Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

Γεωργία Βασιλειάδου - Ο Κυρ Μέντιος

Πολύ συμαντική αποκάλυψη από τον Βουλευτή Χαλκιδικής Αργύρη Λαφαζάνη

Πηγή: Alafazanis.gr

Τα έγγραφα που αποκαλύπτει ο Αργύρης Λαφαζάνης, για το σκάνδαλο του Πόρτο Καρράς


κλικ στα έγγραφα για μεγέθυνση

Δείτε και τις αφίσες του "οικολόγου" Τρεμόπουλου στον Πολύγυρο...


Ενώ όλοι οι υποψήφιοι Δήμαρχοι του Δήμου Πολυγύρου σεβάστηκαν το περιβάλλον και είναι άξιοι συγχαρητηρίων γι΄αυτό,ήρθε στην πόλη μας ο μεγάλος "οικολόγος" Τρεμόπουλος για να ρυπάνει το περιβάλλον, αδιαφορώντας  για τις όποιες συνέπειες  που έχουν οι πράξεις του.

Οι αφίσες είναι νόμιμες κύριε "οικολόγε" με την
"πράσινη προοπτική";

Είναι αυτονόητο ότι οι αρμόδιες αρχές πρέπει να προχωρήσουν άμεσα στην εφαρμογή της κείμενης νομοθεσίας.

Ο υπ. Δήμαρχος Σιθωνίας, Βαρσάμης Γιοβανούδας, θα μιλήσει αύριο στη Συκιά



Βαρσάμης Γιοβανούδας
Υποψήφιος Δήμαρχος Σιθωνίας
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ο υποψήφιος Δήμαρχος Σιθωνίας κ. Βαρσάμης Γιοβανούδας θα μιλήσει την 5η Νοεμβρίου 2010 ημέρα Παρασκευή και ώρα 18:30 στη Συκιά σε ανοιχτή συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία του χωριού.
Από το γραφείο τύπου

Πρόγραμμα υποψήφιου αντιπεριφερειάρχη Χαλκιδικής, Πάνα Απόστολου, για αύριο


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Χαλκιδική, 4 Νοεμβρίου 2010

Θέμα : Πρόγραμμα υποψήφιου αντιπεριφερειάρχη Χαλκιδικής κ. Πάνα Απόστολου για την Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

Ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής κ. Απόστολος Πάνας μαζί με υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους θα επισκεφθούν :

Το πρωί την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Χαλκιδικής στα Μουδανιά καθώς και το Εργοστάσιο της Ένωσης

Στις 18.00 τη Μεγ. Παναγία

Πρόγραμμα ομιλιών του υπ. Δημάρχου Πολυγύρου, Αστέριου Ζωγράφου


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΜΙΛΙΩΝ
Υποψήφιου Δημάρχου Πολυγύρου
κ. Αστέριου Ζωγράφου

Σήμερα Πέμπτη 04 Νοεμβρίου 2010 ο υποψήφιος Δήμαρχος Πολυγύρου κ. Αστέριος Ζωγράφος θα μιλήσει στις 19:30 στη Γαλάτιστα (στην πλατεία μπροστά από το Δημαρχείο).

Αύριο Παρασκευή 05 Νοεμβρίου 2010 θα μιλήσει στις 18:30 στη Μεταμόρφωση. Αμέσως μετά θα επισκεφθεί το Βατοπέδι και στις 19:30 με την ομιλία του στην Ορμύλια (στην κεντρική πλατεία) ο κ. Αστέριος Ζωγράφος θα ολοκληρώσει το προεκλογικό πρόγραμμα επισκέψεων και ομιλιών του.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνέντευξη ποταμός, του Θωμά Καπλάνη στο Xtv Μέρος Α

Συνέντευξη ποταμός, του Θωμά Καπλάνη στο Xtv Μέρος Β

Συνέντευξη ποταμός, του Θωμά Καπλάνη στο Xtv Μέρος Γ

Συνέντευξη ποταμός, του Θωμά Καπλάνη στο Xtv Μέρος Δ

Υπερπαραγωγή το άγαλμα του Φιλίππου στην ΠΓΔΜ

Το τοπογραφικό της πλατείας όπου θα τοποθετηθεί το άγαλμα του Φιλίππου στο Μοναστήρι
Του Τηλέμαχου Κόκκου

Η απόφαση για τοποθέτηση γιγάντιου αγάλματος του βασιλιά Φιλίππου στο κέντρο του Μοναστηρίου έχει γίνει γνωστή από καιρό.

Κανείς, όμως, δεν μπορούσε να φανταστεί ότι στην ΠΓΔΜ αυτή την φορά αποφάσισαν να ξεπεράσουν τον εαυτό τους.

Εξωγήινα απολιθώματα στον Άρη;


Επιστήμονες εντόπισαν μια περιοχή στον Άρη όπου αρχαίες μορφές ζωής μπορεί να είχαν παγιδευτεί κάτω από ένα στρώμα μεταλλευτικών κοιτασμάτων.

Το κλίμα στον κόκκινο πλανήτη πριν από 3,5 δισεκατομμύρια χρόνια έχει αλλάξει δραματικά από σχετικά ζεστή και υγρή περίοδο σε μία ξηρή και κρύα.

Τώρα μια ομάδα επιστημόνων ανακάλυψε αναχώματα μεταλλευτικών κοιτασμάτων κοντά σε ένα ηφαιστειακό κώνο όπου μπορεί να έχουν διατηρηθεί αποδείξεις από ένα από τα πιο πρόσφατα κατοικήσιμα μικροπεριβάλλοντα στον Άρη.

Παρατηρήσεις από τον αρειανό  δορυφόρο Reconnaissance της NASA έδωσαν στους ερευνητές τη δυνατότητα να αναγνωρίσουν τα μεταλλεύματα ως ένυδρο διοξείδιο του πυριτίου, ένα καθαρό σημάδι πως υπήρξε νερό για κάποια περίοδο.

Μαγικό ταξίδι στο δέλτα Αξιού

Πάνω από 270 είδη πουλιών βρίσκουν καταφύγιο στο δέλτα Αξιού, ανάμεσά τους πολλά σπάνια και απειλούμενα

Ο Φορέας Διαχείρισης του Εθνικού Πάρκου διοργανώνει δωρεάν ξεναγήσεις στις 28 Νοεμβρίου και στις 19 Δεκεμβρίου στον υγροβιότοπο που φιλοξενεί πλήθος σπάνιων πουλιών και άγριων ζώων

Σπάνια είδη πουλιών, λαγόγυροι και βίδρες, νεροβούβαλοι και κατακόκκινες αρμυρήθρες, πραγματικός παράδεισος είναι το Εθνικό Πάρκο Δέλτα Αξιού-Λουδία-Αλιάκμονα, που αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά υγροτοπικά συστήματα της Ελλάδας και της Ευρώπης και έχει περιληφθεί στο δίκτυο προστατευόμενων περιοχών της Ευρώπης Natura 2000.

Αυτός ο θησαυρός της φύσης βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από τη Θεσσαλονίκη, ωστόσο παραμένει άγνωστος για τους περισσότερους κατοίκους του πολεοδομικού συγκροτήματος.

Θεσσαλονίκη: Απορριμματοφόρο που κινείται με…τηγανέλαια


Με τα τηγανέλαια των εστιατορίων θα κινείται το νέο απορριμματοφόρο του κεντρικού δήμου.

Με τα τηγανέλαια που χρησιμοποιούνται στις ταβέρνες και τα εστιατόρια θα κινείται το νέο απορριμματοφόρο του δήμου Θεσσαλονίκης, το οποίο σε μία συμβολική κίνηση σχεδιάζεται να διατεθεί στον τομέα της συλλογής ανακύκλωσης.

Το συγκεκριμένο όχημα θα κινείται με βιολογικά καύσιμα νέας γενιάς από τα τηγανέλαια, στο πλαίσιο ενός πρωτοποριακού προγράμματος σε συνεργασία με το Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΕΚΕΤΑ), το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και την Ένωση Εστιατόρων - Ψητοπωλών της πόλης.

Ομιλία του υποψήφιου Αντιπεριφερειάρχη Χαλκιδικής Γιάννη Γιώργου, σήμερα στον Πολύγυρο

κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση

«Φανταστικοί» Διάλογοι (2)….


Του Καθηγητή ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΙΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ

Είναι αυτονόητο φυσικά ότι δεν υπήρξα αυτήκοος μάρτυρας στους σημερινούς διαλόγους νούμερο «2», όπως δεν υπήρξα και στους «φανταστικούς» διαλόγους -1 – που ανάρτησα στο blog τον Σεπτέμβριο αλλά δηλώνω ότι καθώς εμείς οι Έλληνες διαθέτουμε πλούσια φαντασία έτσι απλά και χωρίς κακή πρόθεση επέτρεψα στον εαυτό μου να γίνει, βέβαια στον κόσμο της φαντασίας μου, αυτόπτης και αυτήκοος μάρτυρας και στους σημερινούς διαλόγους (2).

********************************************

Ομιλία του υπ. Δημάρχου Πολυγύρου, Κώστα Μπογδάνου, σήμερα στην Ορμύλια


Πολύγυρος, 4 Νοεμβρίου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Πολυγύρου, Κώστας Μπογδάνος, στo πλαίσιο των συναντήσεών του με τους Δημότες του νέου Δήμου Πολυγύρου θα βρίσκεται σήμερα Πέμπτη 4 Νοεμβρίου στις 19:30 το απόγευμα στην Ορμύλια.

Σε αυτές τις εκλογές, καλούμε όλους τους δημότες να ψηφίσουν για τον τόπο μας, για τη λύση των προβλημάτων μας, για την προοπτική μιας ισόρροπης ανάπτυξης όλου του Δήμου, χωρίς εξαιρέσεις.

Από το Γραφείο Τύπου

Οι κεντρικές ομιλίες του υπ. Δημάρχου Νέας Προποντίδας, Ανδρέα Παπαγιάννη


“ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ” 
ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Α.ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ

Ν. Μουδανιά, 4 Νοεμβρίου 2010

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ο υποψήφιος δήμαρχος Α. Παπαγιάννης σας προσκαλεί στις κεντρικές του ομιλίες:

Σήμερα Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010 και ώρα 18:30 στα Σήμαντρα και αύριο Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010 στις 18:00 στα Ν. Μουδανιά.

Σικουέλ για Avatar: Επιστροφή στη Πανδώρα!


Επιστροφή στη Πανδώρα για τον Τζέιμς Κάμερον! Όπως ανακοίνωσαν οι επικεφαλής της 20th Century Fox, Τομ Ρόθμαν και Τζιμ Γιαννόπουλος, ο σκηνοθέτης συμφώνησε με το στούντιο να γυρίσει δύο συνέχειες της μεγαλύτερης εμπορικής επιτυχίας όλων των εποχών.

Τα Άβαταρ 2 και 3 θα αποτελέσουν τις επόμενες ταινίες του και τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν στα τέλη του 2011. Το σίκουελ έχει προγραμματιστεί να βγει στους κινηματογράφους το Δεκέμβριο του 2014, πέντε χρόνια μετά την κυκλοφορία της πρώτης ταινίας. Το τελευταίο μέρος της τριλογίας θα βγει ένα χρόνο αργότερα, το Δεκέμβριο του 2015.