Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

Κλαυσίγελως! Έκαναν λάθος...Δεν υπερψηφίστηκε τελικά το άρθρο 4!



Το γραφείο του προέδρου της βουλής Βαγγέλη Μεϊμαράκη ανακοίνωσε ότι το άρθρο 4 του νομοσχεδίου που αφορά στις εισφορές του ΤΕΕ ανακοινώθηκε εκ παραδρομής ότι έγινε δεκτό.

Επειδή έχει ολοκληρωθεί η συνεδρίαση της Ολομέλειας, η επίσημη ανακοίνωση-διόρθωση θα γίνει την Πέμπτη το πρωί στην Ολομέλεια της βουλής.

Νωρίτερα, στη συνεδρίαση ανακοινώθηκε ότι το άρθρο 4 έγινε δεκτό κατά πλειοψηφία με 146 ΝΑΙ, γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση τόσο του ΣΥΡΙΖΑ όσο και των Ανεξάρτητων Ελλήνων, οι οποίοι υποστήριξαν ότι με βάση την πλειοψηφία των παρόντων βουλευτών το άρθρο δεν έπρεπε να γίνει δεκτό.

Έκτακτη είδηση: Το έντονο στρες έστειλε στο νοσοκομείο τον Σπ. Καρατζαφέρη


Στον Ερυθρό Σταυρό μεταφέρθηκε μόλις τώρα ο Σπύρος Καρατζαφέρης.

Κατόπιν επιμονής των ιατρών του, οι οποίοι έτρεξαν από χθες τα ξημερώματα για να βρίσκονται στο πλευρό του δημοσιογράφου, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να του γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις.

Ο κ. Καρατζαφέρης, αρχικά αρνήθηκε αλλά οι πιέσεις των ιατρών του έγιναν έντονες αφού λόγω του άγχους και του στρες άρχισε να νιώθει αδιαθεσία.....

Πηγή: Σκεφτόμαστε Ελληνικά

Ο Γιώργος Καρατζαφέρης μιλάει με τον Σπύρο Καρατζαφέρη στο κρατητήριο (Video)

Ανακοίνωση του Δήμου Πολυγύρου για τα καυσόξυλα

ΔΗΜΟΣ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Από το Δασαρχείο Πολυγύρου ανακοινώνεται ότι όσοι κάτοικοι της Δ.Ε. Πολυγύρου είναι δικαιούχοι καυσόξυλων για το έτος 2012 μπορούν να προσέλθουν στο Δημαρχείο με την αστυνομική τους ταυτότητα την Δευτέρα 5/11/2012, από τις 9:00΄ π.μ. έως τις 12:00 π.μ. για να πληρώσουν το ανάλογο ποσό.

Οι εννέα "αντάρτες" του ΠΑΣΟΚ που καταψήφισαν τις αποκρατικοποιήσεις


Mείζον θέμα τίθεται στο ΠΑΣΟΚ καθώς 9 βουλευτές του κόμματος δεν ψήφισαν την τροπολογία για τις αποκρατικοποιήσεις, και αυτό αποτελεί καταψήφιση του νομοσχεδίου της κυβέρνησης.

Πέντε εξ΄αυτών ψήφισαν "παρών", ενώ τέσσερις 'Όχι".

Συγκεκριμένα πρόκειται για τους:

Μιχάλης Κασσής -όχι

Θόδωρος Παραστατίδης - παρών

Θεοδώρα Τζάκρη - όχι

Συνελήφθη ο Σπύρος Καρατζαφέρης - «Θα πάω στον Κορυδαλλό» (Βίντεο)

 Ο Σπύρος Καρατζαφέρης συνελήφθη για παλαιότερο ένταλμα σχετικά με την υπόθεση Γιοσάκη, όπως είπε ο ίδιος σε έκτακτη εκπομπή που έκανε ο αδερφός του και πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης στο κανάλι ΑΡΤ. «Έχω καταδίκη για συκοφαντική δυσφήμιση», είπε, αναφερόμενος στην υπόθεση Γιοσάκη και τις αποκαλύψεις για το παραδικαστικό κύκλωμα.

Όπως περιέγραψε, έξω από την ισραηλινή πρεσβεία, συμβατικά αυτοκίνητα, παρουσία και ενός ένστολου, του έκλεισαν το δρόμο και τον συνέλαβαν.

Μεταφέρθηκε στο αστυνομικό Τμήμα Ψυχικού, όπου πέρασε τη νύχτα και το πρωί θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα για να εκτελεστεί το ένταλμα. Όπως τόνισε δεν προτίθεται να πληρώσει το πρόστιμο και προτιμά να πάει φυλακή.

Μαγευτικές βραδιές στο ίδρυμα Κακογιάννη

Εξαιρετικές  βραδιές επεφύλαξαν στο Αθηναϊκό κοινό οι καλλιτεχνικές εμπνεύσεις και οι μουσικές συνθέσεις του Γιώργου Λιάρου και των συντελεστών της παραγωγής του, στο Ίδρυμα Κακογιάννη.

Τα μουσικοσυνθετικά και μουσικοχορωδιακά δρώμενα έλαβαν χώρα στην αίθουσα Θεάτρου του Ιδρύματος Κακογιάννη, Πειραιώς 206 Αθήνα, την Πέμπτη 21 και το Σάββατο 23 Ιουνίου 2012 και λόγω της μεγάλης επιτυχίας που σημείωσαν,  τα μουσικοσυνθετικά δρώμενα επαναλήφθηκαν και την τελευταία  Παρασκευή  του Σεπτεμβρίου.

«Μη περιμένεις να πνιγώ...»

Βασικοί Συντελεστές του σύνθετου και καινοτόμου μουσικού εγχειρήματος του Γ. Λιάρου, με τον ως άνω τίτλο,  ήσαν: