Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

Θρίλερ με τον εντοπισμό 4χρονου κοριτσιού σε καταυλισμό Ρομά

Την ταυτότητα του 4χρονου ξανθού κοριτσιού με τα γαλάζια μάτια, που βρέθηκε κλειδωμένο μέσα σε δωμάτιο σε οικία Ρομά στα Φάρσαλα, αναζητούν οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. στη Λάρισα

Το 2009 άρπαξαν τη μικρή με τα γαλάζια μάτια

Βυθούλκας Διονύσης

Την ταυτότητα του 4χρονου ξανθού κοριτσιού με τα γαλάζια μάτια που βρέθηκε κλειδωμένο μέσα σε δωμάτιο σε οικία Ρομά στα Φάρσαλα αναζητούν οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. στη Λάρισα ενώ στο πλαίσιο της έρευνας δόθηκαν στη δημοσιότητα και φωτογραφίες του παιδιού.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., «στο πλαίσιο της προχθεσινής αστυνομικής επιχείρησης στον καταυλισμό Ρομά των Φαρσάλων και κατά τη διάρκεια νομότυπης έρευνας στην οικία δύο ημεδαπών, ενός 39χρονου και μιας 40χρονης, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι μαζί τους διέμενε ένα ανήλικο κορίτσι, ηλικίας τεσσάρων ετών περίπου».

Προκλητικός ο Γκρούεφκσι: «Πρώην Οθωμανική Επαρχία» η Ελλάδα


«Πρώην Οθωμανική Επαρχία της Ελλάδας» (Former Ottoman Province of Greece) αποκάλεσε τη χώρα μας ο πρωθυπουργός των Σκοπίων, Νίκολα Γκρούεφσκι, σχολιάζοντας με προκλητικό τρόπο τη χρήση του όρου «Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας» (FYROM) από την ελληνική πλευρά.

«Εάν η Αθήνα αναφέρεται σε μας αποκαλώντας μας FYROM, δεν θα πρέπει κι εμείς να τους αποκαλούμε FOPOG Former Ottoman Province of Greece);», δήλωσε χαρακτηριστικά ο σκοπιανός πρωθυπουργός.

Την προκλητική αυτή τοποθέτηση έκανε ο Γκρούεφσκι κατά τη διάρκεια ομιλίας του σε μέλη του κόμματός του,

ΝΟ.Δ.Ε. Ν.Δ. Χαλκιδικής: Πρόσκληση σε Συνέντευξη Τύπου


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

Ο Πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. Χαλκιδικής κ. Δημήτριος Τσούφης, σας προσκαλεί την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013 στις 17:30 σε συνέντευξη Τύπου με θέματα:

α)Τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.
β)Αλλαγές στη Δομή της Περιφερειακής Οργάνωσης.

Η συνέντευξη τύπου θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της ΝΟ.Δ.Ε. Νέας Δημοκρατίας στον Πολύγυρο – πλατεία Ειρηναίου.

Από το Γραφείο Τύπου

Ζητούν να λειτουργεί η Αγία Σοφία στην Κωνσταντινούπολη και ως τζαμί!

Αίτημα του πρωθιερέα του τεμένους Σουλτάναχμέ (Μπλέ Τζαμί)

ΤΟΥ ΦΟΡΗ ΠΕΤΑΛΙΔΗ

Ο πρωθιερέας του τεμένους Σουλταναχμέτ (Μπλε Τζαμί) στην Κωνσταντινούπολη, ζήτησε από την τουρκική κυβέρνηση να επιτρέψει -κατά την διάρκεια των ισλαμικών εορτών- να λειτουργήσει η Αγία Σόφια ως τζαμί.

Στο λόγο που εκφώνησε ο πρωθιερέας του τεμένους κ. Mustafa Akgul την πρώτη μέρα της Εορτής των Θυσιών, ζήτησε να λειτουργεί η διπλανή Αγία Σοφία που από την δεκαετία του 1930 λειτουργεί ως μουσείο, και ως τζαμί για τις ημέρες του μπαϊραμιού. Αυτές τις ημέρες «το τζαμί του Sultanahmet πλημμυρίζει με κόσμο κάθε χρόνο τέτοια μέρα αλλά οι πιστοί στερούνται την Αγία Σοφία. Θα πρέπει να επιτραπεί στον χώρο της Αγίας Σοφίας να λειτουργήσει ως τζαμί», είπε.

Επιστολή του Βασίλη Παπαγεωργόπουλου για την εκδίκαση της έφεσης του

Β.ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ : "ΜΕ ΗΣΥΧΗ ΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΟΥ"

Αγαπητοί Συμπολίτες μου,

Την  ερχόμενη Τρίτη (22-10-2013) παρουσιάζομαι ενώπιον του πενταμελούς Εφετείου για την εκδίκαση της Έφεσης μου στην τελείως άδικη απόφαση της 27-2-2013.

Την κρίσιμη αυτή στιγμή της ζωής μου, θέλω να επικοινωνήσω μαζί σας , να επικοινωνήσω με όλους εσάς που  11 συνεχείς φορές με εκλέξατε είτε στην θέση του Βουλευτού Θεσσαλονίκης, είτε στην θέση του Δημάρχου της Πρωτεύουσας του Ελληνικού Βορρά, αλλά και με όλους εσάς που ουδέποτε με ψηφίσατε αλλά σας υπηρέτησα με όλη την δύναμη της ψυχής μου από όλα τα αξιώματα που μου ανέθεσε ο Λαός της Θεσσαλονίκης από το 1978 που ολοκλήρωσα την προσφορά μου στον Ελληνικό Αθλητισμό, μέχρι το 2010 που ολοκλήρωσα την 12ετή θητεία μου στην θέση του Δημάρχου Θεσσαλονίκης, επί 32 δηλ. συναπτά χρόνια και να σας πω:

Πανελλαδική δημοσκόπηση της ALCO για το ACTION24

Μία μεγάλη πανελλαδική πολιτική και κοινωνική έρευνα που διενεργήθηκε από την εταιρεία Alco για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού Action24 παρουσίασε, η εκπομπή «Η Επόμενη μέρα» με τον Σεραφείμ Κοτρώτσο.

Πρόκειται για μία δημοσκόπηση που για πρώτη φορά έδωσε έμφαση στις κοινωνικές τάσεις, όπως αυτές διαμορφώνονται υπό την επήρρεια της οικονομικής κρίσης και των τελευταίων πολιτικών και κοινωνικών εξελίξεων.

Η έρευνα διενεργήθηκε με τηλεφωνικές συνεντεύξεις, σε πανελλαδικό δείγμα 1000 ατόμων, από τις 9 μέχρι 14 Οκτωβρίου.

Άρχισε ο εμβολιασμός των κόκκινων αλεπούδων

Ξεκίνησε ο από αέρος εμβολιασμός των κόκκινων αλεπούδων, με ρίψη εμβολίων-δολωμάτων, σύμφωνα με όσα αναφέρονται σε σημερινή ανακοίνωση της Διεύθυνσης Κτηνιατρικής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Στόχος είναι η κατανάλωση των εμβολίων-δολωμάτων από τις αλεπούδες και η ανοσοποίησή τους κατά της λύσσας. Τα εμβόλια-δολώματα έχουν παραλληλόγραμμο σχήμα καφέ χρώματος, μοιάζουν με σοκολάτα, φέρουν στην επιφάνειά τους ειδική σήμανση-προειδοποίηση να μην αγγίζονται και έχουν μυρωδιά ψαριού. Στο εσωτερικό τους περιέχουν μια πλαστική κάψουλα γεμάτη με το εμβόλιο σε υγρή μορφή.

Οι πολίτες δεν πρέπει να ακουμπούν το εμβόλιο δόλωμα. Σε περίπτωση που βρουν ένα από αυτά, δεν πρέπει να το αγγίξουν με γυμνά χέρια.

Συνελήφθησαν οι δολοφόνοι του Αδικοχαμένου πρατηριούχου

Πρόκειται για δύο Αλβανούς 22 και 26 ετών.

Χθες αργά το βράδυ στην περιοχή των Ν,Μουδανιών όπου συνέχιζαν να τα πίνουν σε bar συνελήφθησαν οι άνανδροι ληστές του αδικοχαμένου 32χρόνου της αιματηρής ληστείας που έγινε σε βενζινάδικο στα Ν.Πλάγια.

Πηγή: Blog Σημάντρων