Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2009

«Δεν θα αφήσουμε το κόμμα στον Σαμαρά», λέει ο Μητσοτάκης και απειλεί με εμφύλιο


Μητσοτάκης: «Έχουμε το 40% των μετοχών της Ν.Δ.!»

Στόχος του, να μην γίνει ποτέ πρωθυπουργός ο Αντώνης Σαμαράς

Αυτοί είναι μερικοί από τους χθεσινούς τίτλους στο Πρώτο Θέμα. Διαβάστε τώρα και τι άλλο γράφει ο συντάκτης της εφημερίδας Γιάννης Κουρτάκης:

Το ερώτημα που τίθεται από ολοένα περισσότερους από το βράδυ της Κυριακής έχει να κάνει με τις επόμενες κινήσεις του κ. Κωνσταντίνου Μητσοτάκη. Όσοι είχαν την ευκαιρία να τον δουν, εκτιμούν ότι πολύ σύντομα θα μιλήσει. «Θα δώσω απαντήσεις σε διάφορα θέματα που προέκυψαν κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου», έλεγε με νόημα στους συνομιλητές του.

Επειδή λοιπόν έχει καιρό να μιλήσει και από τότε έχουν μεσολαβήσει διάφορα γεγονότα, όπως για παράδειγμα η ανάδειξη Σαμαρά στην ηγεσία της Ν.Δ., (sic !!!) εκτιμάται ότι ο κ. Μητσοτάκης θα κηρύξει και επισήμως την έναρξη του εμφυλίου στην ελληνική Κεντροδεξιά.

Η αίσθηση που έχουν αποκομίσει οι βουλευτές που τον συνάντησαν στο γραφείο του στη Ρηγίλλης είναι ότι «αυτή τη φορά ο πόλεμος θα έχει πολλούς νεκρούς».

Μάλιστα ο Επίτιμος για πρώτη φορά δεν θ’ ακούσει τις παραινέσεις των παιδιών του. Άλλωστε από δω και πέρα ο στόχος που θέτει είναι να μη γίνει ποτέ πρωθυπουργός ο Αντώνης Σαμαράς.

«Θα σε πουλήσει ο Καραμανλής»

Ο επίτιμος πρόεδρος της Ν.Δ. κ. Κωνσταντίνος Μητσοτάκης από την πρώτη στιγμή που προέκυψε το θέμα για την αλλαγή του τρόπου εκλογής του διαδόχου του κ. Κώστα Καραμανλή θεωρούσε ότι «ήταν στημένη η κούρσα». Σε κατ’ ιδίαν συζητήσεις του έδειχνε να μην εμπιστεύεται ούτε τα όσα έλεγε στην κυρία Ντόρα Μπακογιάννη ο τέως πρωθυπουργός, γι’ αυτό και ζητούσε από την Ντόρα να μείνει αμετακίνητη στη στήριξη του Καταστατικού: «Αν πάμε σε εκλογή από τη βάση, θα χαθεί η μάχη», έλεγε ο κ. Μητσοτάκης στους πιο στενούς του συνεργάτες. Μάλιστα έδειχνε να έχει σχηματίσει την εντύπωση ότι «ο Καραμανλής έχει στήσει την παρτίδα». Ο Επίτιμος σήμερα αισθάνεται δικαιωμένος. Πιστεύει ότι η κυρία Μπακογιάννη χειρίστηκε με λάθος τρόπο το όλο θέμα.

«Αν είχε επιμείνει στην τήρηση του Καταστατικού σήμερα θα ήταν αρχηγός, είπε σε βουλευτή της Ν.Δ. που τον επισκέφτηκε στο γραφείο του.

Πηγή: Antinews

Σκύρος: Μανώλαρε

Κάτοικοι του Αγίου Δημητρίου Πιερίας φοβούνται κατάρρευση λοφίσκου στο δρόμο



Στο δρόμο έξω από τον Άγιο Δημήτριο, ακριβώς στο 32ο χιλιόμετρο από την Κατερίνη υπάρχει αυτός ο απόκρημνος λοφίσκος που λόγω και των πρόσφατων έντονων βροχοπτώσεων διαβρώθηκε και έχει καταστεί επικίνδυνος, αφού γίνονται συχνές κατολισθήσεις από χώματα και πέτρες.

Κάτοικοι του Αγίου Δημητρίου μας δήλωσαν ότι φοβούνται, όταν διέρχονται από εκεί και βλέπουν αυτόν το λοφίσκο να κρέμεται επικίνδυνα πάνω από τα αυτοκίνητα τους και καλούν τους αρμόδιους να λάβουν τα κατάλληλα μέτρα, πριν επέλθει ενδεχόμενη κατάρρευση του λοφίσκου και κινδυνεύσουν άνθρωποι. Αυτή δεν είναι η περιβόητη 13η Εθνική Οδός, αν δεν κάνουμε λάθος;

Πηγή: Λευτεριά

Εμείς προβλέπουμε ότι θα καταρρεύσει πολύ σύντομα. Ο Νομάρχης σας από το χωριό Φτέρη του Καποδιστριακού Δήμου Πέτρας, δεν είναι; Στον ίδιο Δήμο ανήκει και ο Άγιος Δημήτριος. Δεν το κατάλαβε, δεν το έμαθε, δεν του το είπανε;

Όταν ο λόφος καταρρεύσει (ελπίζουμε να μην πλακώσει κανένα αυτοκίνητο) θα τα ξαναπούμε.

Ο φίλος μου ο Αντώνης

Του Βασίλη Γούλα

«Δεν θα ξεχάσω ποτέ το Πάσχα του 1973. Οι δικοί μου είχαν καλέσει τον Γιώργο Παπανδρέου, τον Αντώνη Σαμαρά και το Στέφανο Μανουηλίδη. Είχαμε μαζευτεί όλοι στο σπίτι μου στη Βοστόνη. Ο πατέρας μου ήταν παλιός αντάρτης με τον Βελουχιώτη. Μάλιστα το ψεύτικο όνομά του ήταν Κατσαντώνης. Την ημέρα του Πάσχα, λοιπόν, ενώ είχαμε φάει και είχαμε πιει έβγαλε ένα πιστόλι και άρχισε να πυροβολεί στον αέρα. Για πότε σκόρπισαν τα παιδιά τρομαγμένα ποτέ δεν θα το ξεχάσω» λέει ο κ. Φίλιππος Τσιάρας, ένας από τους επιστήθιους φίλους του Αντώνη Σαμαρά τα χρόνια που ήταν φοιτητής στην Αμερική.

Ο Φίλιππος Τσιάρας γεννήθηκε στο New Hampshire των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής. Σπούδασε στο Άμχερστ της Μασαχουσέτης μαζί με τον Γιώργο Παπανδρέου και τον Αντώνη Σαμαρά. Μιλώντας στο ΘΕΜΑ θυμήθηκε τη γνωριμία με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, τις πλάκες τους, τις γυναίκες και τα ξέφρενα πάρτυ που διοργάνωναν.

«Ο φίλος μου ο Αντώνης Σαμαράς ήταν ένα κολεγιόπαιδο. Πάντα προσεγμένος στο ντύσιμό του, ψηλός και όμορφο αγόρι που κέντριζε το ενδιαφέρον των νεαρών γυναικών. Σε αντίθεση με τον Γιώργο Παπανδρέου που ήταν πιο χίπις με μακριά μαλλιά και μουστάκι», λέει χαριτολογώντας ο κ. Φίλιππος Τσιάρας.


Ο νέος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ήθελε από εκείνα τα χρόνια να ασχοληθεί με την πολιτική. Αν και στην αρχή το έλεγε στους φίλους του μεταξύ σοβαρού και αστείου πάντα μέσα του ήξερε ότι θα πολεμήσει στην πολιτική σκακιέρα της Ελλάδας. «Ο Αντώνης πάντα ήθελε να γίνει πολιτικός. Αν και ήρθε στην Αμερική για να σπουδάσει ιατρική, γρήγορα τον κέρδισαν τα οικονομικά αλλά πάντα η μεγάλη του αγάπη και το πάθος, εκτός από τις ωραίες γυναίκες, ήταν η πολιτική. Θυμάμαι μου έλεγε πως αν γινόταν πρωθυπουργός, θα μου ανέθετε το υπουργείο Πολιτισμού. Τελικά έγινε υπουργός Πολιτισμού ο ίδιος. Τώρα πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, οπότε δεν το βρίσκω αδύνατο να γίνει κάποια στιγμή και πρωθυπουργός της χώρας».

Στα φοιτητικά του χρόνια στην Αμερική ο κ. Αντώνης Σαμαράς έκανε παρέα με τον αδερφό του Αλέξανδρο, τον Στέφανο Μανουηλίδη τον Γιώργο Παπανδρέου και τον Φίλιππο Τσιάρα. «Ο Αντώνης έμενε έναν όροφο πάνω από εμένα μαζί με τον αδερφό του, ενώ ο Γιώργος έμενε δυο δωμάτια πιο πέρα από το δικό μου. Η γνωριμία μου με τον Αντώνη έγινε στο γήπεδο του κολεγίου.

Ο Αντώνης ήταν πάρα πολύ καλός παίκτης του τένις. Ήταν ήδη πρωταθλητής εφήβων στο τένις και το Άμχερστ είχε τα περισσότερα γήπεδα τένις ανά φοιτητή στην Αμερική. Εγώ όμως έπαιζα ποδόσφαιρο. Αλλά όχι το αμερικάνικο το ράγκμπι το σόκερ. Και με είδε ο Αντώνης τον τρόπο με τον οποίο έπαιζα και μου λέει «εσύ δεν πρέπει να είσαι Αμερικανάκι, κάπου από την Ευρώπη θα είσαι», Και του λέω ναι κατάγομαι από την Ελλάδα, αλλά γεννήθηκα στη Νέα Υόρκη. Και έτσι ξεκίνησε η φιλία μας, όπου μετά γνωριστήκαμε και με τους υπόλοιπους».

Όσον αφορά τις γυναίκες και τις επιδόσεις που είχε ο κ. Αντώνης Σαμαράς ο κ. Φίλιππος Τσιάρας είναι κατηγορηματικός «Όλες οι νεαρές όμορφες και άσχημες κοπέλες τον φώναζαν «Άντονι, Άντονι». Το Άμχερστ ήταν κολέγιο αρρένων, αλλά στην ίδια περιοχή υπήρχαν δυο κολέγια θηλέων, που ήταν πολύ μεγαλύτερα από το δικό μας. Σκεφτείτε ότι η αναλογία ήταν τέσσερα κορίτσια για ένα αγόρι. Και σε αυτή την ηλικία που ήμασταν τότε η τεστοστερόνη μας κυβερνούσε. Ο Αντώνης ήταν γυναικοκατακτητής, του άρεσαν οι μελαχρινές, αλλά δεν έλεγε όχι και στις ξανθιές».

Εκτός, όμως από τις γυναίκες και τον αθλητισμό ο κ. Φίλιππος Τσιάρας θυμάται και τα ξέφρενα πάρτι που διοργάνωναν. «Εμείς είχαμε τα mixers τα μεικτά πάρτι των φοιτητών του Άμχερστ και των κοριτσιών από τα κολέγια θηλέων που ήταν στην ίδια περιοχή. Θυμάμαι ο Γιώργος Παπανδρέου τραγουδούσε και έπαιζε κιθάρα, ενώ ο Αντώνης Σαμαράς έπαιζε ντράμς. Ήταν αχτύπητο δίδυμο και γινόταν πανικός. Έπαιζαν λίγο Ρόλινγκ Στόουνς, λίγο Μπίτλς και όλα τα κορίτσια τρελαινόντουσαν. Φυσικά άλλο ένα γεγονός που δεν θα ξεχάσω με τίποτα ήταν ότι αν και ο Αντώνης καταγόταν από τη Μεσσηνία δεν ήξερε τον καλαματιανό. Στην Αμερική τον έμαθε Εκεί έκανε τα πρώτα βήματα και πώς να χορεύει τον παραδοσιακό χορό».

Και βέβαια, εκείνη την εποχή υπήρχε το επαναστατικό στίγμα. Γιώργος Παπανδρέου και Αντώνης Σαμαράς όπως και οι Φίλιππος Τσιάρας και Στέφανος Μανουηλίδης έπαιρναν συχνά πυκνά μέρος σε διαδηλώσεις και συγκεντρώσεις. Όλα όμως ξεκινούσαν από την πιτσαρία «Pizza Inn» του Έλληνα Κρις Μπέλ, που λέγεται ότι ήταν ξάδελφος του Νίκου Μπελογιάννη.

Σε εκείνη την πιτσαρία εργάστηκε για ένα διάστημα και ο Αντώνης Σαμαράς. «Ο Αντώνης, όταν γνωριστήκαμε με τον ιδιοκτήτη της πιτσαρίας που ήταν Έλληνας, πήγαινε κάποιες φορές και εργαζόταν εκεί. Το μαγαζί ήταν 2 χιλιόμετρα μακριά από το κολέγιο. Έμαθε να πετά το ζυμάρι στον αέρα και να φτιάχνει το φύλλο. Ήταν ωραίες οι πίτσες που έφτιαχνε».

Ο κ. Φίλιππος Τσιάρας ετοιμάζεται τον ερχόμενο Μάρτιο να έρθει στην Ελλάδα για μια έκθεσή του για τον Παρθενώνα που θα γίνει στο Ζάππειο, εκεί θα συναντήσει και τους παλιούς του συμφοιτητές και φίλους. «Θα τους καλέσω και τους δυο και τον Αντώνη και το Γιώργο, ελπίζω να έρθουν και να τα πούμε από κοντά».

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Λεπτομέρειες για τους βανδαλισμούς στον Βόλο


Έκλεψαν την προτομή του Βασιλιά Παύλου και κατέστρεψαν αυτή του Χριστόδουλου

* Το περιστατικό συνέβη εδώ και δύο εβδομάδες αλλά απεκρύφθη

Στην πλατεία Αγ. Νικολάου Βανδαλισμένες προτομές στην «καρδιά» του Βόλου

γράφει Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΛΑΜΠΡΟΝΙΚΟΥ

24/11/2009

Αντικείμενα βανδαλισμών έγιναν οι προτομές δύο σημαντικών προσώπων της νεότερης ιστορίας της χώρας μας, στην «καρδιά» κυριολεκτικά του Βόλου, από αγνώστους. Η προτομή του Βασιλέως Παύλου έκανε φτερά.

Απαράδεκτη αδιαφορία όλων των φορέων, καταγγέλλει ο βουλευτής του ΛΑΟΣ και δημοτικός σύμβουλος Βόλου, κ. Παύλος Μαρκάκης, στην υπόθεση βανδαλισμού της προτομής του μακαριστού Αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου και κλοπής της προτομής του Βασιλέως Παύλου, που βρίσκονταν στο προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού, Αγ. Νικολάου.

Οι καταστροφές ήταν γνωστές από την προηγούμενη εβδομάδα, κανείς όμως δεν ευαισθητοποιήθηκε να τις ανακοινώσει στην τοπική κοινωνία, τονίζει σε ανακοίνωσή του ο κ. Μαρκάκης.

Οι ζημιές εντοπίστηκαν την περασμένη Τρίτη, 17 Νοεμβρίου, από τον γλύπτη της προτομής του Χριστόδουλου, κ. Αναστάση Κρατίδη, ο οποίος περνώντας από την πλατεία Αγίου Νικολάου διαπίστωσε τις φθορές στην προτομή του μακαριστού Αρχιεπισκόπου. «Η προτομή ήταν χτυπημένη στο πρόσωπο πάνω από 20 φορές», δήλωσε ο ίδιος, που στην συνέχεια σε επικοινωνία που είχε με το Δήμο Βόλου και τη Μητρόπολη Δημητριάδος, έμαθε ότι την Παρασκευή, 13 Νοεμβρίου, κάποιοι ενημέρωσαν τη Μητρόπολη ότι την καταστροφή «έκαναν κουκουλοφόροι», χωρίς όμως να δώσουν περισσότερες λεπτομέρειες.

Η δε προτομή του Βασιλέως Παύλου, έκανε φτερά, καθώς οι επιτήδειοι κυριολεκτικά την σήκωσαν από τη βάση της. Το ίδιο προσπάθησαν να κάνουν και με την προτομή του Χριστόδουλου, χωρίς, όμως, επιτυχία. «Πήγαν να τη σηκώσουν με λοστούς, αλλά δεν τα κατάφεραν γιατί η βάση της προτομής ήταν από μασίφ και είχε γίνει πολύ γερή. Αυτό ίσως να εξηγεί τη μανία με την οποία χτύπησαν τοι πρόσωπο της προτομής, με περισσότερα από 20 χτυπήματα», εξήγησε ο κ. Κρατίδης.

Χθες, συνεργεία των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου, αφαίρεσαν την προτομή, την οποία ανέλαβε να επισκευάσει ο κ. Κρατίδης, που άλλωστε ήταν εκείνος που την φιλοτέχνησε. Το έργο του, όπως δηλώνει ο ίδιος, δεν θα είναι εύκολο, καθώς θα πρέπει να επαναληφθεί η χήτευση της προτομής, που είναι κατασκευασμένη από ορείχαλκο. Η διαδικασία δεν αποκλείεται να διαρκέσει έως και δύο μήνες, ενώ ανάλογα μεγάλο αναμένεται να είναι και το κόστος.

Στην περίπτωση της προτομής του Βασιλέως Παύλου, ο κ. Κρατίδης, είπε πως πρόκειται για ένα έργο ανεκτίμητης αξίας, αφού κοσμεί το προαύλιο του Αγ. Νικολάου για περισσότερα από 40 χρόνια. Κατασκευάστηκε από τον γνωστό γλύπτη Λάζαρο Λαμέρα, ο οποίος απεβίωσε το 1998. «Για το έργο αυτό, εάν δε βρεθεί, δε μπορούμε να κάνουμε κάτι, αφού δεν υπάρχει ούτε καν το καλούπι του», ανέφερε ο κ. Κρατίδης.

Ο γλύπτης, εξέφρασε τον προβληματισμό του για το περιστατικό, αποκαλύπτοντας πως είναι η δεύτερη φορά που καταστρέφεται κάποιο δικό του έργο. Ανάλογο συμβάν, είπε, έγινε με τη προτομή του Παναγή Αλεξάνδρου που είχε στηθεί στην πλατεία της Αγ. Παρασκευής και την οποία άγνωστοι έριξαν από τη βάση της.

Όπως είπε ο κ. Κρατίδης, θα πρέπει η Πολιτεία να λάβει κάποια μέτρα για την προστασία των έργων τέχνης που εκτίθενται σε δημόσιους χώρους, αν και παραδέχτηκε ότι κάτι τέτοιο θα είναι αρκετά δύσκολο.

Αδιαφορία καταλογίζει ο Π. Μαρκάκης

«Έργα ανεκτίμητης χρηματικής, συναισθηματικής, αλλά και ιστορικής αξίας για την Ελλάδα, την πόλη του Βόλου καθώς και την Εκκλησία, καταστράφηκαν και εκλάπηκαν, αλλά οι τοπικοί αρμόδιοι φορείς, δεν ευαισθητοποιήθηκαν στο ελάχιστο για να πληροφορήσουν τον κόσμο και να λάβουν τα σχετικά μέτρα», υπογραμμίζει ο κ. Μαρκάκης, ο οποίος θα καταθέσει, όπως δήλωσε, σχετική επερώτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο και θα ευαισθητοποιήσει το Ελληνικό Κοινοβούλιο.

Ο βουλευτής του ΛΑΟΣ και δημοτικός σύμβουλος Βόλου, σημειώνει πως θα πρέπει τέτοιου είδους γεγονότα να μην αποκρύπτονται από την τοπική κοινωνία, αντίθετα θα πρέπει να δημοσιοποιούνται και να καταγγέλλονται οι υπαίτιοί τους.

«Η προτομή του Βασιλέως Παύλου έχει κλαπεί και επιβάλλεται να κινηθούν οι αρμόδιες αρχές να βρουν τους κλέφτες Γιατί μπορεί για τους βανδάλους και τους κλεπταποδόχους να έχει αξία μερικών δεκάδων χιλιάδων ευρώ, όμως για μεγάλη μερίδα του λαού μας είναι ανεκτίμητου αξίας γιατί απεικονίζει ένα σημαντικό κομμάτι της νεότερης ιστορίας μας», τονίζει ο κ. Μαρκάκης.

Επιπρόσθετα, αναφέρει πως θα πρέπει να ληφθούν μέτρα για την προστασία αναλόγων έργων καλλιτεχνικής αξίας, ώστε να μην επαναληφθούν στο μέλλον ανάλογα φαινόμενα. Τονίζει, τέλος, πως θα πρέπει να κινητοποιηθεί κάθε αρμόδιος φορέας προκειμένου να συμβάλλει στην αποκατάστασή τους και στην επανατοποθέτηση των προτομών στην θέση τους.

Πηγή: Νέος Τύπος

Δεν ξέχασαν τίποτε, δεν έμαθαν τίποτα !


Θυμάστε μια διαρροή ενός απόρρητου εγγράφου που δημοσιεύτηκε στο "Βήμα", και στο οποίο υπήρχε ανάλυση επικινδυνότητας για 54 φυσικά πρόσωπα και 28 εγκαταστάσεις ως πιθανούς στόχους τρομοκρατικής ενέργειας;

Τότε που το ΠαΣoΚ μέσω των διαφόρων «payroll γραφίδων» είχε ανέβει στα κεραμίδια κατηγορώντας την κυβέρνηση της ΝΔ για ανικανότητα , «ρινίσματα μακαρθισμού» και διάφορες άλλες ... «Kαρχιμανιές»;

Όταν μάλιστα –τότε- έγραψα για «Αριβίστες κομματικούς χαρτοπαίχτες» που κρύβονται πίσω από την διαρροή, κάποιοι με κατηγόρησαν ως ... «συνομωσιολόγο».

Με την δημοσίευση λοιπόν του απόρρητου έγγραφου προκλήθηκε μεγάλη ταραχή στην Αντιτρομοκρατική ,όπως αναφέρει δημοσίευμα της «realnews», και μετά την πρώτη εσωτερική έρευνα, όλες οι υποψίες έπεσαν σε συγκεκριμένο αξιωματικό, ο οποίος τέθηκε σε διαθεσιμότητα.

Με εντολή του εισαγγελέα ξεκίνησε ποινική προανάκριση κατά την οποία έγιναν άρσεις απορρήτου τηλεφωνικών επικοινωνιών, γραφολογικές εξετάσεις των σφραγίδων του εγγράφου που διέρρευσε, καθώς και ηλεκτρονική διερεύνηση σε όλο το δίκτυο των ηλεκτρονικών υπολογιστών της υπηρεσίας.

Καθοριστική ήταν η κατάθεση γυναίκας αξιωματικού , η οποία ανέφερε στους συναδέλφους της των Εσωτερικών Υποθέσεων ότι ένα βράδυ, κατά την επίμαχη χρονική περίοδο που διερευνούσαν , ο αξιωματικός ενώ ήταν σε κανονική άδεια, επισκέφτηκε το γραφείο του και ζήτησε τον φάκελο που περιείχε το συγκεκριμένο έγγραφο.

Βάσει όλων αυτών των στοιχείων σχηματίστηκε μια ογκωδέστατη δικογραφία 1.000 σελίδων, η οποία διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα και στις 5 Μαΐου ασκήθηκε σε βάρος του αστυνόμου Β' ποινική δίωξη για παραβίαση υπηρεσιακού απορρήτου, αδίκημα που σε περίπτωση καταδίκης επισύρει ποινή φυλάκισης μέχρι πέντε (5) χρόνια, ενώ προβλέπεται ως ποινή από το Πειθαρχικό Δίκαιο της Αστυνομίας , η απόταξη!

Μέχρι και την περασμένη εβδομάδα , ο κατηγορούμενος παρέμενε σε κατάσταση διαθεσιμότητας, αφού- σύμφωνα με τον κανονισμό της Αστυνομίας- από την στιγμή που ασκήθηκε σε βάρος του ποινική δίωξη, δεν ενεργοποιείται η πειθαρχική ποινή της απόταξης, μέχρι την ολοκλήρωση της δικαστικής διαδικασίας.

Όμως ,…. μετά την αλλαγή στην ηγεσία της αστυνομίας από την κυβέρνηση του ΠαΣοΚ και την αντικατάσταση του διευθυντή και όλων των τμηματαρχών της Αντιτρομοκρατικής, ο αστυνόμος Β' ....επανήλθε (παρότι ποινικά κατηγορούμενος) στην υπηρεσία του και μάλιστα στην ίδια ακριβώς θέση που είχε πριν ξεσπάσει όλη αυτή η υπόθεση: σε ένα τμήμα της Αντιτρομοκρατικής που διαχειρίζεται σχεδόν το σύνολο της απόρρητης αλληλογραφίας. Εσωτερικής και ...Εξωτερικής!

Παράλληλα ,απομακρύνθηκε ....η γυναίκα αξιωματικός που είχε καταθέσει σε βάρος του !! Πασοκιές !!!

Πηγή: Politis-gr

Διάλεξη Πιπερόπουλου στα Χανιά


«I.Q. & E.I.- Διανοητικές Ικανότητες και Συναισθηματική Νοημοσύνη» είναι ο τίτλος της δίωρης διάλεξης που θα δώσει το απόγευμα της Τετάρτης 9ης Δεκεμβρίου από τις 6-8 το απόγευμα στο Δημαρχείο Χανίων στην Κρήτη ο Σαλονικιός καθηγητής Dr Γιώργος Πιπερόπουλος.

Η διάλεξη του καθηγητή Πιπερόπουλου η οποία εντάσσεται στο πρόγραμμα του Ανοικτού Πανεπιστημίου του Δήμου Χανίων είναι ανοιχτή όχι μόνο σε εκείνους που είναι εγγεγραμμένοι στο φετινό 5ο ακαδημαϊκό χρόνο λειτουργίας του αλλά και στο ευρύτερο κοινό.

Ο Χριστόδουλος για την Μακεδονία...


Ακούστε το καλά ξεπουλημένοι πολιτικοί
η Μακεδονία είναι ΜΟΝΟ Ελληνική.

Κατέστρεψαν την προτομή του Μακαριστού Χριστόδουλου στον Βόλο


Στις 21 Οκτωβρίου, έγιναν τα αποκαλυπτήρια της προτομής του Αρχιεπισκόπου Μακαριστού Χριστοδούλου Παρασκευαίδη. Η προτομή βρισκόταν στην πλατεία Αγίου Νικολάου του Βόλου.

Άγνωστοι βάνδαλοι στα μέσα Νοεμβρίου, με βαριοπούλες και σφυριά κατέστρεψαν το πρόσωπο του. Το παραμόρφωσαν σε τέτοιο σημείο ώστε η προτομή αποσύρθηκε για να ξαναχυθεί σε καλούπι.

Επίσης έκλεψαν την προτομή του Βασιλιά Παύλου. Το γεγονός αυτό το έχουν κρύψει τα Μέσα Μαζικής Αποχαύνωσης, ακούσατε τίποτα εσείς;

Αυτό δεν είναι απλή περίπτωση, δεν μπορεί κάποιοι μέσα στη νύχτα με βαριοπούλες να καταστρέφουν την προτομή του Χριστόδουλου σε κεντρική πλατεία και κανείς να μην ενδιαφέρεται. Η αστυνομία που ήταν;

Ποιόν μπορεί να εξυπηρετεί σε τόσο δύσκολες εποχές αυτός ο βανδαλισμός; Τους ενοχλεί και νεκρός ο Χριστόδουλος ορισμένους;

Η Ιερά Σύνοδος γιατί δεν έβγαλε μία καταδικαστική απόφαση για το συμβάν; Της άρεσε μήπως;