Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Κουβέλης:Διαφωνώ με την Ρεπούση [Video]

Τη διαφωνία του με τη Μαρία Ρεπούση αναφορικά με τις απόψεις της για τη γενοκτονία των Ποντίων εξέφρασε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης.

"Διαφωνώ με την άποψη που διατυπώνει η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ. η οποία είναι μία άποψη που διατυπώνεται στο επίπεδο της επιστημονικής θέωρησης των πραγμάτων ...

Η διαφωνία μου είναι προφανής. Γι' αυτό και επανειλημμένα έχω πει ότι η γενοκτονία των Ποντίων ή και η γενοκτονία των Ελλήνων από τη Μικρά Ασία πρέπει να εξασφαλίζουν την τιμή της μνήμης αλλά και να οδηγούν τα πράγματα στο να καταδικάζονται οι γενοκτονίες οπουδήποτε. Είναι συγκεκριμένη η διαφωνία μου γι’ αυτό και είπα οφείλουν οι πάντες σεβασμό στη μνημή της γενοκτονίας των Ποντίων", είπε ο κ. Κουβέλης, μιλώντας στην εκπομπή της ΝΕΤ "Η άλλη όψη".

Ένοπλη ληστεία σε σούπερ μάρκετ

Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε σε σούπερ μάρκετ στην Άφυτο Χαλκιδικής, από το οποίο άγνωστος άρπαξε 6.970 ευρώ, πριν εξαφανιστεί. Το περιστατικό συνέβη χθες το βράδυ, την ώρα που το κατάστημα είχε κλείσει για το κοινό και γινόταν η καταμέτρηση των εισπράξεων από υπαλλήλους της επιχείρησης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο δράστης εισέβαλλε στο σούπερ μάρκετ, σπάζοντας μία τζαμαρία, και με την απειλή όπλου ζήτησε και πήρε από δύο υπαλλήλους τα χρήματα.

«Πολεμική» κατάσταση και μάχη εντυπώσεων για Σαμαρά, Βενιζέλο και Κουβέλη

ΣΕ «ΑΠΟΣΥΝΘΕΣΗ» Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

 Γράφει ο Ιωάννης Μαρτέλλος

Εικόνα αποσύνθεσης παρουσιάζει η τρικομματική κυβέρνηση που σπαράσσεται λόγω κυρίως του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου. Οι τρεις κυβερνητικοί εταίροι αδυνατούν να βρουν κοινό σημείο επαφής και ενισχύουν μια πολεμική κατάσταση που μόνο ζημιά προκαλεί στη δημόσια εικόνα της.

Περίπου ένα χρόνο μετά την έναρξης της κοινής τους πορείας, η συμβίωσή τους μοιάζει αρκετά δύσκολη και το τοπίο είναι άκρως προβληματικό, καθώς δεν υπάρχει κανένα σημείο επαφής στο επίμαχο θέμα του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου.

Η μάχη εντυπώσεων είναι σε πλήρη εξέλιξη στο παρασκήνιο και στο προσκήνιο και ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς δεν δείχνει καμία διάθεση να υποχωρήσει, αλλά το αντίθετο,