Τρίτη 3 Αυγούστου 2010

ΝΙΚΗ Πολυγύρου: Δύο νέες μεταγραφές


Δύο ακόμα μεταγραφές, στην προσπάθεια που κάνει για να στελεχώσει το ρόστερ, ανακοίνωσε σήμερα η διοίκηση της ΝΙΚΗΣ Πολυγύρου. Πρόκειται για δύο νεαρούς και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές, το Νίκο Κωνσταντινίδη και τον Αστέρη Σταγκώνη.


Ο Νίκος Κωνσταντινίδης, γεννημένος το 1987 στην Όλυνθο, αγωνίζεται σε αρκετές θέσεις της αμυντικής γραμμής αφού μπορεί να παίξει σαν αριστερό μπακ ή σαν στόπερ.

Πρώτη προπόνηση για τη ΝΙΚΗ Πολυγύρου


Την πρώτη προπόνηση της νέας χρονιάς, πραγματοποίησε σήμερα η ΝΙΚΗ Πολυγύρου. Οι παίχτες προπονήθηκαν υπό τις οδηγίες του προπονητή Φώτη Φλέσσα και του βοηθού του Χρήστου Φυλαχτού. Η προπόνηση επικεντρώθηκε στον τομέα της φυσικής κατάστασης και έγινε μέσα σε πολύ καλό κλίμα.

Τις επόμενες μέρες θα συμπληρωθεί το ρόστερ της ομάδας με ταλαντούχους ποδοσφαιριστές για να διακριθεί και φέτος στο δύσκολο πρωτάθλημα της Δ' Εθνικής Κατηγορίας.

Πηγή: http://www.nikipoligirou.gr

Δελτίο Τύπου ΝΟΔΕ Χαλκιδικής


Ν Ο Δ Ε
Χ Α Λ Κ Ι Δ Ι Κ Η Σ
Γ Ρ Α Φ Ε Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ

22ας Απριλίου & Μακεδονίας
63100 ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ
Τηλ.: 23710 22772
Φαξ: 23710 23862
E-mail: ndhalkid@otenet.gr


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πολύγυρος, 3 Αυγούστου 2010

Η ΝΟΔΕ Χαλκιδικής ενημερώνει πως όποια ή όποιος επιθυμεί τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας στις επερχόμενες εκλογές της Αυτοδιοίκησης το Νοέμβριο, θα πρέπει να υποβάλει στα καινούργια γραφεία της ΝΟΔΕ στον Πολύγυρο (22ας Απριλίου & Μακεδονίας γωνία), αίτηση, βιογραφικό και σε ποιο Δήμο επιθυμεί να θέσει υποψηφιότητα, έως την Πέμπτη 5 Αυγούστου και ώρα 21:00.

Από το Γραφείο Τύπου