Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

Ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας σχετικά με την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για τον Γρηγορόπουλο

Τετάρτη, 05 Δεκεμβρίου  2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, σχετικά με την προκλητική ανακοίνωση της νεολαίας του Συνασπισμού για τη συμπλήρωση τεσσάρων χρόνων από τα γεγονότα του Δεκέμβρη του 2008, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Η πέμπτη φάλαγγα του ΣΥΡΙΖΑ, με εμπροσθοφυλακή τη νεολαία του, ξεσκεπάζεται. Βγάζουν τις μάσκες, φορούν τις κουκούλες και εξοπλίζονται με μολότοφ, με σκοπό να κάψουν για μία ακόμη φορά την Αθήνα και να λεηλατήσουν τις περιουσίες των πολιτών.

Άλλωστε, οι βουλευτές της κοινής πια συνισταμένης, έχουν φροντίσει ήδη, ως άλλοι δοσίλογοι κουκουλοφόροι της κατοχής, να στοχοποιήσουν αστυνομικούς και τις οικογένειές τους,

H Nεολαία του ΣΥΡΙΖΑ για τον Γρηγορόπουλο

Ανακοίνωση της Νεολαίας Συνασπισμού για τη συμπλήρωση τεσσάρων χρόνων από τη δολοφονία του Α. Γρηγορόπουλου και την εξέγερση του Δεκέμβρη

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΜΕΡΕΣ

Τέσσερα χρόνια συμπληρώνονται αύριο, από τη μέρα που ο δεκαπεντάχρονος μαθητής Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος, έπεσε νεκρός από τη σφαίρα του ειδικού φρουρού της ΕΛ.ΑΣ.

Το ξέσπασμα της κοινωνίας με πρωταγωνιστή τη μαθητιώσα νεολαία, ήταν η οργισμένη απάντηση μιας ολόκληρης γενιάς στο σύστημα της εκμετάλλευσης και της βίας. Η εξέγερση του Δεκέμβρη του 2008 ήταν

Φωτιά κατακαίει την τουρκική φρεγάτα TCG Gökçeada (F 494)

Συμμετείχε σε άσκηση κατάληψης νήσου

Σε τραγωδία εξελίσσεται άσκηση του τουρκικού Ναυτικού στο νότιο Αιγαίο, ανοικτά του ναυστάθμου του Ακσάζ, καθώς μία από τις φρεγάτες που συμμετείχαν σε ανθυποβρυχιακή άσκηση και άσκηση θαλάσσιας απαγόρευσης, στο πλαίσιο σεναρίου κατάληψης νησιού, η TCG Gökçeada (F 494), κλάσης Ο.H.Perry, (φωτό) τυλίχθηκε στις φλόγες, έχει κάψει πολλά μέλη του πληρώματος και κόντεψε να ανατιναχθεί στον αέρα (!), καθώς η πυρκαγιά, ήταν πολύ κοντά στο χώρο φύλαξης των πυρομαχικών.

Όπως αναφέρουν απόλυτα έγκυρες πηγές του ΓΕΝ στο defencenet.gr, αυτή την στιγμή η φρεγάτα ρυμουλκείται πίσω στο Ακσαζ που σημαίνει ότι έχει απωλέσει την ικανότητα αυτόνομης πλεύσης.

Η Ιερά Σύνοδος του Οικουμενικού Πατριαρχείου κατέταξε μεταξύ των Αγίων, τον Όσιο Νικηφόρο τον λεπρό


Η Αγία και Ιερά Σύνοδος του Οικουμενικού Πατριαρχείου κατέταξε μεταξύ των Αγίων τον Όσιο Νικηφόρο τον Λεπρό (εκοιμήθη το 1964).

Ο βίος του Οσίου Νικηφόρου:

Ο πατήρ Νικηφόρος (κατά κόσμο Νικόλαος Τζανακάκης) γεννήθηκε σ’ ένα ορεινό χωριό των Χανίων, στο Σηρικάρι, καστανοχώρι στα δυτικά του Νομού με υγιεινό κλίμα, με όμορφα δάση, πλούσια νερά, φαράγγια και σπήλαια. Το χωριό αυτό έχει μια ιδιομορφία που δεν την συναντούμε συχνά: είναι χωρισμένο σε ένδεκα γειτονιές, οι οποίες πήραν και το όνομα τους από τις οικογένειες που πρωτοκατοίκησαν εκεί. Έτσι ο Άγιος μας γεννήθηκε στην γειτονιά των Κωστογιάννηδων. Οι γονείς του ήταν απλοί και ευλαβείς χωρικοί, οι οποίοι ενώ ακόμη ήταν μικρό παιδί πέθαναν και τον άφησαν ορφανό. Έτσι, σε ηλικία 13 ετών, έφυγε από το σπίτι του.

Θεσσαλονίκη:Θάνατος σε σχολείο - Σκοτώθηκε η δασκάλα μπροστά στους μαθητές της!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

- Η άτυχη δασκάλα των καλλιτεχνικών είχε ανέβει στην ταράτσα για να στολίσει την πρόσοψη του σχολείου
- Με μια λάθος κίνηση που έκανε έπεσε στο κλιμακοστάσιο του σχολείου και επικράτησε πανικός
- Στο σχολείο έφτασε γρήγορα ασθενοφόρο αλλά ο θάνατος της άτυχης δασκάλας ήταν ακαριαίος
- Συγκλονισμένοι συνάδελφοι, γονείς και μαθητές της άτυχης μητέρας δύο παιδιών...

Από ύψος 10 μέτρων έπεσε η δασκάλα του 21ου Δημοτικού Σχολείου της Τούμπας, στη Θεσσαλονίκη, που βρήκε ακαριαίο θάνατο, το πρωί, κατά το χριστουγεννιάτικο στολισμό του σχολείου.

Σε ετοιμότητα εκλογών για την Άνοιξη

Μέσα στο ήδη χαμηλό βαρομετρικό για τη συγκυβέρνηση επανήλθαν δειλά οι σκέψεις για το ενδεχόμενο προσφυγής στην κάλπη.

Υπάρχουν αυτοί που υποστηρίζουν ότι: «Οι πιθανότητες ατυχήματος αυξάνονται. Δεν θα ήταν προτιμότερο να ελέγξεις τις εξελίξει από το να συρθείς από αυτές;».

Όλο και περισσότεροι είναι αυτοί που πιστεύουν πως πλέον είναι δύσκολο η συγκεκριμένη κυβέρνηση να εξαντλήσει τετραετία  και αυτό το ξέρουν πολύ καλά οι σύμβουλοι και επιτελείς του Αντώνη Σαμαρά. Πάντα υπάρχει ένα σχέδιο Β και όσοι το γνωρίζουν δεν μιλάνε.

Τσάμηδες: Η πολιτική πτυχή του προβλήματος

Γράφει η Σοφία Βούλτεψη

Όταν ο Σαλί Μπερίσα (από την Αυλώνα, που στις 28 Νοεμβρίου γιόρταζε τα 100 χρόνια της ανεξαρτησίας της Αλβανίας), μίλησε για την Αλβανία «όλων των αλβανικών εδαφών από την Πρέβεζα μέχρι το Πρέσεβο, από τα Σκόπια μέχρι την Ποντγκόριτσα», γνώριζε πολύ καλά πως θα προκαλούσε την αντίδραση της Αθήνας και την ακύρωση του ταξιδιού του Έλληνα υπουργού των Εξωτερικών.

Γνώριζε επίσης ότι θα προκαλούσε και την αντίδραση της Κομισιόν – σε μια περίοδο μάλιστα που τα Τίρανα ενδιαφέρονται για την έναρξη της ενταξιακής τους πορείας.

Το έπραξε, όμως – και όχι μόνο επειδή ποντάρει συστηματικά στον εθνικισμό για να αποκομίζει πολιτικά οφέλη στις εκλογές.

Το Video της Χρυσής Αυγής για το ΠΑΣΟΚ


Μολιέρου - "Οι σοφολογιότατες" στο Πολιτιστικό Κέντρο Αρναίας



Η Πολιτιστική Εταιρία Αρναίας παρουσιάζει το θεατρικό έργο του Μολιέρου "ΟΙ ΣΟΦΟΛΟΓΙΟΤΑΤΕΣ" στο Πολιτιστικό Κέντρο Αρναίας, στις 15 Δεκεμβριου 2012 , ώρα 19.30.

Η θεατρική ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Τριλόφου "ΑΛΜΑ" θα μας χαρίσει μια εξαιρετική παράσταση με σπουδαία κουστούμια και σκηνικά.

Ένεκα των καιρών, η Εταιρία μας αποφάσισε να αναλάβει αποκλειστικά η ίδια τα έξοδα της παράστασης , την οποία θα προσφέρει δωρεάν στο κοινό, έστω και αν δεν λαμβάνει ουδεμία επιχορήγηση. Ενόψει λοιπόν των Χριστουγέννων , ας αραιώσουμε λίγο το μάυρο χρώμα κι ας δούμε Θέατρο.