Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

Το ψηφοδέλτιο του υπ. Δημάρχου Θεσσαλονίκης, Στέλιου Παπαθεμελή


Υποψήφιος Δήμαρχος, δημοτικοί σύμβουλοι και σύμβουλοι δημοτικών κοινοτήτων είναι οι παρακάτω:

ΠΑΠΑΘΕΜΕΛΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ-ΑΓΓΕΛΟΣ του Μιχαήλ
υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Θεσσαλονίκης

Εκλογική Περιφέρεια 1ου Διαμερίσματος Θεσσαλονίκης

Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι

ΑΛΕΞΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Βασιλείου     Έμπορος
ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του Αποστόλου     Οικονομολόγος
ΓΙΑΣΜΠΕΚ ΣΑΜΙΡ του Ζώρζ     Ιατρός
ΚΑΤΜΑΔΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του Στεφάνου     Φυσιοθεραπευτής
ΚΟΥΡΤΙΔΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ του Δημητρίου-Ιωάννη     Ασφαλίστρια
ΝΕΓΡΕΠΟΝΤΗ-ΔΕΛΙΒΑΝΗ ΜΑΡΙΑ του Αμβροσίου     πρ. Πρύτανης
ΠΛΟΧΩΡAΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Ιωάννη     Πτέραρχος ε.α.
ΡΟΤΖΙΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ  του Ιωάννη     Κτηματομεσίτρια
ΣΙΟΥΡΛΑ ΚΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (ΒΟΥΛΑ)
του Θεοδώρου     Περιπτερούχος
ΤΣΙΡΚΙΝΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ(ΧΑΡΗΣ)
του Δημητρίου     Συγγραφέας-Ιστορικός
στρατηγός ε.α.
ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Παναγιώτη     Καθηγητής ΑΠΘ

Οι Νεάντερταλ «ήταν πιο γυναικάδες από τους σύγχρονους ανθρώπους»

Νέαντερταλ: πολύ σεξουαλικό είδος.

'Εκφυλη προϊστορία

Λονδίνο: Δεν μπορούμε βέβαια να ξέρουμε αν οι Νεάντερταλ έσερναν τις γυναίκες τους από τα μαλλιά, τώρα όμως έχουμε ενδείξεις ότι ήταν όντως πιο περιπετειώδεις από εμάς στη σεξουαλική ζωή τους.

Το συμπέρασμα προκύπτει από μια ασυνήθιστη μελέτη που συνέκρινε το μήκος των δακτύλων ανάμεσα στον σύγχρονο άνθρωπο Homo sapiens και τρία άλλα εξαφανισμένα μέλη της οικογένειας των ανθρωπιδών.

Όπως έχουν δείξει προηγούμενες μελέτες, η αναλογία μήκους ανάμεσα στον δείκτη και τον παράμεσο εξαρτάται από τα επίπεδα τεστοστερόνης στα οποία είχε εκτεθεί κανείς ως έμβρυο. Όταν η συγκέντρωση της τεστοστερόνης αυξάνεται, το μήκος του παράμεσου μεγαλώνει και η αναλογία μήκους μειώνεται.

Ο υπ. Δήμαρχος Σιθωνίας, Βαρσάμης Γιοβανούδας, θα μιλήσει αύριο στον Άγιο Νικόλαο



Βαρσάμης Γιοβανούδας
Υποψήφιος Δήμαρχος Σιθωνίας
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ο υποψήφιος Δήμαρχος Σιθωνίας κ. Βαρσάμης Γιοβανούδας θα μιλήσει την 4η Νοεμβρίου 2010 ημέρα Πέμπτη και ώρα 18:30 στον Άγιο Νικόλαο σε ανοιχτή συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία του χωριού.
Από το γραφείο τύπου

Γιώργος Κουρής: "Έτσι και μιλήσω θα γίνει της πουτάνας" - Video

Κόντρα για το fast track του χρυσού στην Χαλκιδική


Αδειάζουν την Τίνα οι τοπικοί φορείς

Οξύτατες αντιδράσεις από την τοπική κοινωνία συναντά η διαδικασία fast track που επέλεξε το υπουργείο Περιβάλλοντος για την κατάθεση στην Νομαρχία Χαλκιδικής τριών περιβαλλοντικών μελετών της εταιρείας «Ελληνικός Χρυσός».

Τα «σκάγια» φτάνουν μέχρι το γραφείο της υπουργού κ. Τίνας Μπιρμπίλη, η οποία χθες μετά το θόρυβο που προκλήθηκε αναγκάστηκε να ανακοινώσει ότι το συνοδευτικό έγγραφο των μελετών, το οποίο εστάλη στην Νομαρχία από την Ειδική Υπηρεσία Περιβάλλοντος (ΕΥΠΕ) με ημερομηνία 27 Οκτωβρίου και βάζει σφικτό πλαίσιο γνωμοδότησης σε προεκλογική περίοδο, προβλέπεται από την ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και ότι έχει «τυπικό» χαρακτήρα.

Συνέντευξη τύπου της ΝΟ.Δ.Ε. Ν.Δ. Χαλκιδικής


Ν Ο Δ Ε
Χ Α Λ Κ Ι Δ Ι Κ Η Σ
Γ Ρ Α Φ Ε Ι Ο  Τ Υ Π Ο Υ

Πολύγυρος, 3 Νοεμβρίου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η ΝΟΔΕ Χαλκιδικής θα δώσει συνέντευξη τύπου, την Πέμπτη 4 Νοεμβρίου και ώρα 12:30 στα γραφεία της στον Πολύγυρο (22ας Απριλίου & Μακεδονίας), με θέμα Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2010.

Αμέσως μετά θα παρατεθεί γεύμα στους εκπροσώπους των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του νομού μας. 

Από το Γραφείο Τύπου

Ερωτήσεις του Κυριάκου Βελόπουλου

κλικ στις ερωτήσεις για μεγέθυνση

Πρόγραμμα επισκέψεων και ομιλιών του υποψήφιου Αντιπεριφερειάρχη Χαλκιδικής Γιάννη Γιώργου


Πολύγυρος 3 Νοεμβρίου 2010

Δ Ε Λ Τ Ι Ο   Τ Υ Π Ο Υ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ ΚΑΙ ΟΜΙΛΙΩΝ ΥΠ. ANTIΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΙΩΑΝΝΗ ΓΙΩΡΓΟΥ

Στο πλαίσιο της περιοδείας του σε ολόκληρη την Χαλκιδική ο υπ. Αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής Ιωάννης ΓΙΩΡΓΟΣ επισκέπτεται όλους τους Δήμους και τα Δημοτικά Διαμερίσματα, όπως διαμορφώθηκαν από το σχέδιο «Καλλικράτης».

Σήμερα Τετάρτη 3 Νοεμβρίου το πρωί επισκέφθηκε τα Ν. Μουδανιά, στις 18:00 θα επισκεφθεί την Ολυμπιάδα, στις 19:30 θα μιλήσει στην Ιερισσό (Πολιτιστικό Κέντρο) και το βράδυ θα εμφανιστεί στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της TV SUPER.

Αύριο Πέμπτη 4 Νοεμβρίου το πρωί θα επισκεφθεί τις Καλύβες και τον Άγιο Πρόδρομο και στις 19:00 θα μιλήσει στον Πολύγυρο (Τουριστικό Περίπτερο «Έξι Βρύσες»).

Από το Γραφείο Τύπου

Ομιλία του υποψήφιου Αντιπεριφερειάρχη Χαλκιδικής Γιάννη Γιώργου, αύριο στον Πολύγυρο

κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση

Ομιλία του Κώστα Μπογδάνου, σήμερα Τετάρτη 3 Νοεμβρίου, στη Γαλάτιστα


Πολύγυρος, 3 Νοεμβρίου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Πολυγύρου, Κώστας Μπογδάνος, στo πλαίσιο των συναντήσεών του με τους Δημότες του νέου Δήμου Πολυγύρου θα βρίσκεται σήμερα Τετάρτη 3 Νοεμβρίου στις 19:00 το απόγευμα στην Γαλάτιστα.

Καλούμε όλους τους δημότες να αψηφήσουν το χθες και να προχωρήσουν μπροστά. Για το μεγάλο Δήμο των άξιων και των αξιών. Για ένα Δήμο της δημιουργίας και της ανάπτυξης.

Από το Γραφείο Τύπου

Πρόγραμμα ομιλιών του υπ. Δημάρχου Πολυγύρου, Αστέριου Ζωγράφου


Πολύγυρος 03.11.2010   

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΜΙΛΙΩΝ
Υποψήφιου Δημάρχου Πολυγύρου
κ. Αστέριου Ζωγράφου

Σήμερα Τετάρτη 03 Νοεμβρίου 2010 ο υποψήφιος Δήμαρχος Πολυγύρου κ.Αστέριος Ζωγράφος θα μιλήσει στις 18:00 στις Καλύβες και στις 19:00 στον Πολύγυρο (σε ανοιχτή συγκέντρωση στην πλατεία του Επιμελητηρίου).

Αύριο Πέμπτη 04 Νοεμβρίου 2010 θα μιλήσει στις 19:30 στη Γαλάτιστα (στην πλατεία μπροστά από το Δημαρχείο).

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Oρθόδοξη κοινότητα των ΗΠΑ: Σκιές παιδεραστίας με άρωμα «εμφύλιας» κόντρας

Ο Μητροπολίτης Τυάνων κ. Παΐσιος, ο οποίος κατηγορείται για παιδεραστία, κάνει λόγο για σκευωρία και συνδέει άμεσα το γεγονός με τη σύγκρουση που έχει σημειωθεί στη Μονή της Αγίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου στην Αστόρια

Καταγγελίες για παιδοφιλία στη Μονή Αγίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου της Αστόριας ερευνά το FΒΙ

Σάλος ξέσπασε στην ορθόδοξη κοινότητα των ΗΠΑ από τις καταγγελίες και τις έμμεσες κατηγορίες ακόμη και για παιδεραστία σε βάρος ιεράρχη. Ο Μητροπολίτης Τυάνων κ. Παΐσιος, ο οποίος βρίσκεται στη δίνη του κυκλώνα, κάνει λόγο για σκευωρία και συνδέει άμεσα το γεγονός με τη σύγκρουση που έχει σημειωθεί στη Μονή της Αγίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου στην Αστόρια.

Αποκλεισμένος ο ΧΥΤΑ Μαυροράχης


«Μπλόκο» στα απορριμματοφόρα

Σε αποκλεισμό του ΧΥΤΑ Μαυροράχης στη Θεσσαλονίκη προχώρησαν από τις 7 το πρωί οι συμβασιούχοι εργαζόμενοι του Συνδέσμου ΟΤΑ Μείζονος Θεσσαλονίκης με αποτέλεσμα να είναι ορατός ο κίνδυνος τα σκουπίδια να σχηματίσουν λόφους.

Η κινητοποίηση ήρθε μία μέρα μετά την απόφαση του δικαστηρίου που απέρριψε τις προσφυγές των 160 συμβασιούχων του Συνδέσμου. Συνολικά στο ΧΥΤΑ εργάζονται 270 άτομα, γεγονός που καθιστά πλέον δύσκολη τη λειτουργία του.

Πιπερόπουλος: Προσέξτε τη γλώσσα του σώματος!


Η σημερινή μου blog-άποψη στοχεύει να σας εξοικειώσει με τη «γλώσσα του σώματος» και στηρίζεται στην 9η έκδοση του βιβλίου μου «Επικοινωνώ Άρα…Υπάρχω»

Οι φετινές εκλογές για την τοπική Αυτοδιοίκηση έχουν και τα καλά τους, δηλαδή ΧΑΘΗΚΑΝ από τα πεζοδρόμια οι ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ τους οποίους βρίσκουμε ΜΟΝΟ στα «clubs» και την τηλεόραση!

Στα πεζοδρόμια υπάρχουν αμέτρητα παιδιά που μοιράζουν ΑΦΕΙΔΩΣ πολυτελέστατα, πολύ ΑΚΡΙΒΟΠΛΗΡΩΜΕΝΑ διαφημιστικά φυλλάδια σε χαρτί «ιλουστρασιόν» Ευρώπης και, ΦΥΣΙΚΑ, σε πλήρη τετραχρωμία!

Σημειολογικά, άλλο πράγμα ο γραπτός λόγος(τα γραπτά μένουν και μπορείς να τα εξετάσεις ξανά και ξανά) και άλλο ο προφορικός  που δημιουργεί η γλώσσα του στόματος που όπως λέει ο λαός μας «κόκαλα δεν έχει και….κόκαλα τσακίζει».