Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013

Αύριο η γιορτή για όλα τα παιδιά στο Κέντρο Νεότητας Πολυγύρου

Αύριο, Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013, στις 5.30 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η γιορτή λήξης των δράσεων της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Πολυγύρου στο ΚΕΝΤΡΟ ΝΕΟΤΗΤΑΣ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ.

Καλεσμένοι στη γιορτή είναι όλα τα παιδιά και γονείς τους με «οδηγούς» τις εθελόντριες εκπαιδευτικούς, που υλοποίησαν τις δράσεις από τις 27 Νοεμβρίου έως τις 18 Δεκεμβρίου.

Πέρασε από τη Βουλή το νομοσχέδιο για το φόρο ακινήτων με 152 «ναι»

ΔΙΑΡΡΟΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

Και τυπικά υπερψηφίστηκε ο ενιαίος φόρος στα ακίνητα, έπειτα από την ονομαστική ψηφοφορία που ολοκληρώθηκε το μεσημέρι, στον απόηχο της καταψήφισης όλων των άρθρων από τον Βύρωνα Πολύδωρα.

Συγκεκριμένα για τα άρθρα που αφορούν τον Ενιαίο Φόρο Ακινήτων, υπέρ ψήφισαν 152 βουλευτές και κατά 143.

Υπέρ ψήφισαν Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ και κατά – πέραν του κ. Πολύδωρα- ψήφισαν, ο ΣΥΡΙΖΑ, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, η Χρυσή Αυγή, η ΔΗΜΑΡ και το ΚΚΕ.

Ένας αλλά ... Βύρων

Ο Πολύδωρας καταψήφισε το φόρο ακινήτων και τέθηκε εκτός ΝΔ

Κατά τη διάρκεια της ονομαστικής ψηφοφορίας που ζήτησαν ΣΥΡΙΖΑ και ΔΗΜΑΡ επί άρθρων του νομοχεδίου για τον Ενιαίο Φόρο Ιδιοκτησίας Ακινήτων, ο βουλευτής της ΝΔ Βύρων Πολύδωρας καταψήφισε το νομοσχέδιο.

 Η άρνηση του βουλευτή της ΝΔ να επικυρώσει το νομοσχέδιο προκάλεσε χειροκροτήματα από τους συναδέλφους του της αντιπολίτευσης. Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της ονομαστικής ψηφοφορίας, ο Αντώνης Σαμαράς με επιστολή του ανακοίνωσε ότι ο κ. Πολύδωρας τίυθεται εκτός κοινοβουλευτικής ομάδας της Ν.Δ.

Η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας για τον Βύρωνα Πολύδωρα

κλικ για μεγέθυνση

Bernard


Εύγε Βύρωνα


Καταψήφισε το σύνολο του νομοσχεδίου ο Βύρων Πολύδωρας.

Τουρκία : Άλλες 16 συλλήψεις για τις δωροδοκίες - Χειροπέδες σε ακόμη δύο γιούς υπουργών

Δεκαέξι άνθρωποι συνελήφθησαν σήμερα στην Τουρκία, ανάμεσά τους και οι γιοί δύο υπουργών της κυβέρνησης Ερντογάν καθώς και ο γενικός διευθυντής της τράπεζας Halkbank στο πλαίσιο της έρευνας για το σκάνδαλο διαφθοράς και δωροδοκίας στους κόλπους των κρατικών λειτουργών, μετέδωσε το CNN Turk και άλλα μέσα ενημέρωσης.

Πολλοί άλλοι έχουν ήδη συλληφθεί ως ύποπτοι στο πλαίσιο της ίδιας έρευνας, η οποία και αποτελεί τη σοβαρότερη πρόκληση για τον επί δεκαετία πρωθυπουργό Ταγίπ Ερντογάν.

Όπως μετέδωσαν το NTV και το CNN Turk, οι γιοί του υπουργού Εσωτερικών Μουαμάρ Γκιουλέρ και του υπουργού Οικονομίας Γιαφέρ Καγκλαγιάν τέθηκαν νωρίς σήμερα το πρωί υπό κράτηση αφού τους απαγγέλθηκαν προηγουμένως κατηγορίες.