Πέμπτη 12 Μαΐου 2011

Φωτογραφία-ντοκουμέντο του Γιάννη Καυκά στην συγκέντρωση


To Αθηναϊκό Πρακτορείο δημοσίευσε μια φωτογραφία του Γιάννη Καυκά που τραβήχτηκε κατά την διάρκεια της διαδήλωσης της Τετάρτης. Μετά από λίγη ώρα ο 31χρονος δέχτηκε επίθεση από άνδρες των ΜΑΤ και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Νικαίας.

Πηγή: The Insider

Ξυλοκόπησαν και αφόπλισαν αστυνομικούς στην Ακαδημίας!


Η κατάσταση στο κέντρο της Αθήνας δείχνει πως ξεφεύγει καθώς άγνωστοι άρπαξαν όπλο από αστυνομικούς της Ασφάλειας Αττικής στην οδό Ακαδημίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ομάδα διαδηλωτών επιτέθηκε κατά δύο αστυνομικών της Ασφαλειας Αττικής με πολιτικά, οι οποίοι είχαν καθήκοντα προελέγχου των ατόμων που μεταβαίνουν στο κέντρο της Αθήνας για την απογευματινή διαδήλωση μετά τα χθεσινά κρούσματα αστυνομικής βίας.

Οι άγνωστοι ξυλοκόπησαν και τους δύο αστυνομικούς και άρπαξαν το όπλο ενός από αυτούς, ο οποίος έχει τραυματιστεί στο κεφάλι.

Σάλος με την «χειροπιαστή» χειρονομία Μεϊμαράκη


Μετά το απίστευτα "γαλλικά" που εκτόξευσε πριν μία εβδομάδα προς τον βουλευτή του ΛΑ.Ο.Σ Γιάννη Κοραντή, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης "ξαναχτύπησε". Αυτή τη φορά κατηγορείται για άσεμνη χειρονομία προς τον πρόεδρο του κόμματος Γιώργο Καρατζαφέρη. Πιστεύεται ότι ο πρώην υπουργός, που έχει ανοίξει μεγάλη κόντρα με το ΛΑ.Ο.Σ για το θέμα των υποβρυχίων, χειρονόμησε, πιάνοντας τα γεννητικά του όργανα!

Οπως ισχυρίζεται το ΛΑ.Ο.Σ σε ανακοίνωσή του, ο Β. Μεϊμαράκης πραγματοποίησε "χειροπιαστή" (sic) χειρονομία καθώς περνούσε μπροστά από το γραφείο του κόμματος στη Βουλή "παρουσία πολιτών και δη γυναικών".

Δελτίο Τύπου του Εσπερινού Γυμνασίου και Λυκείου Πολυγύρου


ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

Το  Εσπερινό  Γυμνάσιο – Λύκειο  Πολυγύρου  πραγματοποιεί  εκδήλωση  στο  Δημοτικό  θέατρο  Πολυγύρου,   την  Παρασκευή  13-05-2011,   με  αφορμή  τα  δέκα  χρόνια  από  την  ίδρυση  και  λειτουργία  του.  Κεντρικός  ομιλητής  θα  είναι  ο  Πρόεδρος  του  Κέντρου  Μελετών  και  Τεκμηρίωσης  της  Ο.Λ.Μ.Ε  κύριος  Χαραμής  Παύλος.


Οι  Διευθυντές 

Οφθαλμίδου Αλεξία     Λαφαζάνης  Βασίλειος

Σαμαράς: Είμαστε Έλληνες! Είμαστε ο σπόρος που δεν πεθαίνει!


Ομιλία του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνη Σαμαρά
«Πρόταση εξόδου από την κρίση – Ζάππειο-ΙΙ»


Φίλες και φίλοι,

Βρίσκομαι στο χώρο όπου πριν 32 χρόνια ως νέος βουλευτής παρακολούθησα τον Κωνσταντίνο Καραμανλή να υπογράφει την «εκκίνηση» της Ευρωπαϊκής Πορείας της χώρας. Σας κοιτώ στα μάτια και σας μιλώ με τη γλώσσα της Αλήθειας, όπως τη νιώθω. Και του Χρέους, όπως το αντιλαμβάνομαι.Ο λαός μας απαιτεί να δούμε την Ελλάδα από την αρχή. Απαιτεί τομές ριζοσπαστικές. Με νέο Σύνταγμα και νέους θεσμούς. Με νέο πολιτικό και δημόσιο ήθος. Απαιτεί να ξεκολλήσουμε, επιτέλους, απ’ αυτήν την εικόνα μιας τραυματισμένης Ελλάδας, μιας Ελλάδας της ανασφάλειας και του πανικού.

ΚΑΤΩ η χούντα του ΠΑΣΟΚ

Σε βαθύ κώμα ο διαδηλωτής - Αδιευκρίνιστες οι συνθήκες τραυματισμού του


Ένας διαδηλωτής δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, στο Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας. Πρόκειται για τον Γιάννη Κάφκα, ο οποίος σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες είναι μέλος του Νέου Αριστερού Ρεύματος (ΝΑΡ).

Σύμφωνα με ιατρικό ανακοινωθέν που εξέδωσαν οι θεράποντες ιατροί του Γενικού Κρατικού Νίκαιας, η κατάσταση του 31χρονου παραμένει κρίσιμη και επισήμαναν ότι αν δεν είχαν επέμβει έγκαιρα, ο τραυματισμένος θα ήταν τώρα νεκρός ή κλινικά νεκρός.

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες τραυματίστηκε ο διαδηλωτής, παραμένουν ακόμη αδιευκρίνιστες. Στην Σταδίου, στο ύψος του αριθμού 10, σημείο από το οποίο μεταφέρθηκε ο τραυματίας δεν έχουν αναφερθεί επεισόδια. Ο μοναδικός αυτόπτης μάρτυρας που έχει καταθέσει, είναι ο άνθρωπος που είδε τον τραυματία πεσμένο στο πεζοδρόμιο της Σταδίου.