Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2009

Σέρρες - Ομιλία Κ. Καραμανλή στην πλατεία Ελευθερίας


Να παλέψουν για τη νίκη με πάθος με ψυχή και με πίστη κάλεσε τους ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, κατά την ομιλία του στην ανοιχτή προεκλογική συγκέντρωση στην Πλατεία Ελευθερίας των Σερρών. "Η εμπιστοσύνη σας με δεσμεύει. Η στήριξή σας μου δίνει δύναμη. Η κινητοποίησή σας είναι μήνυμα νίκης" είπε ο Κώστας Καραμανλής και σήμανε προσκλητήριο ενόψει των εκλογών της 4ης Οκτωβρίου λέγοντας : "Κανένας να μη λείψει από τον αγώνα αυτό. Κανένας να μη λείψει από τις εκλογές. Καμιά ψήφος να μην πάει χαμένη. Η νίκη εξαρτάται από εμάς.

Η νίκη είναι ζήτημα πίστης και ψυχής είναι στα χέρια μας". Ο πρωθυπουργός κατηγόρησε το ΠΑΣΟΚ ότι εξαγγέλλει δαπάνες δισεκατομμυρίων που οδηγούν σε ανεξέλεγκτη διόγκωση του ελλείμματος και του χρέους. Μοιράζει υποσχέσεις που είναι πέρα από τα όρια αντοχής της οικονομίας, πέφτει σε αντιφάσεις που αποδεικνύουν απόλυτη αναξιοπιστία. Ταυτόχρονα επισήμανε ότι το ΠΑΣΟΚ δεν έχει την τόλμη να αποκαλύψει τα σκληρά μέτρα τα οποία θα έπαιρνε εάν γινόταν κυβέρνηση. "Δεν λέει τίποτε συγκεκριμένο για τη δημοσιονομική εξυγίανση.

Το μόνο που υπονοεί το δήθεν σχέδιό του είναι ο ανεξέλεγκτος δανεισμός και στη συνέχεια η δραματική αύξηση των φόρων που θα καταστεί αναπόφευκτη. Το ΠΑΣΟΚ υπόσχεται καταστάσεις που δεν μπορεί να τις αντέξει ο τόπος", είπε. Σε αντίθεση με το ΠΑΣΟΚ ο Κ. Καραμανλής είπε ότι η Νέα Δημοκρατία παραμένει σταθερά στο δρόμο της ευθύνης. "Προσωπικά αισθάνομαι βαρύ το χρέος απέναντι στο παρόν και στο αύριο της πατρίδας μας", δήλωσε ο πρωθυπουργός και πρόσθεσε: "Η σκέψη μου και η έγνοια μου το μόνο μέλημά μου είναι η Ελλάδα και οι Έλληνες. Είναι το εθνικό συμφέρον. Αυτό έκανα σε ολόκληρη την πολιτική διαδρομή μου αυτό κάνω και τώρα αυτό θα κάνω πάντα".

Ο κ. Καραμανλής είπε ότι το ΠΑΣΟΚ υπόσχεται να κάνει την Ελλάδα "Δανία του νότου" αλλά αγνοεί προφανώς ακόμη και τα στοιχειώδη, διότι τα χαρακτηριστικά της ελληνικής οικονομίας δεν μοιάζουν σε τίποτα με εκείνα της Δανίας. Η αλήθεια για όλα όσα υπόσχεται το ΠΑΣΟΚ είναι ότι ο λογαριασμός θα πήγαινε στα ασθενέστερα και μεσαία εισοδήματα. Θα υποθηκευόταν η ευημερία της σημερινής της αυριανής αλλά και της μεθεπόμενης γενιάς. "Το ΠΑΣΟΚ υπόσχεται τα πάντα στους πάντες. Δεν λέει όμως τίποτα συγκεκριμένο. Εμείς δεσμευόμαστε ότι από το 2011 η ελληνική οικονομία θα έχει τραβήξει το δρόμο της σίγουρης, της ασφαλούς, της στέρεης ανάπτυξης", υπογράμμισε ο πρωθυπουργός.

Ο κ. Καραμανλής άσκησε κριτική στα όσα είπε ο κ. Παπανδρέου για τον αγωγό πετρελαίου Μπουργκάς - Αλεξανδρούπολη και σημείωσε: "Απορρίπτουμε όσα ισχυρίζεται ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ για τον αγωγό Μπουργκάς - Αλεξανδρούπολη - η άποψή του ότι ο αγωγός αυτός υπηρετεί τάχα τα συμφέροντα της ρωσικής πλευράς είναι ακατανόητη και περίεργη. Ένα είναι βέβαιο πλήττει τα συμφέροντα του τόπου".

Κάλεσε επίσης το ΠΑΣΟΚ να διευκρινίσει τα μισόλογα που λέει τελευταία σε ότι αφορά το θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ και απηύθυνε μήνυμα προς την ηγεσία των Σκοπίων λέγοντας ότι κανένας δεν μπορεί να δώσει συγχωροχάρτι στους εθνικιστές τους .

"Θέλουμε σχέσεις φιλίας και συνεργασίας με όλους. Εάν η ηγεσία των Σκοπίων επιλέγει πράγματι τους ευρωατλαντικούς θεσμούς ένα έχει να κάνει" και εξήγησε: "να κοιτάξει στο χάρτη των αρχών και των αξιών της Ευρώπης να βρει το δρόμο που οδηγεί σε σχέσεις καλής γειτονίας. Να αποκτήσει διαβατήριο με πλήρη και οριστικά στοιχεία. Άλλοι δρόμοι δεν υπάρχουν άλλα διαβατήρια δεν γίνονται δεκτά. Στην υπόθεση αυτή τραβήξαμε ξεκάθαρες κόκκινες γραμμές και από αυτές τις γραμμές δεν κάνουμε ούτε ένα βήμα πίσω".

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στο θέμα του Ντιμπέιτ των πολιτικών αρχηγών και κατηγόρησε τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ ότι εγείρει ανατρεπτικές προϋποθέσεις. "Πρότεινα από το βήμα της ΔΕΘ να γίνει δημόσιος πολιτικός διάλογος, όχι μόνο με το σύνολο των πολιτικών αρχηγών αλλά και χωριστά με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Είναι βέβαια τουλάχιστον αλαζονικό να ορίσει μόνος τις ημερομηνίες αδιαφορώντας για τις υποχρεώσεις όλων των άλλων πολιτικών αρχηγών.

Προσωπικά είμαι έτοιμος να τροποποιήσω το πρόγραμμά μου για να δοθεί στους πολίτες η δυνατότητα να ακούσουν να κρίνουν, να αποφασίσουν. Οφείλει όμως και ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ να σταματήσει την έγερση ανατρεπτικών προϋποθέσεων. Το θέμα δεν κλείνει, ο διάλογος πρέπει να γίνει", είπε χαρακτηριστικά ο κ. Καραμανλής.

Στην αρχή της ομιλίας του ο πρωθυπουργός έδωσε προσωπικό τόνο στη συγκέντρωση των Σερρών διότι έγινε στη γενέτειρα του Κωνσταντίνου Καραμανλή, ο οποίος εμπνεύστηκε την Ελλάδα του 21ου αιώνα. Ειδική αναφορά έκανε επίσης στα έργα που έγιναν ή γίνονται στην Βόρειο Ελλάδα, λέγοντας: "Από το 2004 μέχρι σήμερα, στις Σέρρες, στην Κεντρική Μακεδονία, στη Βόρεια Ελλάδα, το τοπίο αλλάζει μέρα με τη μέρα. Η απορροφητικότητα κοινοτικών πόρων, από το 15% που ήταν το 2004, έχει ξεπεράσει το 115%. Ξαναβάλαμε την, έως τότε, ξεχασμένη Περιφέρεια στο Χάρτη της Ανάπτυξης.

Κατευθύνουμε το 80% των κοινοτικών πόρων της νέας Προγραμματικής περιόδου εκτός Αττικής. Από αυτά, τα 4,8 δισ. έρχονται εδώ, στην Κεντρική Μακεδονία" και ανέφερε χαρακτηριστικά: "Στο διάστημα που πέρασε, ολοκληρώσαμε εδώ, στη Βόρειο Ελλάδα, το μεγαλύτερο έργο όλων των εποχών. Η Εγνατία Οδός, ένας υπερσύγχρονος άξονας, συνδέει, ήδη, την Ανατολή με τη Δύση και φέρνει, με τους κάθετους άξονές του, πιο κοντά τους Βόρειους γείτονές μας. Εδώ, στις Σέρρες, ο κάθετος άξονας «Δερβένι - Προμαχώνας» προχωρά με γρήγορους ρυθμούς, ενώ συνεχίζονται δεκάδες άλλα έργα. Εκπονούνται, ακόμη, μελέτες για τον άξονα Σέρρες - Μεσοράχη - Καβάλα, καθώς και για τον άξονα Δράμας - Αμφίπολης. Από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων χρηματοδοτήθηκαν στην Κεντρική Μακεδονία πάνω από 2.000 έργα, 2 δις ευρώ.

Από το πρόγραμμα «ΘΗΣΕΑΣ», δόθηκαν στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Περιφέρειας, σχεδόν 400 εκ. ευρώ για τη χρηματοδότηση 2.500 έργων. Η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Σερρών παίρνει εφέτος 4,5 φορές περισσότερους πόρους, απ’ ό,τι το 2004. Εκσυγχρονίζεται το περιφερειακό και τοπικό οδικό δίκτυο. Παραδόθηκαν ή υλοποιούνται έργα σε 740 χιλιόμετρα των οδικών αξόνων. - Μεσοράχης - Αμφίπολης, Ροδολίβους - Μυρίνης, Νέας Τυρολόης - Άνω Μητρουσίου, Νέας Πέτρας - Δραβίσκου, Σερρών - Νέου Σκοπού, Ζευγολατιού - Λιθότοπου. Από τα έργα στο χώρο της Εκπαίδευσης, σημειώνω: Τα νέα κτίρια για το ΤΕΙ και το Δημοτικό σχολείο στην πόλη, το ΤΕΕ στο Σιδηρόκαστρο, τις επεκτάσεις και τις αναπλάσεις σε δεκάδες σχολεία. Εκσυγχρονίστηκαν και εξοπλίστηκαν 13 νοσοκομεία και 3200 κλίνες.

Έκλεισαν 500 από τις 540 ανεξέλεγκτες χωματερές και δημιουργήθηκαν ΧΥΤΑ. Έγιναν εκτεταμένα έργα ύδρευσης και αποχέτευσης, ειδικά εδώ στην πόλη των Σερρών. Προετοιμάζεται η εγκατάσταση της Εταιρίας Παροχής Αερίου στις Σέρρες".

Τέλος επισήμανε ότι: "προχωρούν τα έργα για την Περιβαλλοντική Προστασία στις λίμνες Κορώνεια και Βόλβη. Ολοκληρώθηκαν τα έργα στο φράγμα της Κερκίνης και στο αλιευτικό καταφύγιο της Αμφίπολης. Προχωρούν τα αρδευτικά έργα στο Αδελφικό και το Σκουτάρι, ενώ ξεκινά το μεγάλο έργο στη Φυλλίδα. Εδώ στις Σέρρες ενισχύθηκαν πάνω από 600 νέοι αγρότες και περισσότερες από 540 γεωργικές επενδύσεις.

Στο πλαίσιο του προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα» ενισχύθηκαν πάνω από 250 επιχειρήσεις, για επενδύσεις που ξεπερνούν τα 150 εκ. ευρώ. Δόθηκαν από το ΤΕΜΠΜΕ σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις πάνω από 600 δάνεια (50 εκ. ευρώ) που διασφαλίζουν περισσότερες από 1.600 θέσεις εργασίας. Δόθηκαν από τον Οργανισμό Εργατικής Κατοικίας 1.100 δάνεια και επιδοτείται το ενοίκιο 600 οικογενειών. Παρά τη δυσμενή διεθνή συγκυρία, η εθνική στρατηγική για την ελληνική Περιφέρεια συνεχίζεται εντατικά. Στις αόριστες υποσχέσεις των άλλων, απαντούμε με το χειροπιαστό έργο μας. Απαντούμε με έργο ευθύνης και προοπτικής".

Πηγή: ΑΘΗΝΑΪΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ - ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μαρίζα Κωχ: Τεριρέμ

Αλλες δύο αποχωρήσεις υποψηφίων στη ΝΔ


Αλλες δύο αποχωρήσεις υποψηφίων ταράζουν τα νερά στη ΝΔ . Αποσύρθηκε στη Βοιωτία, η Σοφία Πατσαντάρα – Μπουφούνου, και στη Φλώρινα η Αναστασία Παυλίδου.

Λόγους προσωπικούς επικαλείται στην επιστολή της προς τον γραμματέα του κόμματος Λευτέρη Ζαγορίτη, η Σοφία Πατσαντάρα Μπουφούνου. Υπενθυμίζεται ότι στη Βοιωτία πολιτεύεται και ο Ε. Μπασιάκος, το όνομα του οποίου είχε εμπλακεί στο σκάνδαλο Βατοπαιδίου.

Στη Φλώρινα η Αναστασία Παυλίδου με ανακοίνωση της τονίζει ότι αποχωρεί και ότι θα "μιλήσει μετά τις εκλογές". Σύμφωνα με πληροφορίες η κ. Παυλίδου είναι ενοχλημένη από την κίνηση του τ. βουλευτή της ΝΔ Ευσ. Κωνσταντινίδη να ανοίξει το εκλογικό του κέντρο στο Αμύνταιο, που είναι και η δικιά της εκλογική βάση.

Χθες είχε αποχωρήσει ο Κ. Ζαγναφέρης από το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Ξάνθη, δαμαρτυρόμενος για την παρουσία του πρώην υπουργού Αλ. Κοντού στο ίδιο ψηφοδέλτιο.

Πηγή: Ελευθεροτυπία

Ώ ρε τι έχει να γίνει όταν αρχίσει το μέτρημα των ψήφων την Κυριακή 4 Οκτωβρίου... θα κλάψουν μανούλες...

Τσιτσάνης - Γεωργακοπούλου: Η Γερακίνα


Λανθασμένα νομίζουν ότι τραγουδάει η Σωτηρία Μπέλλου. Ο Τσιτσάνης έμαθε αυτό το παραδοσιακό τραγούδι στον Αη Μάμα. Πήγαινε στο πανηγύρι κατά την διάρκεια της Γερμανικής κατοχής.

Ψωμιάδης: "Είμαι ο Ξανθόπουλος, ο Καζαντζίδης της Ελλάδας"

Την φωτογραφία με τον υπότιτλο την βρήκαμε στο fimotro

Ρε μεγάλε, δεν πα να είσαι και ο Μέγας Πέτρος;

Με τον δρόμο καρμανιόλα Θέρμης - Γαλάτιστας τι θα γίνει;

Παραμένουν στα μπλόκα


Στα μπλόκα παραμένουν για Τρίτη ημέρα οι ελαιοπαραγωγοί της Χαλκιδικής.

Στους δρόμους πλέον βρίσκονται 120 τρακτέρ, σε πέντε σημεία του οδικού δικτύου της Χαλκιδικής. Οι παραγωγοί δεν έχουν κλείσει τον δρόμο, αλλά δεν επιτρέπουν την κίνηση οχημάτων, που μεταφέρουν ελιές, ή σχετικό εξοπλισμό και εφόδια.

Οι ελαιοπαραγωγοί ζητούν να οριστεί ως κατώτερη τιμή πώλησης της βρώσιμης ελιάς το 1,20 ευρώ/κιλό.

Πηγή: Zougla

Νέα μάχη για τον Επικούρειο Απόλλωνα;


Το θέμα του Ναού του Επικούριου Απόλλωνα που εδώ και χρόνια αποτελεί, λόγω της γεωγραφικής του θέσης το μήλον της έριδος ανάμεσα στην Ηλεία και την Μεσσηνία, επανέφερε χθες ο Νομάρχης Ηλείας, ανακοινώνοντας ότι πληροφορήθηκε την πρόθεση του Υπουργού Πολιτισμού κ. Αντώνη Σαμαρά να υπογράψει - ίσως και σήμερα- απόφαση για την διοικητική και υπηρεσιακή υπαγωγή του Ναού στην ΛΗ΄ Εφορεία Κλασικών και Προϊστορικών Αρχαιοτήτων της Μεσσηνίας τροποποιώντας το ΦΕΚ 837/Β΄/4-12-86.

Αυτό θα είναι και το πρώτο επίσημο βήμα για την υπαγωγή του Επικούριου στον Νομό Μεσσηνίας, γεγονός που ενόχλησε τους Ηλείους..

Ο κ. Καφύρας σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε χθες για το ζήτημα αυτό, διατράνωσε την αντίθεσή του απέναντι σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, καθώς ο Ναός του Επικούριου Απόλλωνα υπάγεται στη Ζ΄ Εφορεία Αρχαιοτήτων της Ηλείας, αποτελεί μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς και σε συνδυασμό με την Αρχαία Ολυμπία και την Ήλιδα, θεωρούνται παγκόσμια από τα πλέον γνωστά αρχαιολογικά μνημεία της Ηλείας.

Μάλιστα, ο νομάρχης απέστειλε χθες υπόμνημα στον κ. Σαμαρά στην οποία τονίζει ότι μια τέτοια απόφαση βρίσκει όλους τους Ηλείους κατηγορηματικά αντίθετους και τον καλεί να μην προχωρήσει στην υπογραφή της, ενώ παράλληλα υποστηρίζει ότι «αυτή η διοικητική πράξη αποτελεί όνειδος και ρουσφετολογική παραχάραξη της ιστορίας για εξυπηρέτηση μικρών, προσωπικών σας και ατομικών σας συμφερόντων», καταλογίζοντας στον Υπουργό Πολιτισμού προσωπικά ψηφοθηρικά συμφέροντα...

Πηγή: Radio Kyparissia

Από την προεκλογική εκστρατεία του Αργύρη Λαφαζάνη


Δελτίο Τύπου

Συνεχίζει την προεκλογική του εκστρατεία ο υποψήφιος Βουλευτής
Αργύρης Λαφαζάνης.


Συγκεκριμένα θα επισκεφθεί αύριο Πέμπτη 17/09:

τον Άγιο Μάμα στις 7:00 μ.μ. και

θα μιλήσει στα Σήμαντρα στις 7:30 μ.μ. και

στην Πορταριά στις 8:30 μ.μ.

Την Παρασκευή 18/09 το πρόγραμμά του έχει ως εξής :

Επίσκεψη στα Βραστά στις 6:30 μ.μ.

Επίσκεψη στα Βατοπέδι στις 7:00 μ.μ.

Ομιλία στην Ορμύλια στις 7:30 μ.μ.

Ομιλία στην Νικήτη στις 8:30 μ.μ.

Οι υποψηφιότητες των αρχηγών


Στη Θεσσαλονίκη οι περισσότερες

Υποψήφιος στις εκλογικές περιφέρειες της Α' Θεσσαλονίκης και της Λάρισας θα είναι ο πρόεδρος της ΝΔ Κώστας Καραμανλής στην αναμέτρηση της 4ης Οκτωβρίου.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γώργος Παπανδρέου θα είναι επίσης υποψήφιος στην εκλογική περιφέρεια της Α' Θεσσαλονίκης, καθώς και της Αττικής.

Επίσης, στην Α' Θεσσαλονίκης, καθώς και στην Β΄Αθήνας, θα είναι υποψήφια και η ΓΓ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα.

Εξ άλλου, ο πρόεδρος του ΣΥΝ Αλέξης Τσίπρας θα είναι υποψήφιος στην Α' Αθήνας.

Την υποψηφιότητά του στη Ροδόπη έχει ανακοινώσει ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης.

Στις βουλευτικές εκλογές του 2007, ο Κ.Καραμανλής είχε επιλέξει την Α' Θεσσαλονίκης και την Α' Πειραιώς.

Πηγή: Αγγελιοφόρος

Στα μπλόκα οι ελαιοπαραγωγοί


Οι αγρότες της Χαλκιδικής από προχθές έχουν παρατάξει τα αγροτικά τους οχήματα σε δύο σημεία της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης-Μουδανιών, στον κόμβο της Πορταριάς και στη διακλάδωση της Τρίγλιας.

Με μπλόκα σε κομβικές αρτηρίες της Χαλκιδικής οι ελαιοπαραγωγοί διεκδικούν καλύτερες τιμές για την πράσινη βρώσιμη ελιά. Ωστόσο η κινητοποίηση που γίνεται κατά την προεκλογική περίοδο δημιουργεί πολλά ερωτηματικά για την σκοπιμότητά της, καθώς δεν μπορεί να δοθεί άμεση λύση.

Οι αγρότες της Χαλκιδικής από προχθές έχουν παρατάξει τα αγροτικά τους οχήματα σε δύο σημεία της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης - Μουδανιών, στον κόμβο της Πορταριάς και στη διακλάδωση της Τρίγλιας, χωρίς να έχουν κόψει την κυκλοφορία. Αντίστοιχη κινητοποίηση αναμένεται να ξεκινήσει και στο ύψος της Ορμύλιας.

“Σύμφωνα με τους ελαιοπαραγωγούς, οι έμποροι τους προτείνουν τιμή από 0,80 έως 1 ευρώ.

“Το κόστος παραγωγής ανά κιλό, υπό προϋποθέσεις, κυμαίνεται από 1,05 έως 1,20 ευρώ”, εξηγεί ο κ. Καπάνδρεας και προσθέτει: “Εμείς ζητούμε τουλάχιστον 1,20 ευρώ ανά κιλό, για να μπορούμε έστω και στοιχειωδώς να ανταποκριθούμε στα έξοδά μας. Είμαστε αποφασισμένοι να μην πουλήσουμε τη σοδειά μας, εάν δεν πετύχουμε καλύτερη τιμή”.

Η αναζήτηση αρμοδίου στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης απέβη άκαρπη, αφού “οι πάντες ασχολούνται με τις εκλογές”, αναφέρει ο κ. Καπάνδρεας και υπογραμίζει πώς θα επιμείνουν στις κινητοποιήσεις.

Πηγή: Μακεδονία

Τα... καγκουρό τρελάθηκαν!


Απίστευτο και όμως αληθινό! Η Αυστραλία εξέδωσε ταξιδιωτική οδηγία εις βάρος της χώρας μας λόγω... εκλογών!!! Η κυβέρνηση της χώρας των καγκουρό φοβάται λέει επεισόδια στη διάρκεια των προεκλογικών συγκεντρώσεων!

Το αυστραλιανό υπουργείο Εξωτερικών προειδοποιεί λοιπόν τους Αυστραλούς πολίτες που επισκέπτονται την Ελλάδα να είναι προσεκτικοί γιατί λόγω των εκλογών γίνονται πολιτικές συγκεντρώσεις!

«Σε κάποιες απ' αυτές ενδέχεται να σημειωθούν βιαία επεισόδια και θα πρέπει να είσαστε προσεκτικοί και να τις αποφεύγετε» αναφέρουν χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση τους.

Μάλλον εκεί θεωρούν την διεξαγωγή δημοκρατικών εκλογών περίπου ως ...τρομοκρατική ενέργεια η αποσταθεροποίηση της ομαλότητας!!!!

Διανθίζουν όμως την οδηγία και με άλλους τρομακτικούς κινδύνους όπως τη νέα γρίπη, τις τρομοκρατικές επιθέσεις, τους...τσαντάκηδες και τις ...σεξουαλικές παρενοχλήσεις!!!!

Φαίνεται οτι μετά τον ιό των χοίρων έχουμε και τον ιό των καγκουρό απο τον οποίο φαίνεται οτι προσβλήθηκε η κυβέρνηση της μακρινής ηπείρου....

Πηγή: Έθνος

Το πρόγραμμα του Αργύρη Λαφαζάνη για σήμερα Τετάρτη


Σήμερα Τετάρτη ο Αργύρης Λαφαζάνης επισκέπτεται τα χωριά:

Επίσκεψη στη Σωζόπολη στις 6:30 μ.μ.

Επίσκεψη στα Ν.Πλάγια στις 7:00 μ.μ.

Επίσκεψη στην Κρήνη στις 7:30 μ.μ.

Επίσκεψη στα Πετράλωνα στις 8:30 μ.μ.

Ομιλία στην Τρίγλια στις 9:00 μ.μ.

Πολύ πίκρα...

κλικ στο άρθρο του Δημήτρη Ρίζου για μεγέθυνση

Σφοδρές αντιδράσεις στο Κιλκίς για Τσιτουρίδη


«Παράδοξη και χωρίς εξήγηση απόφαση της Ρηγίλλης και του πρωθυπουργού», η οποία «προκάλεσε σάστισμα και αισθήματα αγανάκτησης στις τάξεις των στελεχών και απλών ψηφοφόρων της ΝΔ στον νομό, που τον τίμησαν με την ψήφο τους», διαπιστώνει ο Τύπος του Κιλκίς αναφορικά με τον αποκλεισμό του Σάββα Τσιτουρίδη από το ψηφοδέλτιο της παράταξης.

«Αίσχος και ντροπή κύριε Καραμανλή» είναι ο τίτλος – μήνυμα της εφημερίδας του «Μαχητή του Κιλκίς» ο οποίος κάνει λόγο για «εξωφρενική απόφαση της Ρηγίλλης» και καταγγέλλει ότι ο πρωθυπουργός «‘έγραψε στα παλαιότερα των υποδημάτων του’ τη βούληση του εκλογικού σώματος του νομού Κιλκίς, που περιβάλλει με την απόλυτη εμπιστοσύνη του τον πρώην υπουργό».

Ως «ευθεία προσβολή κατά του Κιλκίς» αντιλαμβάνεται η εφημερίδα «Ημερησία» του νομού την επίμαχη απόφαση. Σύμφωνα με το πρωτοσέλιδο του εντύπου, «διατυπώνονται ερωτηματικά ως προς την σκοπιμότητά της». Ταυτόχρονα, γίνεται αναφορά στη «δήλωση – ‘καταπέλτη’» του Σάββα Τσιτουρίδη, ο οποίος «σε ασυνήθιστα υψηλούς τόνους κάνει λόγο για ‘σταλινικές πρακτικές ‘αποκεφαλισμού’ διαφωνούντων με τους εκλεκτούς της διαπλοκής».

Στο ίδιο πλαίσιο της έντονης εσωπαραταξιακής αντιπαράθεσης, οι εξοργισμένοι ψηφοφόροι του Σάββα Τσιτουρίδη στο Κιλκίς αναφέρουν ότι η εξέλιξη «δεν ‘δένει’ με τα περί ‘αξιολογήσεως της στάσεως του συνόλου των βουλευτών της παράταξης’, που είχε αναφέρει προσφάτως ο πρωθυπουργός, καθώς (ο Σάββας Τσιτουρίδης) δεν μετείχε την τελευταία διετία στην κυβέρνηση, και ως εκ τούτου δεν συνδέονταν και με το σκάνδαλο του Βατοπεδίου».

Πηγή: tvxs

Φαρμακοποιό βάζουν διοικητή στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Πέτρας Ολύμπου


Φαρμακοποιό με δύο μεγάλα φαρμακεία στην Πιερία επέλεξαν να χρίσουν ως διοικητή στο ΨΥΝΠΟ - Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Πέτρας Ολύμπου - οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας του Νομού μας και θα τον ορκίσουν σήμερα τα λεβεντόπαιδα, ενώ τον πρώην διοικητή του ΨΥΝΠΟ Δημητριάδη τον στέλνουν σε κρατικό νοσοκομείο της Πτολεμαΐδας, για να μη μείνει αβόλευτος ο άνθρωπος.

Είναι δυνατόν να χρίζουν φαρμακοποιό διοικητή νοσοκομείου; Όλα είναι δυνατά από τους νυν βουλευτές της ΝΔ στην Πιερία. Άλλα στελέχη δεν έχει αυτό το κόμμα στην Πιερία για να τα βάλει να διοικήσουν κρατικούς οργανισμούς; Δεν υπάρχουν νέα, μορφωμένα άτομα που έχουν και οικογένειες και παιδιά για να τα βάλουν σε διοικητικές θέσεις; Τους ευκατάστατους θα έχετε πάντα σε προτεραιότητα;

Δεν πρόκειται να ψηφίσω κανέναν από τους νυν βουλευτές με αυτές τις παρασπονδίες που κάνουν και θα τους μαυρίσω εγώ και οι φίλοι μου. Ως διαμαρτυρία ας διαλέξουμε κάποιον από τους άλλους τρεις υποψήφιους. Φτάνει πια η κοροϊδία!

Αγανακτισμένος νεοδημοκράτης
Κατερίνη

Πηγή: Πιέριοι

Πνιγμός 82χρονης λουόμενης στην Χαλκιδική


Χωρίς τις αισθήσεις της, ανασύρθηκε, πρωινές ώρες χθες, από τη θαλάσσια περιοχή «Μεταμόρφωση» Χαλκιδικής, μια 82χρονη λουόμενη.

Η ανωτέρω διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Κ.Υ. Αγίου Νικολάου Χαλκιδικής, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο «ΑΧΕΠΑ» Θεσσαλονίκης για τη διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.

Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Ν. Μουδανιών.

Πηγή: Καθημερινή

Το πρόγραμμα του Γιάννη Δριβελέγκα για αύριο Πέμπτη


Ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Δριβελέγκας

την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2009 θα επισκεφτεί

στις 18.00 τον Αγ. Παύλο,

στις 18.30 την Γωνιά,

στις 19.00 το Λάκκωμα και

στη συνέχεια θα παραβρεθεί σε πάνελ για τις εκλογές στην ΕΡΤ3.

Το ξεφτιλίκι συνεχίζεται... η Νέα Δημοκρατία αποσυντίθεται και στην Αιτωλοακαρνανία


Έφυγε από το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ.στην Αιτωλοακαρνανία ο Κώστας Ναούμης ενώ και άλλο πρόσωπο σκέφτεται να αποχωρήσει

Αντικαταστάτης του κομματικού Κ. Ναούμη ο 28χρονος Δικηγόρος Αλέξης Φρέμης από τον Αστακό

Αναστάτωση προκάλεσε στους επιτελείς της Ν.Δ. η απρόσμενη παραίτηση από το ψηφοδέλτιο του μέλους της Κ.Ε. του κόμματος Κώστα Ναούμη ο οποίος αρνήθηκε να αποδεχτεί την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του από το κόμμα. Παρά τις πιέσεις που του ασκήθηκαν δεν ενέδωσε και ένα εικοσιτετράωρο μετά την ανακοίνωση η Ν.Δ. άρχισε να ψάχνει για νέο υποψήφιο καταλήγοντας αργά το βράδυ στο πρόσωπο του 28χρονου νομικού Αλέξη Φρέμη από τον Αστακό.

Η εξέλιξη αυτή επιβαρύνει ακόμη περισσότερο το αρνητικό κλίμα που υπάρχει στο χώρο της Ν.Δ. Οι πρόχειροι και επιπόλαιοι χειρισμοί από την πλευρά της Ρηγίλλης (όσον αφορά την κατάρτιση του ψηφοδελτίου στο νομό) είναι σίγουρο ότι θα στοιχίσουν στο εκλογικό αποτέλεσμα και αν επιβεβαιωθούν και οι φήμες ότι δεύτερη υποψηφιότητα θα αποσυρθεί τότε μιλάμε για βατερλό!!

Πηγή: Το Παρόν της Αιτωλοακαρνανίας

Κώστας Ζαγναφέρης: «Δεν θα είμαι υποψήφιος»


Αποκλειστική δήλωση στη «Θράκη»: «Δεν θα είμαι υποψήφιος»

Η ΡΗΓΙΛΛΗΣ ΔΕΝ «ΕΠΑΙΞΕ» ΤΙΜΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΖΑΓΝΑΦΕΡΗ

-Τινάζει στον αέρα το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. διατηρώντας έντονη πικρία για το άδειασμα που επιχειρήθηκε σε βάρος του

-Πανικός στη ΝΟΔΕ που ψάχνει αγωνιωδώς για λύση ανάγκης

Παρά την επίσημη ανακοίνωση του ονόματός του από την Ρηγίλλης το βράδυ της περασμένης Δευτέρας, ο Κώστας Ζαγναφέρης τινάζει κυριολεκτικά στον αέρα το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. τοπικά, αρνούμενος να είναι υποψήφιος για λόγους που εξηγεί αποκλειστικά στη «Θ».

Ο πολιτευτής της Ν.Δ. είχε καταστήσει σαφές, ότι θα δέχονταν να μετέχει σε ένα ψηφοδέλτιο, με την προϋπόθεση μη συμμετοχής του Αλέκου Κοντού για τους ευνόητους λόγους, διαβεβαίωση που έλαβε εμμέσως πλην σαφώς από την Ρηγίλλης, πλην όμως δεν τηρήθηκε…

Με το ίδιο σκεπτικό άλλωστε αρνήθηκε να συμμετέχει στο ίδιο ψηφοδέλτιο και ο έτερος πολιτευτής Φίλιππος Τσαλίδης, ο οποίος αναμένεται να αναφερθεί σ’ αυτήν του την απουσία, με συνέντευξη τύπου που θα παραχωρήσει προσεχώς (όπως εκμυστηρεύτηκε στον φιλικό του τύπο).

ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΗ ΝΟΔΕ

Με το που γνωστοποιήθηκε η άρνηση Ζαγναφέρη, ξεκίνησε μία μαραθώνια προσπάθεια μετάπεισής του, ενώ στην τοπική ΝΟΔΕ επικράτησε και συνεχίζει να επικρατεί ΠΑΝΙΚΟΣ, αφού σήμερα το βράδυ εκπνέει και τυπικά η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων στο Πρωτοδικείο.

Τούτο σημαίνει, ότι με την αποχώρηση Ζαγναφέρη, αρχίζει ο κύκλος της αναζήτησης τρίτου υποψηφίου και η κατάθεση των απαραίτητων δικαιολογητικών για τη νομιμοποίηση της υποψηφιότητάς του.

ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ…

Εντούτοις οι υπόλοιποι υποψήφιοι, Κοντός – Ανδρέου - Μπουδούρ και Ζεϊμπέκ ετοιμάζουν το υλικό και τα γραφεία τους για την εκλογική μάχη.

Ήδη οι δύο από τους τέσσερις έχουν εκδώσει δηλώσεις και αναμένεται η δήλωση του Αλέκου Κοντού.

Πάντως αυτές οι εκλογές για τη Ν.Δ., κατά γενική ομολογία, είναι οι πιο κρίσιμες και εξαρτούν κατά πολύ τη συνοχή της παράταξης…

«Θ»

Πηγή: Θράκη

Η διάλυση συνεχίζεται στη Νέα Δημοκρατία...

κλικ στο εξώφυλλο για μεγέθυνση

Παραιτήθηκε ο υποψήφιος βουλευτής Ξάνθης με τη Νέα Δημοκρατία, Κώστας Ζαγναφέρης.

Αρνήθηκε να είναι συνυποψήφιος με τον Αλέξανδρο Κοντό.

Βασίλης Παπακωνσταντίνου - Θα 'ρθω να σε βρω