Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

"Ο Αη Βασίλης δεν είναι σωστός άνθρωπος διότι δεν μπαίνει στα σπίτια απο την πόρτα" δηλώνει τούρκος μουφτής

MANΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ

Με τον Άγιο Βασίλη τα  έβαλε ο Μουφτής της Κεσάνης Σουλειμάν Γενίτσερι στην Ανατολική Θράκη. « Δεν υπάρχει ο Άγιος Βασίλης , υπάρχει ο Άγιος Νικόλαος.

Αν ο Άγιος Βασίλης ήταν σωστός δεν θα έμπαινε από τον καπνοδόχο και από την πόρτα αλλά από την πόρτα»
δηλώνει ο ίδιος.

 Ο μουφτής ζητεί από τους Τούρκους να μην γιορτάζουν την πρωτοχρονιά για έναν Άγιο και ουσιαστικά λέει ασυναρτησίες για να υποστηρίξει τις απόψεις του

Την υπόθεση των CDS ερευνούσαν οι παραιτηθέντες εισαγγελείς !!!

Ο κ. Πεπόνης

(Ανανεωμένο). Τον Ευ. Βενιζέλο δείχνουν ως υπεύθυνο για την παραίτησή τους οι δύο οικονομικοί εισαγγελείς Σπύρος Μουζακίτης και Γρηγόρης Πεπόνης οι οποίοι με το έργο τους είχαν προκαλέσει πολλά και μεγάλα συμφέροντα. Σύμφωνα με την επιστολή παραίτησής τους, επικαλούνται νομοθετική ρύθμιση η οποία ουσιαστικά θα τους οδηγούσε προς την έξοδο από το δικαστικό σώμα. Ποιος προωθεί αυτή τη ρύθμιση;

Μα φυσικά ο συνταγματολόγος κ. Βενιζέλος; Γιατί το κάνει αυτό; Ας τον ρωτήσει κάποιος αν και αυτός θα επικαλεστεί άλλους λόγους, όπως ότι θέλει να βάλει ανώτερους δικαστικούς για παράδειγμα.

Ρασοφόροι χούλιγκαν στη Βηθλεέμ: Άγριο ξύλο στον ναό της Γεννήσεως (Video)

Δύσκολο να πιστέψει κανείς τις εικόνες με ιερείς να αλληλοδέρνονται μετά μανίας στον ναό της Γεννήσεως στη Βηθλεέμ. Τα άγρια επεισόδια ξέσπασαν μεταξύ Αρμένιων και Ορθόδοξων κληρικών, με αφορμή το ετήσιο καθάρισμα του χώρου, το λεγόμενο "σάρωμα".

Η Βασιλική της Γεννήσεως στη Βηθλεέμ, καθαρίζεται μία φορά το χρόνο από όλα τα δόγματα, λίγο πριν από την εορτή των Χριστουγέννων. Όμως Ορδόδοξοι και Αρμένιοι διαφωνούν για το ποιος ελέγχει τι μέσα στον ναό...Για να λύσουν την διαφωνία τους κατέφυγνα σε ξύλα και λοστούς...

Οι μεν κατηγορούν τους δε ότι ευθύνονται για τα επεισόδια που κάνουν τον γύρο του κόσμου και μάλιστα τις μέρες των Χριστουγέννων. Χρειάστηκε η επέμβαση της παλαιστινιακής αστυνομίας για να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Ηλίας Κουσκουβέλης: Η Τουρκία δεν μπορεί να τεντώσει το σχοινί

Συνέντευξη στην Εφημερίδα Φιλελεύθερος

Η Κυπριακή Δημοκρατία έχει αρχίσει υπό τις απειλές της Τουρκίας, έρευνες για εντοπισμό φυσικού αερίου. Κατά τη γνώμη σας, μέχρι που μπορεί και θα τεντώσει το σχοινί της έντασης η Τουρκία;

Η Τουρκία φαίνεται πως δεν μπορεί πια να τεντώσει το σχοινί.  Το συγκεκριμένο παιχνίδι το έχασε.  Ό,τι ήταν να κάνει το έκανε.  Υπήρξαν οι γνωστές  βόλτες του ερευνητικού σκάφους, οι γνωστές απειλητικές κορώνες για εσωτερική κατανάλωση, η «περίφημη» συμφωνία με το ψευδοκράτος για έρευνες στον κατεχόμενο θαλάσσιο χώρο της Κυπριακής Δημοκρατίας. 

Όσο περισσότεροι τρίτοι παράγοντες αναμειγνύονται στη υπόθεση της εξερεύνησης και, στη συνέχεια, της εκμετάλλευσης των υδρογονανθράκων, τόσο μικρότερες οι πιθανότητες για να τεντώσει το σχοινί.  Σε κάθε περίπτωση, πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι, δεν χάνουμε τίποτε.

Βασίλης Παπαγεωργόπουλος: "Η σκευωρία κατέρρευσε... Πως στήθηκε η σκευωρία;" (video)

Σχετικά με τις τελευταίες συκοφαντίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, ο κ. Βασίλης Παπαγεωργόπουλος  έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Η ΣΚΕΥΩΡΙΑ ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ» !
Η εις βάρος μου συκοφαντία των τελευταίων ημερών ότι δήθεν δεν μπορώ να δικαιολογήσω κατά τα  12 χρόνια που ήμουν Δήμαρχος Θεσσαλονίκης καταθέσεις στους τραπεζικούς μου λογαριασμούς ύψους1 εκ.€, κατέρρευσε σαν χάρτινος πύργος μόλις εμφανίσθηκε το διαβόητο πλέον «πόρισμα».
Πως στήθηκε η σκευωρία;
Απλά το «πόρισμα» θεωρεί ως προσωπικό μου περιουσιακό στοιχείο όλες τις εκλογικές δαπάνες της παράταξης ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ κατά το 1998, το 2002, και το 2006!

Αστρονομία - Διάστημα: Τι σημαντικό συνέβη το 2011και τι αναμένεται το 2012

Το 2011 ήταν μια σημαδιακή χρονιά για την επιστήμη της αστρονομίας και του διαστήματος, με εντυπωσιακές ανακαλύψεις που ήρθαν να διευρύνουν τους κοσμικούς ορίζοντες της ανθρωπότητας και να μας ανοίξουν ακόμα περισσότερο τα μάτια για το πόσο θαυμαστό και αξιοπερίεργο είναι το σύμπαν.

Οι επιστήμονες αναμένουν το 2012 να είναι ακόμα πιο πλούσιο σε ανακαλύψεις, καθώς νέα τηλεσκόπια και νέες παρατηρήσεις θα έρθουν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις μας.

Ακολουθεί μια σύνοψη των φετινών ανακαλύψεων, βασισμένο κυρίως στην αξιολόγηση του κατ' εξοχήν εξειδικευμένου διαδικτυακού τόπου Space.com.

Όμηρος του Γ. Παπανδρέου ο Λ. Παπαδήμος


γράφει η Σοφία Βούλτεψη

Ημέρα αργίας ήταν και η χθεσινή για την κυβέρνηση, καθώς όλοι οι υπουργοί που προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ πρόσθεσαν και την χθεσινή ημέρα στο εορταστικό τριήμερο, αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες στη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου.

Την ώρα που η χώρα παραμένει στον αέρα και ουδείς είναι σε θέση να μας ενημερώσει ασφαλώς για την πορεία του PSI, χάθηκε άλλη μια μέρα σε εσωκομματικές ομφαλοσκοπήσεις.

Από την πλευρά του, ο κ. Παπανδρέου έκανε για άλλη μια φορά απολογισμό της διετούς κυβερνητικής θητείας της δικής του κυβέρνησης, μιλώντας για πάνω από μία ώρα, για να καταλήξει στην προαναγγελία και νέας συνεδρίασης του Πολιτικού Συμβουλίου μετά την Πρωτοχρονιά – οπότε θα… επιμηκυνθεί και η επόμενη γιορτή.

Πολιτιστικός και Μορφωτικός Σύλλογος Μαραθούσας - 2ος Διαγωνισμός Ποίησης

κλικ για μεγέθυνση

Υστερία και χιόνι στη κηδεία του δικτάτορα Κιμ



Εικόνες πολιτών σε παράκρουση, ενώ θρηνούν το θάνατο του «Αγαπητού Ηγέτη» Κιμ Γιονγκ-ιλ καθώς η πομπή με το φέρετρο και τη μούμια του, περνάει από τους χιονισμένους δρόμους της Πιονγκγιάνγκ, όπως μετέδωσε η κρατική τηλεόραση της χώρας.

Ένας από τους μύθους που τον συνόδευαν ήταν ότι μπορούσε να ελέγχει τον καιρό και τα κρατικά ΜΜΕ κάνουν λόγο για ασυνήθιστα κρύο και άστατο καιρό μετά το θάνατό του.
Ένας απέραντος κομμουνιστικός παράδεισος...!!!

Στις φυλακές Κορυδαλλού ο Εφραίμ

Εκτιμάται ότι ο ηγούμενος της Μονής Βατοπεδίου Εφραίμ θα κρατηθεί σε πτέρυγα των φυλακών στην οποία είναι κρατούμενοι κυρίως για οικονομικά εγκλήματα.

Στις φυλακές Κορυδαλλού οδηγήθηκε λίγο μετά τις 10 το πρωί ο ηγούμενος της Μονής Βατοπεδίου Εφραίμ. Στην είσοδο των φυλακών είχαν συγκεντρωθεί περίπου 30 υποστηρικτές του, που αντιδρούν στην προφυλάκισή του.

Εκτιμάται ότι θα κρατηθεί σε πτέρυγα των φυλακών στην οποία είναι κρατούμενοι κυρίως για οικονομικά εγκλήματα. Οι συνήγοροι του πάντως, αφού ενημερωθούν για το σκεπτικό του βουλεύματος, αναμένεται να αιτηθούν την αντικατάσταση της κράτησης του Εφραίμ επικαλούμενοι τα προβλήματα υγείας του εντολέα τους.

Ο ηγούμενος διανυκτέρευσε στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, αφού προηγουμένως οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Εφετών,

Στις φυλακές Κορυδαλλού οδηγείται σήμερα ο Εφραίμ


Στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής διανυκτέρευσε ο ηγούμενος, ενώ οι υποστηρικτές του τον υποδέχθηκαν με ψαλμωδίες

Σε κελί της πέμπτης πτέρυγας των φυλακών Κορυδαλλού, όπου κρατούνται κατά βάση όσοι έχουν προφυλακιστεί κατηγορούμενοι για οικονομικά εγκλήματα, αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα ο ηγούμενος της Μονής Βατοπεδίου, Εφραίμ. Το βράδυ που πέρασε παρέμεινε κρατούμενος στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών (ΓΑΔΑ), στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, ενώ ήδη οι συνήγοροί του ετοιμάζουν την αίτηση αποφυλάκισης που θα υποβληθεί εντός των προσεχών ημερών.

Χθες το βράδυ ο ηγούμενος Εφραίμ έφτασε στην Αθήνα συνοδεία αστυνομικών, καθώς διατύπωσε την πρόθεση να παραδοθεί στις αρχές.

Διπλό διάβημα από το Υπουργείο Εξωτερικών για τις δηλώσεις Γιλμάζ

Ο υπουργός Εξωτερικών κ. Σταύρος Δήμας

Ζητείται από την Αγκυρα η διερεύνηση των όσων είπε ο πρώην πρωθυπουργός

Αγγελος Αθανασόπουλος

Με διπλό διάβημα απαντά η Αθήνα στις δηλώσεις του πρώην Πρωθυπουργού της Τουρκίας Μεσούτ Γιλμάζ, ο οποίος δήλωσε στην εφημερίδα «Μπιργκιούν» - πριν τελικά ανασκευάσει - ότι οι εμπρησμοί ελληνικών δασών σε νησιά του Αιγαίου στα μέσα της δεκαετίας του 1990 έγιναν από τις τουρκικές μυστικές υπηρεσίες.

Κατόπιν εντολής του υπουργού Εξωτερικών κ. Στ. Δήμα, ο επικεφαλής της αρμόδιας διεύθυνσης Ελληνοτουρκικών προχώρησε σε διάβημα προς την επιτετραμμένη της τουρκικής πρεσβείας στην Αθήνα, ζητώντας τη διερεύνηση των δηλώσεων Γιλμάζ.

Άρχισε η κηδεία του Κιμ Γιονγκ -Ιλ

Διαψεύδεται ότι η μούμια του παρανοϊκού δικτάτορα, θα ταφεί στον Περισσό...

Άρχισε στην Πιονγκγιάνγκ η νεκρώσιμη ακολουθία του Κιμ Γιονγκ-ιλ, μετέδωσε το πρακτορείο ΙΤΑΡ ΤΑΣΣ, το μόνο ρωσικό μέσο ενημέρωσης που διατηρεί γραφείο στη Βόρεια Κορέα.

Η πρώτη φάσης τελετής άρχισε στο μαυσωλείο Κουμσουσάν όπου έχει τοποθετηθεί το γυάλινο φέρετρο με τη σωρό του ηγέτη της χώρας, σύμφωνα με το πρακτορείο.

Η τελετή άρχισε στις 10:00 τοπική ώρα (03:00 ώρα Ελλάδας) και όταν ολοκληρωθεί,

Υποδοχή ήρωα επιφύλαξαν στον Ηγούμενο Εφραίμ - (Video)


Στο Εφετείο Αθηνών έφτασε πριν από λίγα λεπτά ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Βατοπεδίου, Αρχιμ. Εφραίμ.

Αξίζει να αναφερθεί ότι πιστοί κρατώντας κεριά και ταμπέλες, έδωσαν το «παρών» στη συγκέντρωση συμπαράστασης έξω από το Εφετείο.

Συγκινητική ήταν η στιγμή που έφθασε το αστυνομικό αυτοκίνητο που μετέφερε  τον Ηγούμενο Εφραίμ, τότε το συγκεντρωμένο πλήθος ξέσπασε σε χειροκροτήματα φωνάζοντας «ΑΞΙΟΣ!»