Δευτέρα 8 Ιουνίου 2009

Το μήνυμα των ευρωεκλογών... από τον Ελεύθερο Τύπο


κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση

Οι αναποφάσιστοι και οι αποφασισμένοι... από τον Ελεύθερο Τύπο


κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση

Προς διάσπαση ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α.;




Δείγματα διαλόγου μέσα στο επίσημο forum του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.:

Θέμα: Σκατά

Δημοσιεύθηκε από: Ρουφιάνος > Δευτέρα 00:29

Οι ανανεωτικοί ψήφισαν οικολόγους-πρασινους.... Και να δούμε τώρα τι θα πει ο Ριναλντι στα Κοετζάκια.... Αλλάξαμε την τακτική μας και γίναμε κ***ς και βρ**ι με τους Συνασπισμένους για την έδρα και τώρα που δεν τα πήγαμε καλά..... Να δούμε τώρα η ΚΟΕ θα θυμηθεί και πάλι την αντιπολίτευσή μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ? Μήπως θα θυμηθεί και την εναλλαγή στις θέσεις και ζητήσουν να πάει και η Σωτηρίου στο μέλλον στην Ευρωβουλή? ΧαΧαΧα Οι διεργασίες θα είναι μεγάλες και ραγδαίες....


Δημοσιεύθηκε από: καραμπάς κώστας > Δευτέρα 00:38

η εναλλαγή είναι πολύ σωστό μέτρο και οχι μονο στη βουλή και στην ευρωβουλή αλλά και στο κόμμα του συνασπισμου πχ.Κάθησες κύριε δύο θητείες ή μία στην κεντρική επιτροπή του κόμματος ή στο δσ του σωματείου της ομοσπονδίας του συνδικάτου?άντε γεια να έρθει κάποιος άλλος ,ο επόμενος πχ Η ανανεωτική πτ'ερυγα του συνασπισμού είναι η γάγγραινα όλης της αριστεράς.ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΠΩΣ Ο ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΚΑΙ Η ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΚΑΙ Ο ΒΟΥΓΙΑΣ



Θέμα: Alavanos resign now !

Δημοσιεύθηκε από: Russel Tassakis > Κυριακή 19:56

Thanasi oso eihame campaign den milousa. Alla,distihos otan vlepw LAOS kai KKE na nikaei,tote pos ton ipostirizeis? diladi to kooma einai diko tou i diko mas? entaksi ehei hrimata o Alavanos.alla afto den enoeei oti mborei na hrisimopoioi afto to komma san na einai aftokinito tou. ego eidika eimai polli nevriazmenos me to apotelesma. kai eidika doulepsa gia to komma. LAOS den ehei mia sosti idea kai pernei 6% kai to KKE pou den ehei kamia simantiki theoria pia,na pernei 10%..aman..! hriazomaste allagi stin arhigia tou kommatos. aftos den mborei na mas paei se ethnikes ekloges. den ginete.



Θέμα: Δείτε τι καραγκιόζη βγάλαμε Ευρωβουλευτή

Δημοσιεύθηκε από: poulander > Δευτέρα 16:29

Παντως απο το να στελναμε τον Χουντη, καλυτερος ειναι και ο δημοσθενης Βεργης. Ο Συριζα εχει παραδοση στο να μαζευει τον εναν κοπανο μετα απο τον αλλο :ΤσιπραςΑλαβανος,Στρατουλης,Χουντης και δε συμμαζευεται. Ευτυχως σε ενα μεγαλο βαθμο,ο ελληνικος λαος καταλαβε τους επαγγελματιες ψευτες, αυτους που του πουλαμε ψευτικη νεολαιολαγνεια, ψευτικο κοινωνικο ανθρωπισμο,και τους εστειλε στα σπιτια τους αν και επρεπε να δωσει ακομα μικροτερο ποσοστο.

Χάιδω...

Τζα !!!

Γ. Μαρκόπουλου - Κάτω στης Μαργαρίτας τ' αλωνάκι

Αυτά τα ..."φίδια" τράφηκαν στον κόρφο της δεξιάς.



Βγήκαν τα φίδια από τη ...πολιτική νάρκη τους.

Και μόλις βγήκαν, "έ-δρασα-ν" αμέσως, ρίχνοντάς το δηλητήριό τους στη "δεξιά μάνα" που τα μεγάλωσε, και ανερυθρίαστα έκαναν ...πολιτικές εκτιμήσεις και δηλώσεις.

Και δεν αρκέσθηκαν μόνο σ' αυτές.

Έστειλαν τα θερμά τους συγχαρητήρια στο ΠΑΣΟΚ, για την νίκη του, αλλά και στους Οικολόγους Πράσινους, επειδή κατάφεραν να μπουν στην Ευρωβουλή, "...έχοντας υπερνικήσει τα εμπόδια που έστησε στο δρόμο τους το καρτέλ των παλαιών κομμάτων...".

Αυτά δήλωσε ο ..."ηγέτης" της από..."δρασης", χωρίς καν να σκεφθεί ότι ανατράφηκε πολιτικά κι' ο ίδιος μέσα σ' ένα ..."παλαιοκομματικό καρτέλ".

Η από..."δραση" παραδέχθηκε ότι απέτυχε στις εκλογές ενώ εμμέσως απέρριψε το ενδεχόμενο να εξελιχθεί σε κόμμα "μιας χρήσης", καθώς στην ανακοίνωσή της αναφέρει πως "...θα μελετήσει τα αποτελέσματα για να βγει ισχυρότερη...".

Προσεχώς.!!!

Παράλληλα, σημείωσε ότι το μεγάλο ποσοστό αποχής, αποδεικνύει την κρίση εμπιστοσύνης που διαπερνά το πολιτικό σύστημα.

Οι άλλοτε ...λαμπερές αυτές, και εντός δεξιάς εκτραφείσες "έχιδνες", λάμπουν από τη χαρά τους για μια Κεμαλική εκλογή.

Σας στέλνω κι' εγώ τα συγχαρητήριά μου για την ...αποτυχία σας.!!!

............................, για να μη σας τα χρωστάω.!

gianniotis

Πηγή: gianniotis.gr

Το νόημα των εκλογών - Τα μηνύματα , Ποιοί τα έλαβαν - Η αποχή

-Το νόημα

- Καθαρή νίκη του ΠΑΣΟΚ, με 36.65 % και 8 έδρες απο 34,03 το 2004 , μήνυμα απέχεθειας και δυσαρέσκειας προς την κυβέρνηση με πτώση των ποσοστών στο 32,30% απο 43,01 το 2004, με, ενίσχυση κάποιων εκ των μικρών κομμάτων, δυσαρέσκεια προς το πολιτικό σύστημα με τη μεγάλη αποχή περίπου στο 47% είναι τα χαρακτηριστικά του αποτελέσματος που βγαίνει από την κάλπη των ευρωεκλογών. H διαφορά των δύο μεγάλων κομμάτων διαμορφώθηκε τελικάστο 4,35%.

Σε αριθμούς ψήφων σε σύγκριση με τις βουλευτικές του 2007. η ΝΔ έχασε 900000 ψήφους, το ΠΑΣΟΚ περίπου 200000, το ΚΚΕ 150000 και ο ΣΥΡΙΖΑ 15000 ψήφους περίπου. Οποιαδήποτε άλλη ερμηνεία είναι εκ του πονηρού.

-Τα μηνύματα

- Σύμφωνα με τις δηλώσεις του πρωθυπουργού, φαίνεται ότι το μήνυμα δέν έφτασε στη πόρτα της Ρηγίλης και του Μαξίμου, ή έφτασε και κάνουν πώς δέν καταλαβαίνουν, και καταγίνονται σε μία απέλπιδα προσπάθεια να ερμηνεύσουν τα ποσοοστά της αποχής ώς το μόνο μήνυμα και ότι οι απέχοντες είναι προέλευσης Νεοδημοκρατικής. Ο ίδιος ο πρωθυπουργός δήλωσε διορθώσουμε τα πράγματα, ο υπουργός Οικονομικών κ Παπαθανασίου, μας δήλωσε "ότι η οικονομική πολιτική δέν αλλάζει". Εκτός εάν πιστεύουν στην κυβέρνηση ότι η οικονομική πολιτική δέν επηρέασε το εκλογικό αποτέλεσμα και δέν αποτελούσε το μεγαλύτερο κομμάτι της δυσαρέσκειας του λαού. Μεγάλη μάχη έγινε αλλά γίνεται για να πειστούν οι πολίτες ότι δέν μετακινήθηκαν ψηφοφόροι απο τη ΝΔ προς άλλα κόμματα, αλλά απλά πήγαν για "μπάνιο". Με τέτοιες αναλύσεις απο τα στελέχη της κυβέρνησης, καταλαβαίνει κανείς σε τί αποσκοπούν.

Απο πλευράς του ΠΑΣΟΚ, σύμφωνα με τις αρχικές δηλώσεις του Γ. Ραγκούση και μετά του Γ.Παπανδρέου,φαίνεται ότι στο ΠΑΣΟΚ έλαβαν το σωστό μήνυμα και θα συνεχίσουν σε αυτό το στύλ. Στα άλλα κόμματα και εκεί φαίνεται απο τις δηλώσεις τους ότι πήραν τα δικά τους μηνύματα.

-Η αποχή και το νόημά της

Το πώς ερμηνεύουν την αποχή, εκεί είναι που γίνεται το μπάχαλο.Ερμηνείες και αναλύσεις κατά το δοκούν.Η κυβέρνηση με περισσή πονηριά και επικοινωνιακούς τακτικισμούς, προσπαθεί να πιαστεί απο την αποχή, την θεωρεί Νεοδημοκρατική, προσβάλλει κατ αυτόν τον τρόπο αυτούς που δέν ήλθαν να ψηφίσουν και δέν ανήκουν στη ΝΔ και ιδιαίτερα του νέους, που άλλοι (γενημμένοι το 1991 - μεγάλος αριθμός νέων ψηφοφόρων) προτίμησαν να διαβάζουν για την προετοιμασια του ενόψει της χρονιά που έρχεται ώς υποψηφίων για το πανεπιστήμιο και άλλοι γύρισαν την πλάτη στην "πολιτική", με ευθύνη των πολιτικών γενικά, αλλά ιδιαίτερα των κυβερνώντων, γιατί πάντα η κυβέρνηση είνια αυτή που με την στάση της διαμορφώνει τις αντιδράσεις και την δυσαρέσκεια.

Βέβαια το ποσοστό αυτό του 47,..%. είναι πλασματικό, άν δεί κανείς ότι και το 2007 η αποχή ήταν της τάξης του 37...%, αλλά και με τους ανεκαθάριστους εκλογικούς καταλόγους, που αριθμεί περίπου9 εκατομύρια ψηφοφόρων σε 11 εκατομύρια κατοίκων.Δέν νομίζουμε να ψηφίζουν και τα μωρά απο την κούνια;Συνεπώς η αποχή έχει πολλές και τμηματικές πραγματικές ερμηνείες: Δυσαρέσκεια και ενσυνείδητη αποχή - αποχή του χαβαλέ - αποχή ηλικιωμένων που δέν προσήλθαν στην κάλπη λόγω χαλαρότητας - αποχή των νέων - ποσοστό αποχής που δημιούργησαν τα ΜΜΕ με τις συνεχείς προτροπές του στύλ "πάτε παραλία" κλπ και συμπερασματικά η αποχή που αφορά όλα τα κόμματα. Το θέμα είναι να ληφθούν τα κατάλληλα μηνύματα για την αποχή.Θα τα λάβουν;

Πηγή: Κράχτης

Ο λαός αρνήθηκε να συμμετάσχει στην κοροϊδία...



Έτσι απάντησαν χτες οι μισοί Έλληνες στους δημοσκόπους της πεντάρας, στους ψεύτες πολιτικάντηδες και στους βαρόνους και στα παπαγαλάκια- δημοσιογράφους των καναλιών της αρπαχτής : "Πιάνοντας τις παραλίες και γράφοντας τους εκεί που τους είχαν γραμμένους ως τώρα και οι ίδιοι".

Ο λαός αρνήθηκε να συμμετάσχει σε περαιτέρω ενίσχυση των κομμάτων του κατεστημένου με την πρωτοφανή αποχή από τις εκλογές.

Η σιχαμάρα και η αηδία για όσους εδώ και χρόνια τους κοροϊδεύουν ασύστολα, έσπρωξαν τους πολίτες να γυρίσουν επιδεικτικά την πλάτη στους εκφραστές του συστήματος.

Πηγή: Λευτεριά

Ροζ Πάνθηρας



Αρκετά με τις εκλογές... ώρα για διασκέδαση με τον Ροζ Πάνθηρα.

Τελικά αποτελέσματα επικράτειας


κλικ στον πίνακα για μεγέθυνση

Επιτέλους, δώσανε τελικά αποτελέσματα. Ούτε στην Ουγκάντα να ήμασταν τόση καθυστέρηση δεν θα υπήρχε.

Οι δηλώσεις του Κώστα Καραμανλή για τις Ευρωεκλογές

Οι δηλώσεις του Γεωργίου Παπανδρέου για τις Ευρωεκλογές

Από τα μεγαλύτερα μποτιλιαρίσματα, χθες, στον δρόμο προς Χαλκιδική

Του Θαναση Tσιγγανα

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. Τις παραλίες της Χαλκιδικής και του ανατολικού «Θερμαϊκού» ψήφισαν οι περισσότεροι από τους ψηφοφόρους που δεν προσήλθαν χθες στις κάλπες των 1.370 εκλογικών τμημάτων του νομού Θεσσαλονίκης.

Από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι -με την εκλογική διαδικασία να βρίσκεται σε εξέλιξη- στην περιφερειακή οδό της Θεσσαλονίκης, στον δρόμο προς Περαία και προς Χαλκιδική σημειώθηκε ένα από τα μεγαλύτερα μποτιλιαρίσματα των τελευταίων ετών, καθώς χιλιάδες Θεσσαλονικείς προτίμησαν να μην ψηφίσουν, ή ψήφισαν από νωρίς και στη συνέχεια κατευθύνθηκαν στις κοντινές παραλίες.

Στη Θεσσαλονίκη ψήφισαν χθες πριν από το μεσημέρι ο πρωθυπουργός κ. Κώστας Καραμανλής, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ κ. Γ. Καρατζαφέρης, ο επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου των Οικολόγων Πράσινων κ. Μιχ. Τρεμόπουλος και ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Μακεδονικού Μετώπου κ. Στέλιος Παπαθεμελής.

Η εκλογική διαδικασία εξελίχθηκε ομαλά σε όλο το πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης με εξαίρεση τα συνηθισμένα πλέον προβλήματα των μικρών καθυστερήσεων κατά την έναρξη της ψηφοφορίας. Μία από αυτές αναφέρθηκε στο 432ο εκλογικό τμήμα στον Αγιο Ελευθέριο Θεσσαλονίκης όπου ψήφισε ο πρωθυπουργός κ. Κ. Καραμανλής, καθώς δεν εμφανίστηκαν το πρωί ορισμένα από τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής και χρειάστηκε να αναπληρωθούν.

Μια έκπληξη περίμενε στο παραβάν τον επικεφαλής των Οικολόγων Πράσινων κ. Τρεμόπουλο που ψήφισε στο 8ο Γυμνάσιο, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Το μόνο ευρωψηφοδέλτιο που δεν υπήρχε στο πακέτο που παρέλαβε από τον δικαστικό αντιπρόσωπο ήταν αυτό του δικού του κόμματος, γεγονός για το οποίο διαμαρτυρήθηκε αμέσως μετά, βγαίνοντας από το εκλογικό τμήμα. «Ελπίζω να είναι τυχαίο γεγονός και να μην έγινε και σε άλλα τμήματα», είπε.

Πηγή: Καθημερινή

Αποτελέσματα για την επικράτεια με το 99,99% μετρημένο (λείπουν 2 τμήματα)


κλικ στον πίνακα για μεγέθυνση

Μη το σκέφτεσαι Προκόπη Παυλόπουλε, δώσε και τα άλλα 2 τμήματα να πάει στο διάολο, τι περιμένεις παλικάρι μου; Γιατί τα κρύβεις;

Ούτε στον καιρό του δικτάτορα Πάγκαλου δεν θα καθυστερούσαν τόσο να δώσουν τα αποτελέσματα.

Καίτη Χωματά - Να διώξω τα σύννεφα

Τελικά αποτελέσματα Δήμου Πολυγύρου


κλικ στον πίνακα για μεγέθυνση

Δεν πάμε καθόλου καλά στον Δήμο Πολυγύρου. Βρέθηκαν 3 ψήφοι στο φιλοσκοπιανό κόμμα Ουράνιο τόξο.

Δυστυχώς οι 3 ψήφοι εντοπίστηκαν μέσα στον Πολύγυρο.

Η μια σλάβικη ψήφος βρέθηκε στο 133 Ε.Τ. και άλλες 2 στο 135 Ε.Τ.

Είναι και τα 2, τμήματα ετεροδημοτών.

Να έχουμε το νου μας.

Τελικά αποτελέσματα για το Νομό Καβάλας


κλικ στον πίνακα για μεγέθυνση

Τελικά αποτελέσματα για το Νομό Χαλκιδικής


κλικ στον πίνακα για μεγέθυνση

Τελικά αποτελέσματα για το Νομό Κιλκίς


κλικ στον πίνακα για μεγέθυνση

Τελικά αποτελέσματα Α' Θεσσαλονίκης


κλικ στον πίνακα για μεγέθυνση

Τελικά αποτελέσματα για το Νομό Σερρών


κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση

Το τραγούδι του ΠΑΣΟΚ



Μια αφιέρωση από τα Ανήλια στους νικητές των Ευρωεκλογών.


Προσοχή στα καλσόν, θα τα σκίσετε.

Αποτελέσματα για 200 από τα 201 τμήματα στη Χαλκιδική


κλικ στον πίνακα για μεγέθυνση

Δώστε το αυτό το ...τελευταίο το τμήμα να τελειώνουμε... Τι σας δυσκολεύει;

Μετά απορείτε γιατί έφτασε η αποχή στο 50%.

Αποτελέσματα για την Χαλκιδική με το 82,09% μετρημένο


κλικ στον πίνακα για μεγέθυνση

Τελικά αποτελέσματα για το Νομό Πιερίας


κλικ στον πίνακα για μεγέθυνση

Αποτελέσματα από Νομό Σερρών, σχεδόν τελικά


κλικ στον πίνακα για μεγέθυνση

Τι θα γίνει ρε για την Χαλκιδική; Γιατί δεν δίνετε τελικό αποτέλεσμα;


κλικ στον πίνακα για μεγέθυνση

Ολόκληρο Υπουργείο Εσωτερικών και δεν μπορεί να δώσει αποτέλεσμα για ένα Νομό σαν την Χαλκιδική των 100.000 κατοίκων;

Έλεος

Έχει δώσει τελικό αποτέλεσμα το blog Χολομώντας.

Φταίει η Νομαρχία ή το Υπουργείο για αυτή την καθυστέρηση;

Αποτελέσματα από Α' Θεσσαλονίκης με το 50,23% καταμετρημένο


κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση

Αποτελέσματα από Α' Αθηνών με καταμετρημένο το 72.87%


κλικ στον πίνακα για μεγέθυνση

Κούτσα κούτσα κι άλλο αποτέλεσμα από την Χαλκιδική


κλικ στον πίνακα για μεγέθυνση

Απαράδεκτη η καθυστέρηση ροής αποτελεσμάτων από την Χαλκιδική


κλικ στον πίνακα για μεγέθυνση

Στο 53.79% το ποσοστό στην επικράτεια και στην Χαλκιδική ακόμη 38.71%