Παρασκευή 16 Ιουλίου 2010

Πολιτιστικά κοιτάσματα - Καλοκαίρι 2010

ΔΗΜΟΣ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ & ΔΗΜΟΣ ΟΡΜΥΛΙΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2010

ΜΕ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΜΕΤΑΛΛΕΙΩΝ ΓΕΡΑΚΙΝΗΣ


Αγαπητοί φίλοι, συντοπίτες και επισκέπτες

Ζούμε σε έναν ευλογημένο τόπο, άρα είμαστε «καταδικασμένοι» να πετύχουμε τα καλύτερα για το μέλλον. Πιστεύουμε ότι μπορούμε να προσφέρουμε, μέσω της τέχνης, χαρά και ψυχαγωγία αυτό το δύσκολο καλοκαίρι. Έτσι επιλέξαμε, εκδηλώσεις, που πιστεύουμε ότι είναι κατάλληλες για αυτό.

Τα «Πολιτιστικά Κοιτάσματα» ξεκίνησαν το 2009 και θέλουμε να τα συνεχίσουμε, μετά την περυσινή τους επιτυχία, στοχεύοντας στο αγκάλιασμα όλων των Δημοτικών Διαμερισμάτων του επερχόμενου Δήμου μας, για τη συνδιοργάνωση και εξέλιξη αυτού του εγχερήματος.

Καλλιτεχνικά και πολιτιστικά σχήματα από τον τόπο μας, που αγωνιούν και χαίρονται με τα δικά μας, αφού είναι και δικά τους. Σχήματα, που έχουν ως πρώτο στόχο την ψυχαγωγία των αγαπημένων τους προσώπων όλο το χρόνο.

Άνθρωποι, που προσφέρουν το χρόνο τους, που δεν είναι ελεύθερος, σε μια κοινή προσπάθεια για βελτίωση της ποιότητας ζωής. Ο χρόνος και η ψυχή, που προσφέρουν οι άνθρωποι γίνεται μέσω της καλλιτεχνικής ασχολίας τους, αξία για την καθημερινότητα και τον τόπο μας.

Ελπίζουμε ότι σ΄ αυτές τις εκδηλώσεις θα συμμετέχουν όλοι οι σύλλογοι, όλοι οι καλλιτέχνες – δημιουργοί της περιοχής μας και ότι θα γίνεται πόλος έλξης και προβολής της πολιτιστικής παραγωγής της Χαλκιδικής.

Καλή διασκέδαση.

Ο Δήμαρχος Πολυγύρου Ο Δήμαρχος Ορμύλιας
Θωμάς Καπλάνης Λευτέρης Σταμούδης