:

Τον Άγιο Παντελεήμονα στις 6:30 μ.μ.

Την Τένεδο στις 7:00 μ.μ.

Το Ζωγράφου στις 7:30 μ.μ..

Θα μιλήσει στα Φλογητά στις 8:00 μ.μ. και

στο Διονυσίου στις 9:00 μ.μ.

Για τους/τις φίλους/ες από Σέρρες


Εάν θέλετε να δημοσιεύσουμε οτιδήποτε για τις εκλογές, που αφορούν το Νομό σας, στείλτε μας e-mail για να το δημοσιεύσουμε.

Συνέβη σφάλμα συστήματος


Στα άρτι ανακοινωθέντα ψηφοδέλτια τη Νέας Δημοκρατίας, αυτό των Σερρών παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Ενδιαφέρον γιατί παραδοσιακά στας Σέρρας κατεβαίνει ως υποψήφιος ο Αχιλλεύς Καραμανλής, ένας άνθρωπος που πέρασε τη μισή του ζωή ως ο αδελφός κάποιου, και τώρα περνάει την υπόλοιπη ως ο θείος κάποιου άλλου.

Ο Αχιλλεύς, προκειμένου να είναι σίγουρος για την εκλογή του, ζητούσε το όνομά του να είναι πρώτο στη λίστα. Όπως η λίστα είναι με αλβαβητική σειρά, στο νομό Σερρών αποκλείονταν οι υποψήφιοι των οποίων το όνομα άρχιζε από Α-Κ, ή πάντως πριν από το ΚΑΡΑΜΑΝ-. Έτσι έγινε και φέτος.

Έτσι; Όχι ακριβώς... Ναι μεν στη λίστα το όνομα του θείου φιγουράρει πρώτο-πρώτο, και οι υπόλοιποι υποψήφιοι έχουν επώνυμα που αρχίζουν από ΚΑΡΙ- έως ΧΡΥΣΑΦ-, πλήν όμως στο τέλος της λίστας (της αλφαβητικής) έχει προστεθεί η κυρία Αγνή ΔΟΥΒΙΤΣΑ.

Δύο πράγματα μπορεί να συμβαίνουν: είτε πρόκειται περί τυπογραφικού λάθους το πραγματικό επώνυμο της κ. Δουβίτσα είναι ΩΔΟΥΒΙΤΣΑ, είτε ο κώδικας του software είναι έτσι γραμμένος ώστε να αποκλείει οποιοδήποτε entry πριν τον θείο. Κάτι τέτοιο δεν προβλέπεται, και δημιουργήθηκε σφάλμα συστήματος.

(Για τους δύσπιστους, ιδού η λίστα, όπως την έδωσε η ΝΔ στη δημοσιότητα)

ΣΕΡΡΕΣ



ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ

ΚΑΡΙΠΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ

ΚΟΛΛΙΑ-ΤΣΑΡΟΥΧΑ ΜΑΡΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ

ΛΕΟΝΤΑΡΙΔΗΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ

ΜΗΛΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΙΑΤΡΟΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗ ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

ΤΣΙΜΠΛΑΚΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ, τ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ

ΧΡΥΣΑΦΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΛΕΥΘ. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ/ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ

ΔΟΥΒΙΤΣΑ ΑΓΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Πηγή: HomeFood.gr

Τα μαύρα μαλλιά του Ζαγορίτη...


Γενέθλια είχαν χθες ο κ. Κ. Καραμανλής και ο κ. Ελ. Ζαγορίτης και τα γιόρτασαν με αμυγδαλωτά στο «μπούνκερ» της Ρηγίλλης, ενώ οι πράσινες οβίδες ταρακουνούσαν το κτίριο προκαλώντας καταθλιπτικούς κυματισμούς στις κανάτες με το νερό που βρίσκονταν πάνω στο τραπέζι.

«Γνώρισα τον Ζαγορίτη λιγνό, πιτσιρικά και με μαύρα μαλλιά» είπε ο κ. Καραμανλής δίνοντας έναν νοσταλγικό τόνο στη συνεδρίαση της Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα. «Τώρα έχουν μείνει μόνο τα μαύρα μαλλιά» πρόσθεσε ο Πρωθυπουργός.

Πάντως να είστε βέβαιος ότι η κόμη του Γραμματέα δεν πρόκειται ποτέ να αλλάξει χρώμα, κύριε πρόεδρε. Ο,τι κι αν κάνει ο κ. Ευ. Μεϊμαράκης , η επιστήμη θα φροντίσει ώστε να παραμείνει στο ζωηρό κορακί.

Πηγή: Το Βήμα

Το πρόγραμμα του υποψήφιου βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Γιάννη Δριβελέγκα για την Τετάρτη 16/9/2009


Ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Δριβελέγκας

την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2009

θα επισκευτεί στις 18.00 τα Δουμπιά,

στις 18.30 τα Σανά,

στις 19.00 το Βάβδο,

στις 19.30 το Γαλαρινό και

θα μιλήσει στη Γαλάτιστα στις 20.30 το βράδυ.

Το μήνυμα της Έφης Θώδη στον Καραμανλή...

Λαρισινή Νεοδημοκρατική ομορφιά...


Αυτά τα μάτια τα όμορφα όταν στριφογυρίζουν

θάνατο δίνουν ζωντανού, νεκρού ζωή χαρίζουν

Με επικεφαλής τον Αχιλλέα το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στις Σέρρες


ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ

ΚΑΡΙΠΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ

ΚΟΛΛΙΑ-ΤΣΑΡΟΥΧΑ ΜΑΡΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ

ΛΕΟΝΤΑΡΙΔΗΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ

ΜΗΛΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΙΑΤΡΟΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗ ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

ΤΣΙΜΠΛΑΚΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ, τ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ

ΧΡΥΣΑΦΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΛΕΥΘ. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ/ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ

ΔΟΥΒΙΤΣΑ ΑΓΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
(Το μικρό όνομα της υποψηφίου είναι Αγνή και όχι Ανθή, όπως λανθασμένα έδωσε το όνομα η Νέα Δημοκρατία)

Αυτή είναι η λίστα των υποψηφίων βουλευτών όπως την έδωσε η Ρηγίλλης.

Αν και φαινομενικά ο Αχιλλέας Καραμανλής είναι επικεφαλής, ο νόμος είναι σαφής, αλφαβητικά μπαίνουν τα ονόματα στο ψηφοδέλτιο.

Άρα ο Σουφλιάς την άναψε την φωτιά στην οικογένεια των Καραμανλήδων.

Γιατί λογικά δεν μπορεί ο Αχιλλέας να είναι επικεφαλής σε τυπωμένο ψηφοδέλτιο. Πρέπει να είναι η Δουβίτσα Αγνή.


Καζάνι που βράζει η Νέα Δημοκρατία και στις Σέρρες...

Ο Δημήτρης Ζαφειρόπουλος και το ΛΑ.Ο.Σ.


Αυτή την επιμονή του Δημήτρη Ζαφειρόπουλου να το παίζει αδικημένος και να παρουσιάζεται σαν υποψήφιος του κόμματος ΛΑ.Ο.Σ. ακόμα, δεν έχει προηγούμενο.

Από την Κυριακή το πρωί στις 9 στο Mega, στην εκπομπή του Ιορδάνη Χασαπόπουλου και του Μανώλη Αναγνωστάκη, ο Καρατζαφέρης ανακοίνωσε ότι κόβει τον Ζαφειρόπουλο από τα ψηφοδέλτια του.

Πέρασαν 48 ώρες και ο Ζαφειρόπουλος εμφανίζεται στον "Ελεύθερο Κόσμο" την εφημερίδα του και στην προσωπική του ιστοσελίδα, σαν υποψήφιος του ΛΑ.Ο.Σ.

Ρε Ζαφειρόπουλε, δεν σταματάς να το παίζεις αδικημένος και νέος Νίκος Ξανθόπουλος; Δεν είσαι δα και κανένα πρότυπο για την Ελληνική κοινωνία.

Δεν σε θέλουν είπαν στο ΛΑ.Ο.Σ. για ποιόν λόγο επιμένεις να εμφανίζεσαι σαν υποψήφιος σε ένα κόμμα που δεν σε θέλουν;

Αν ήλπιζες να σε πάρουν στη Νέα Δημοκρατία, έκλεισαν τα ψηφοδέλτια της. Αν θέλεις βέβαια τόσο πολύ να μας σώσεις και εσύ, γιατί δεν προσχωρείς ξανά στην Χρυσή Αυγή και να σταματήσεις να δουλεύεις τον κόσμο;

Ούτε αδικημένος είσαι, ούτε πιστεύεις στον κοινοβουλευτισμό. Σε θυμόμαστε από τότε που ήσουν υποψήφιος Δήμαρχος της Αθήνας και εσένα και τα αισχρά φυλλάδια σου εναντίον του Νικήτα Κακλαμάνη. Το πιο σεμνό από αυτά έγραφε: «Εξω πούστη απ' την Αθήνα». Εμείς θυμόμαστε Δημήτρη Ζαφειρόπουλε τον βίο και την πολιτεία σου.