Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

Μίμης Ανδρουλάκης: Ο Βενιζέλος πέρασε από την μελαγχολία στη γαλήνη και οριστικά διαλύει το ΠΑΣΟΚ

Με το δικό του  τρόπο ο Μίμης Ανδρουλάκης  περιγράφει πώς ο Βενιζέλος πέρασε από τη μελαγχολία και τη διαταραχή στη γαλήνη μόλις μπήκε στην κυβέρνηση. Το κυριότερο όμως όλων είναι, σύμφωνα με τον κ.Ανδρουλάκη, ότι ότι αν πετύχει αυτό το εγχείρημα της δικομματικής κυβέρνησης θα διαλυθεί οριστικά το ΠΑΣΟΚ.

Γράφει στο Βήμα:

«Η μακροημέρευση του σχήματος Σαμαρά - Βενιζέλου και η μερική έστω ευόδωση των διακηρυγμένων στόχων του (σταθεροποίηση, επανεκκίνηση της οικονομίας με εθνικό "μνημόνιο", διαγραφή - επιμήκυνση του "επίσημου" χρέους, απαγκίστρωση από τα μνημόνια), δυστυχώς σ' ένα αυτοϋπονομευμένο ευρωπαϊκό περιβάλλον, προϋποθέτει υποχρεωτικά κάτι. Οτι θα φτάσει μέχρι το τέλος, τέλος. Τίνος το τέλος; Το τέλος των κομμάτων που το απαρτίζουν τουλάχιστον όπως τα γνωρίζαμε μέχρι σήμερα.

Παρέμβαση του Τέρενς Κουίκ στον Ούγγρο επίτροπο της Ε.Ε. για θέματα ανεργίας

«Η ΑΝΕΡΓΙΑ ΔΕΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΥΨΗΛΟΥΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΣΕ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΦΠΑ, ΜΕ ΕΛΛΕΙΨΗ ΡΕΥΣΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΛΛΕΙΨΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΟΓΕΝΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ»

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΟΥ ΔΝΤ ΜΠΟΜΠ ΤΡΑΑ

Ο Βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ εκπροσώπησε το Κίνημα στη συζήτηση που έγινε στη Βουλή για θέματα ανεργίας, με την παρουσία του αρμόδιου Επιτρόπου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, του Ούγγρου Λάσζλομ Άνντορ. Στην παρέμβασή του ο Τέρενς Κουίκ είπε μεταξύ άλλων τα εξής:

«Χαίρομαι ιδιαίτερα που μιλάω σε έναν άνθρωπο, ο οποίος τουλάχιστον σε μια πρόσφατη εκδήλωση, τη Reset Greece, είπε ότι πρέπει να τελειώνει ο χρόνος της τρόικας.

Αρχ.Ολυμπία: Μεταμεσονύκτια «περιπέτεια» από τσίτσιδους τουρίστες...

Τη δόξα και τη χάρη των αρχαίων αγαλμάτων ζήλεψαν θερμόαιμοι όσο και μεθυσμένοι αλλοδαποί τουρίστες , οι οποίοι έκαναν... τσίτσιδοι την εμφάνισή τους σε σημεία της Αρχ. Ολυμπίας , με τελικό προορισμό τους αρχαιολογικούς χώρους, όπου προσπάθησαν ανεπιτυχώς να μπουν εντός τους!

Έκπληκτοι οι διερχόμενοι τις πρώτες πρωινές ώρες στα τέλη της περ. εβδομάδας , αντίκρισαν ομάδα αλλοδαπών να είναι τύφλα στο μεθύσι  και να προχωρούν με «αδαμιαία περιβολή» προς τους αρχαιολογικούς χώρους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ολόγυμνοι τουρίστες πλησιάζοντας προς τους χώρους έγιναν αντιληπτοί από τους φύλακες που βρίσκονται εντός , στους οποίους μάλιστα άρχισαν να κάνουν επιπλέον άσεμνες πράξεις, επιδεικνύοντας  τα γεννητικά τους όργανα!