Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

Μόσχα “αδειάζει” Καρατζαφέρη

«Η ρωσική κυβέρνηση τάσσεται εν γένει υπέρ της στενής συνεργασίας με την Ελλάδα, στηρίζει και σέβεται την ελευθερία επιλογής των Ελλήνων πολιτών.

Ο επικεφαλής της ρωσικής κυβέρνησης και εκλεγμένος πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν δεν θα μπορούσε ποτέ να ταχθεί υπέρ του ενός ή του άλλου ελληνικού κόμματος» δήλωσαν ρωσικοί διπλωματικοί κύκλοι, ερωτηθέντες για τις δηλώσεις του αρχηγού του ΛΑΟΣ, Γ. Καρατζαφέρη, περί επιστολής Βλ. Πούτιν προς τον ίδιο.

Η μεγαλύτερη πανσέληνος της χρονιάς

Η πανσέληνος της 5ης προς 6η Μαΐου θα είναι η μεγαλύτερη και λαμπρότερη για το 2012

Θα φαίνεται στον ουρανό τη νύχτα της 5ης προς 6η Μαΐου

Λαλίνα Φαφούτη

Ουάσινγκτον

Το μεγαλύτερο φεγγάρι του 2012 θα λάμψει στον ουρανό τη νύχτα της 5ης προς 6η Μαΐου. Η πανσέληνος του ερχόμενου Σαββατοκύριακου θα είναι πιο μεγάλη και πιο λαμπρή από τις άλλες επειδή ο δορυφόρος μας θα βρεθεί πολύ κοντά στη Γη, στη «στενότερη» επαφή μεταξύ των δυο σωμάτων για αυτή τη χρονιά.

Η επικείμενη «σούπερ σελήνη», όπως έχει επικρατήσει να ονομάζεται τελευταία, έχει πυροδοτήσει τις συνήθεις κινδυνολογίες για επερχόμενες φυσικές καταστροφές και έντονες παλίρροιες σε όλο τον πλανήτη γενικότερα και για αναταραχές και ανατροπές εν όψει των εκλογών στην Ελλάδα ειδικότερα.

Προσχώρησε στη Νέα Δημοκρατία ο Γενικός Διευθυντής του ΛΑ.Ο.Σ. !!!

Μετά την αποχώρηση παραμονές των εκλογών του αντιστράτηγου Κλειδέρη που ήταν επί χρόνια Γραμματέας Οργανωτικού του ΛΑΟΣ και σύμβουλος του Καρατζαφέρη, σήμερα του έσκασε άλλη βόμβα πολλών μεγατόνων.

Η συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ το 1981 και η συγκέντρωση Βενιζέλου σήμερα (Φωτογραφίες)

Οι εποχές αλλάζουν και μαζί συμπαρασύρουν ανθρώπους κόμματα, ηγεσίες, ιδεολογίες.

Αντώνης Σαμαράς - Η δύναμη ενός Έθνους (Video)

Δημήτρης Πάχτας: η πολιτική μου πρόταση για την Χαλκιδική


Σε δύο ημέρες καλούμαστε να συμμετάσχουμε στην πιο κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση των τελευταίων δεκαετιών που θα καθορίσει την πορεία της χώρας, θα καθορίσει την πορεία της Χαλκιδικής μας.

Κυρίαρχο θέμα της συντομότατης προεκλογικής περιόδου, που τώρα ολοκληρώνεται, ήταν η οικονομική κρίση: πως φτάσαμε ως εδώ, τι έφταιξε, τι πρέπει να γίνει ώστε να βγει η χώρα από το δύσβατο δρόμο της ύφεσης, πως θα επιτύχουμε την πολυπόθητη ανάπτυξη.

Ωστόσο, κυρίαρχο ζήτημα για όλους εμάς πρέπει να είναι η Χαλκιδική και οι άνθρωποί της. Ποιες πολιτικές πρέπει άμεσα να υιοθετήσουμε, ποιες αποφάσεις να λάβουμε, σε ποιες ενέργειες να προβούμε, ώστε να μετατρέψουμε την κρίση σε ευκαιρία για όλους τους Χαλκιδικιώτες και τις Χαλκιδικιώτισσες.

H Παιδική Χορωδία Πολυγύρου στο 2ο Φεστιβάλ Παιδικών Χορωδιών


ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 2012
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΩΝ

2ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΟΡΩΔΙΩΝ
ΦΩΝΕΣ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ


Ο.Μ.Μ.Θ.

Τετάρτη 9 Μαΐου
Παιδική Χορωδία του Συλλόγου Φίλων Μουσικής Θεσσαλονίκης
Μουσική Διδασκαλία - Διεύθυνση: Κωστής Παπάζογλου
Χορωδία Μουσικού Σχολείου Θεσσαλονίκης
Μουσική Διδασκαλία - Διεύθυνση: Αγγελική Κρίσιλα
Χορωδία Αγοριών Plovdiv "Stefka Blagoeva"
Μουσική Διδασκαλία - Διεύθυνση: Milka Ivanova Toledova

Χιλιάδες Κρητικοί στην ομιλία του Πάνου Καμμένου στο Ηράκλειο Κρήτης

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ τόλμησαν στην Κρήτη αυτό που δεν τόλμησε κανείς άλλος. Πραγματοποίησαν ανοιχτή συγκέντρωση στο Ενετικό λιμάνι Ηρακλείου. Το λιμάνι γέμισε με Κρητικούς από το νησί που έδωσαν το μήνυμα της νίκης.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος στην ομιλία του τόνισε ότι οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ είναι έτοιμοι να αναλάβουν την διακυβέρνηση της χώρας την Κυριακή 6 Μαίου.

«Μένουν τρεις ημέρες ως την Κυριακή των εκλογών,οι πιο σημαντικές για τις γενιές που έρχονται. Είτε θα αποφασίσουμε να διώξουμε τους κατακτητές, είτε θα γονατίσουμε. Δεν γονατίζουμε όμως», τόνισε με έμφαση.

O Άδωνις προσπάθησε να αγκαλιάσει τον Κώστα Καραμανλή και τη Νατάσα στο Ζάππειο!

Θερμή υποδοχή επεφύλαξαν οι πολίτες αλλά και τα στελέχη της ΝΔ την Πέμπτη στον πρώην πρωθυπουργό, Κώστα Καραμανλή και τη σύζυγό του, Νατάσα στην κεντρική προεκλογική ομιλία του Αντώνη Σαμαρά στο Ζάππειο.

Ανάμεσα σε αυτούς που έτρεξαν κυριολεκτικά να αγκαλιάσουν τον πρώην πρωθυπουργό ήταν και ο Άδωνις Γεωργιάδης, όπως άλλωστε φαίνεται και στην χαρακτηριστική φωτογραφία.

Πηγή: NewPost

"Πόλεμος" στα Ζωνιανά παρουσία του Υφυπουργού Προ. Πο. Όθωνα (Video)

ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΤΑ... ΑΥΤΙΑ ΣΑΣ! Το βίντεο είναι απο την απονομή του κυπέλου για το τοπικό πρωτάθλημα Ρεθύμνου, το οποίο και κατέκτησε η ομάδα των Ζωνιανών (εκεί που κατέβηκε σχεδόν όλη η δύναμη της ΕΛΑΣ για να τους... συνετίσει!). Την απονομή, όπως φαίνεται και στο βίντεο, έκανε ο Υφυπουργός ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ, Μανώλης Όθωνας, παρέα με τον περιφερειάρχη Κρήτης, Αρναουτάκη!

Το ενδιαφέρον όμως είναι το τι γίνεται μετά την απονομή και μόλις οι ποδοσφαιριστές σηκώνουν το κύπελο... Γίνεται "ΠΟΛΕΜΟΣ" και πέφτουν οι μπαλωθιές βροχή, ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΡΟΠΟ!!! Ακούστε καλά τους αμέτρητους πυροβολισμούς!!! Και φυσικά για να εξηγούμαστε, εμείς τουλάχιστον δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με τις μπαλωθιές και τα όπλα!

Η ομιλία του Αντώνη Σαμαρά στην Θεσσαλονίκη (Video)

Ομιλία του Αντώνη Σαμαρά στη Θεσσαλονίκη


Μακεδόνες, Μακεδόνισσες,

Σήμερα η καρδιά όλης της Ελλάδας χτυπά εδώ, στη Θεσσαλονίκη.
Χτυπά εδώ στην καρδιά της Μακεδονίας μας.
Χτυπά με αισιοδοξία, χτυπά με Ελπίδα.
Τη Δευτέρα η Ελλάδα γυρίζει σελίδα!
Θα κάνει τη μεγάλη Ανατροπή!

Η Ελλάδα θα σηκωθεί όρθια και θα πάρει την τύχη της στα χέρια της ...
Ο λαός μας, με αξιοπρέπεια και υπερηφάνεια, θα μπει στη μεγάλη λεωφόρο της Ανάπτυξης!

Πιστεύουμε στην Ελλάδα.