Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

Ορκωμοσία του Δημάρχου Πολυγύρου, Αστέριου Ζωγράφου και των Δημοτικών Συμβούλων



Πηγή: X-tv

Ορκωμοσία στο Δήμο Πολυγύρου


Η τελετή ορκωμοσίας των νέων δημοτικών συμβούλων Πολυγύρου και των συμβούλων δημοτικών και τοπικών κοινοτήτων του νέου δήμου πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη το μεσημέρι στην αίθουσα συνεδριάσεων του διοικητηρίου της νομαρχίας.

Η τελετή  πραγματοποιήθηκε από τον Μητροπολίτη  Κασσανδρείας  κ. Νικόδημο, ο οποίος ευχήθηκε καλή δύναμη και υγεία στη νέα δημοτική αρχή και σε όλους τους νεοεκλεγέντες συμβούλους.

Από την πλευρά του, ο νέος Δήμαρχος Πολυγύρου Αστέριος Ζωγράφος τόνισε ότι ξεκινά μια δύσκολη θητεία ενόψει των αλλαγών του Καλλικράτη στην τοπική αυτοδιοίκηση και ζήτησε συνεργασία και ομοψυχία και από όλες τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης για το κοινό καλό του νέου δήμου.

Ερωτήσεις του Κυριάκου Βελόπουλου


κλικ στις ερωτήσεις για μεγέθυνση

Θεσσαλονίκη: Οργή εμπόρων για το κλείσιμο της Δελφών


ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΝΤΟΝΙΑ ΚΑΝΙΤΣΑΚΗ

Αγανάκτηση προκαλεί σε καταστηματάρχες στη Θεσσαλονίκη το κλείσιμο της οδού Δελφών για τα έργα του μετρό. Τα... εξ αμάξης άκουσε το βράδυ της Δευτέρας, κεκλεισμένων των θυρών, ο διευθυντής Εργων Μετρό Θεσσαλονίκης, Γιώργος Κωνσταντινίδης, από τους εμπόρους γύρω από το σταθμό Αναλήψεως.

Η οδός Δελφών θα κλείσει μετά τις γιορτές για τουλάχιστον δέκα μήνες, σε όλο της το πλάτος, από τη συμβολή της με τη Μάρκου Μπότσαρη μέχρι την Πέτρου Συνδίκα, κάτι που, όπως λένε οι έμποροι, αποτελεί το τελειωτικό χτύπημα για τις ήδη κατεστραμμένες επιχειρήσεις τους.

Ο κ. Κωνσταντινίδης, σε συνάντηση ενημέρωσης που είχε με τους καταστηματάρχες στα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, προσπάθησε να τους καθησυχάσει... τάζοντας σεκιουριτάδες, ώστε τουλάχιστον να αντιμετωπιστούν οι κλοπές και οι διαρρήξεις.

Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Βασίλης Παπαγεωργόπουλος, για τη θαλάσσια συγκοινωνία Θεσσαλονίκης


Β.Παπαγεωργόπουλος: Η κοροϊδία με τη θαλάσσια συγκοινωνία συνεχίζεται.
Η κυβέρνηση δηλώνει ότι δε θα την επιδοτήσει και ο αρμόδιος υφυπουργός κ. Σπ.Βούγιας καλεί τους δημάρχους να κάνουν τις υποδομές.

http://papageorgopoulos.wordpress.com/

Κατάληψη του Δημαρχείου Πολυγύρου από τους Συμβασιούχους που μένουν απλήρωτοι