Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

Τ.Μπάιντεν: Αναγνωρίζουμε μόνο την κυβέρνηση της Κυπριακής Δημοκρατίας

Στην πρώτη του δήλωση επί κυπριακού εδάφους, ο αμερικάνος αντιπρόεδρος Τζο Μπάιντεν τόνισε ότι οι ΗΠΑ αναγνωρίζουν στην Κύπρο μόνον τη νόμιμη κυβέρνηση της Κυπριακής Δημοκρατίας. Ο αμερικανός αντιπρόεδρος, που έφτασε αργά το απόγευμα της Τετάρτης στο αεροδρόμιο της Λάρνακας, είπε ότι δεν είναι κομιστής σχεδίου για λύση του Κυπριακού, ούτε και ότι έρχεται για να επιβάλει λύση, αλλά για να βοηθήσει τη διαπραγματευτική διαδικασία.

Επίσης, ανέφερε ότι με τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη, εκτός από το Κυπριακό, θα συζητήσουν τα θέματα των υδρογονανθράκων, της Συρίας και την κρίση στην Ουκρανία.

Στη βουλή διορίσθηκε ως μετακλητός της ΧΑ ο Αλέξανδρος Γέροντας που είχε τραυματιστεί στην επίθεση στο Ηράκλειο

Σε θέση μετακλητού υπαλλήλου, στο γραφείο του προφυλακισμένου κοινοβουλευτικού εκπροσώπου, Χρήστου Παππά, διορίσθηκε ο Αλέξανδρος Γέροντας που είχε τραυματιστεί σοβαρά στην επίθεση στα γραφεία της Χρυσής Αυγής, όπου είχαν χάσει τη ζωή τους δύο μέλη του κόμματος.

Οπως αναγράφεται στο ΦΕΚ ο Αλέξανδρος Γέροντας διορίζεται στο γραφείο του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής.

Σε θέση μετακλητού υπαλλήλου στην Βουλή διορίστηκε ο Αλέξανδρος Γέροντας που είχε τραυματιστεί σοβαρά μετά από τη δολοφονική επίθεση στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο.

Ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας σχετικά με το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Από τη Νέα Δημοκρατία εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: 

O Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς ανακοίνωσε χθες το ολοκληρωμένο σχέδιο ανάπτυξης της χώρας.
Πριν λίγες ημέρες, το ίδιο έκανε ο κ. Τσίπρας παρουσιάζοντας τη  «Διακήρυξη του ΣΥΡΙΖΑ για τις Ευρωεκλογές».
Ο Ελληνικός λαός οφείλει να γνωρίζει τις προγραμματικές θέσεις  που ανακοίνωσε  ο ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίες συνοψίζονται στα ακόλουθα:

Σοσιαλιστική Προοπτική: Για τις Ευρωεκλογές και για το Β΄ Γύρο των Αυτοδιοικητικών Εκλογών

Τα αποτελέσματα  του πρώτου γύρου των δημοτικών εκλογών αποτελούν όνειδος για το πολιτικό σύστημα, βαρύ πλήγμα για τα λαϊκά συμφέροντα και ανασχετικό παράγοντα της προοπτικής πολιτικής, οικονομικής και κοινωνικής ανασυγκρότησης της χώρας.

Επιβεβαιώθηκαν με δυσάρεστο τρόπο οι επισημάνσεις και οι εκτιμήσεις μας για τις επιλογές τμημάτων της εγχώριας πλουτοκρατίας να αναλάβει, με το όποιο κόστος για τη χώρα και τη δημοκρατία, πολιτική δράση με την άμεση εμπλοκή της στις πολιτικές διαδικασίες και να παραμερίσει το πολιτικό προσωπικό που την εξέφραζε έως τώρα.

Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Μεσιτών Χαλκιδικής, στον Πολύγυρο

ΠΡΟΣ :  ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕΣΙΤΩΝ ΑΣΤΙΚΩΝ
ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ  ΧΑΛ/ΚΗΣ
ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ   ΧΑΛ/ΚΗΣ
 Τ.Κ. 63100
23710-22810
web: www.ktimatomesites-chalkidikis.gr

Πολύγυρος 15-05-2014

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΑΚΤΙΚΗΣ – ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΗΣ – ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΩΣ

ΚΥΡΙΕΣ & ΚΥΡΙΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ,

ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ – ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΗ – ΓΕΝΙΚΗ  ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ  ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ  ΣΤΟ ΠΟΛΥΓΥΡΟ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ  ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΟ  ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ

Δελτίο Τύπου της Δημοκρατικής Συνεργασίας

κλικ για μεγέθυνση

Στέλιος Καζαντζίδης - Στις φάμπρικες της Γερμανίας


Σχέδιο Β, το ψηφοδέλτιο των ανέργων

Εμείς που υπογράφουμε αυτό το κείμενο είμαστε άνεργοι και άνεργες. Αποφασίσαμε να συμμετέχουμε στο ψηφοδέλτιο του Σχεδίου Β στις ευρωεκλογές γιατί θεωρούμε πως μόνο η συμμετοχή και όχι η απουσία μας από τα κοινά, μπορεί να συμβάλλει στο να δοθεί διέξοδος στα προβλήματα του Ελληνικού λαού.

Δεν μιλάμε εξ’ ονόματος των 1,5 εκατομμυρίων ανέργων. Σίγουρα όμως νιώθουμε και αντιλαμβανόμαστε περισσότερο από πολλά κομματικά επιτελεία, το τι σημαίνει να είσαι άνεργος και άνεργη στη μνημονιακή Ελλάδα. Καθημερινό άγχος για να ανταπεξέλθουμε στις υποχρεώσεις που τρέχουν, καθημερινή ανασφάλεια για την επόμενη μέρα. Την ίδια στιγμή που με μεγάλη ευκολία τα κυβερνητικά στελέχη μιλάνε για πλεόνασμα, για ανάπτυξη και για άλλες ωραίες λέξεις.

Περιοδεία του Γρηγόρη Τάσιου στην Πιερία

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΓΡΗΓΟΡΗ ΤΑΣΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ:

Προχωράμε οριστικά στην Ελλάδα της ανάπτυξης με πρωταγωνιστή τον τουρισμό
O υποψήφιος ευρωβουλευτής ΝΔ κ. Γρηγόρης Τάσιος πραγματοποίησε περιοδεία στο νομό Πιερίας όπου και είχε την ευκαιρία συναντήσεων εργασίας με ξενοδόχους του νομού και εκπροσώπου φορέων παραγωγικών τάξεων και της αυτοδιοίκησης.  Επίσης,  ο κ. Τάσιος συναντήθηκε με τους  βουλευτές  Πιερίας κ.κ  Γιώργο Κωνσταντόπουλο και Κώστα Κουκοδήμο  καθώς  και τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ  κ. Ηλία Τάπρα.  

Γιατί η Χρυσή Αυγή θα είναι ο μεγάλος νικητής των ευρωεκλογών;

Μια ανάλυση που πρέπει να διαβάσετε χωρίς παρωπίδες

 Είτε μας αρέσει είτε όχι η νίκη της Χρυσής Αυγής θα έχει πολύ μεγαλύτερη αξία και σημασία από ότι….οι επιδόσεις των άλλων κομμάτων.
Γιατί η Χρυσή Αυγή θα είναι ο μεγάλος νικητής των ευρωεκλογών;
Θα επιχειρήσουμε να παρουσιάσουμε ορισμένες πτυχές…της πολιτικής ερμηνείας που θα δοθεί μετά τις ευρωεκλογές....γιατί η χρυσή Αυγή έλαβε τόσο υψηλά εκλογικό ποσοστό παρ΄ ότι "εγκληματική οργάνωση".

Θα σπεύσουμε κατ΄ αρχήν να αναφέρουμε ότι το κείμενο αυτό δεν έχει γραφεί για να ταχθεί υπέρ ή κατά της Χρυσής Αυγής.
Στόχος είναι να ερμηνεύσει το εκλογικό αποτέλεσμα που θα λάβει η Χρυσή Αυγή στις ευρωεκλογές.