Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

Η κρισιμότερη μάχη στην ιστορία του Ηρακλή


Η... μεγάλη Τετάρτη έφτασε. Ένας ορκωτός λογιστής (Δημήτρης Σμαΐλης) και δύο δικηγόροι (Νικόλαος Μπάρτζης , Νικόλαος Σαρρής), όλοι τους κάτοικοι Αθηνών, καλούνται να αποτρέψουν το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ.

Λίγο μετά τις 14:30 θα ξεκινήσει η εκδίκαση της έφεσης που κατέθεσε η ΠΑΕ Ηρακλής για την απόρριψη του κυανόλευκου φακέλου από την πρωτοβάθμια επιτροπή αδειοδοτήσεων. Ναι, δεν κάνετε λάθος. Πρόκειται για την ίδια επιτροπή, αποτελούμενη από τους Χρήστο Σάββα, Ιωάννη Θεοφίλου, Ιωάννη Ρεσέλη και εισηγητή τον Γιώργο Δημητρίου, που "πέρασε" τον φάκελο της Νέας Καβάλας, αν και είχε δηλώσει τον προπονητή που εργαζόταν στον ΠΑΣ!

Ο κόσμος έχει φτάσει στα όριά του και του αξίζουν συγχαρητήρια για το γεγονός ότι όλο αυτό το διάστημα έχει επιδείξει απίστευτη αυτοσυγκράτηση. Πνίγεται από οργή για την αδικία εις βάρος της αγαπημένης του ομάδας και περιμένει ότι έστω και σε δεύτερο βαθμό, θα αποδοθεί δικαιοσύνη. Διότι σε διαφορετική περίπτωση, κανείς δεν μπορεί να προδικάσει τις αντιδράσεις.



Πηγή: Bluearena