Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

Ο Αρχιεπίσκοπος κ.Δημήτριος στον Λευκό Οίκο

ΝEΑ ΥOΡΚΗ – Ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Δημήτριος προσεκλήθη να αναπέμψει την ευχαριστήρια δέηση στο επίσημο γεύμα αμέσως μετά την ορκωμοσία του Προέδρου Ομπάμα στο Αμερικανικό Καπιτώλιο στις 21 Ιανουαρίου 2013.

Η πρόσκληση έγινε από τον προεδρεύοντα της Μεικτής Επιτροπής του Αμερικανικού Κογκρέσου για τις τελετές της Προεδρικής Ορκωμοσίας, Γερουσιαστή Charles Ε. Schumer. Η ειδική αυτή επιτροπή διοργανώνει και το επίσημο γεύμα προς τιμήν του Προέδρου Barack Obama και του Αντιπροέδρου Joe Biden.

«Είναι τιμή μου να προτείνω τον Αρχιεπίσκοπο Δημήτριο για να προσφέρει την σημαντική αυτή συμβολή του στο γεύμα της Ορκωμοσίας», είπε ο κ. Schumer.

Βαγγέλης Διαμαντόπουλος: Ο «αναρχικός βουλευτής» ντυμένος Σούπερμαν! (φωτό)

 Μπορεί μέχρι χθες να δήλωνε αναρχικός, ωστόσο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Βαγγέλης Διαμαντόπουλος φαίνεται να είναι θερμός υποστηρικτής του... Σούπερμαν.

Συμμετέχοντας σε πανηγύρι της ιδιαίτερης πατρίδας του, της Καστοριάς, ο «αναρχικός βουλευτής» μασκαρεύτηκε σε Σούπερμαν και μαζί με την παρέα του κέρδισε το πρώτο βραβείο στην καρναβαλική παρέλαση ύψους 350 ευρώ!

Πηγή φωτό: apolnarama.blogspot.gr, fouit.gr

Δείτε τις φωτο:

Η φωτογραφία των... 17 GigaPixels (Video)

Μόνο στις ταινίες έχουμε ξαναδεί να μπορεί κάποιος να ζουμάρει σε μία φωτογραφία και να βλέπει πράγματα που είναι χιλιόμετρα μακριά, με απίστευτη λεπτομέρεια.

Στο βίντεο της φωτογραφίας μπορούμε να δούμε ανθρώπους στην απέναντι κορυφή του βουνού.

Δείτε το video:

«Του είπα να προχωρήσει όπως στην υπόθεση του Ξηρού»

Η «ΕΚΡΗΞΗ» ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΣΕ ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΔΙΩΤΗ

 Mόνο ήρεμο δεν ήταν το κλίμα στην συνάντηση που έκανε ο Ευάγγελος Βενιζέλος με πρώην βουλευτές του κόμματος στην Ιπποκράτους. Φανερά πιεσμένος από την εμπλοκή του ονόματός του στην υπόθεση Λαγκάρντ ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ εξερράγη κατά πάντων δηλώνοντας με νόημα ότι «επειδή δεν είμαι άγιος ή ο Άγιος Νεκτάριος έως ότου λάμψει η αλήθεια δεν θα κάτσω με σταυρωμένα χέρια».

Ο κ. Βενιζέλος απάντησε με αυτόν τον τρόπο σε σχόλιο της πρώην βουλευτίνας Αφροδίτης Παπαθανάση η οποία προέτρεψε τους παριστάμενους «να προστατεύσουμε τον πρόεδρο». «Δεν χρειάζομαι καμία προστασία από κανέναν. Είμαι στόχος μιας χυδαίας εκστρατεία» σχολίασε ξερά ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Έκρηξη Βενιζέλου: «Δεν είμαι ο Άγιος Νεκτάριος Πενταπόλεως για να τα υπομένω όλα»

Μέσα σε φορτισμένη ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του Ευάγγελου Βενιζέλου με τους πρώην βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, λόγω των κατηγοριών που εκτόξευσε εναντίον του ο ΣΥΡΙΖΑ για την υπόθεση του USB και τη λίστα Λαγκαρντ, με τον πρόεδρο του κόμματος τελικά να μην αποφεύγει την έκρηξη και να εξαπολύει μύδρους κατά της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

Όλα ξεκίνησαν όταν η πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Αφροδίτη Παπαθανάση αναφερόμενη στην υπόθεση της λίστας,  με καλοπροαίρετη σκέψη, είπε αναφερόμενη στον κ. Βενιζέλο: «θα στηρίξουμε τον πρόεδρο και θα τον προστατέψουμε».

Ο κ. Βενιζέλος τη διέκοψε και επί πέντε λεπτά, σε πολύ υψηλούς τόνους , σύμφωνα με τα όσα μετέφεραν οι παρόντες και δεν διέψευσαν οι συνεργάτες του, είπε μεταξύ άλλων αναφερόμενος στις κατηγορίες που του αποδίδει ο ΣΥΡΙΖΑ για τη λίστα Λαγκαρντ: