Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

Γυαλιά καρφιά τα έκανε η Βαλερί στο γραφείο του Ολάντ

Τι έγινε μόλις ο Ολάντ της είπε για τη Γκαγέ

Mίνα Αγγελίνη

Εσπασε αντίκες και συλλεκτικά βάζα προκαλώντας ζημιές 3 εκατομμυρίων ευρώ!
Γυαλιά καρφιά τα έκανε η απατημένη "πρώτη κυρία" της Γαλλίας, Βαλερί Τριερβελέρ στο προεδρικό γραφείο του Φρανσουά Ολάντ, μόλις την ενημέρωσε για την κρυφή του αγάπη, τη Γαλλίδα ηθοποιό, Ζουλί Γκαγέ, σύμφωνα με έντονες φήμες που κάνουν τις τελευταίες ώρες το γύρο του Διαδικτύου.

Κι ενώ το σκανδαλοθηρικό περιοδικό "Closer" κυκλοφορεί σήμερα - ένα 24ωρο νωρίτερα από την προγραμματισμένη του κυκλοφορία- με πλούσιο υλικό για το ερωτικό σκάνδαλο που έχει προκαλέσει πολιτικό σεισμό στα Ηλύσια Πεδία, τα γαλλικά ΜΜΕ αποκαλύπτουν ότι ο Γάλλος πρόεδρος διαφήμισε άθελά του το κράνος "Dexter" με το οποίο προσπαθούσε να καμουφλαριστεί

Σήκωσε το κινητό όταν προέδρευε στην Ολομέλεια της Βουλής



Ένα ασυνήθιστο περιστατικό εκτυλίχθηκε στην Ολομέλεια της Βουλής με πρωταγωνιστή τον προεδρεύοντα της συνεδρίασης, Γιάννη Δριβελέγκα.

Με την ολοκλήρωση της ομιλίας του Μανώλη Γλέζου και ενώ στο βήμα βρισκόταν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Κοδέλας, ο κ. Δριβελέγκας σήκωσε το κινητό του, που χτυπούσε εκείνη την στιγμή, και απάντησε στην εισερχόμενη κλήση χωρίς να καταλάβει ότι είχε ανοιχτό το μικρόφωνο του.

Ζαρούλια: Συλλυπητήρια στη Δημοκρατία που μας άφησε χρόνους

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ/ΑΠΕ ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ
«H κυβέρνηση είναι η μεγαλύτερη χούντα που γνώρισε η υφήλιος»

Αθήνα

Η Δημοκρατία μας άφησε χρόνους και η Δικαιοσύνη βρίσκεται στα νύχια αριστεριστών και ανθελλήνων, είπε στο τελευταίο ξέσπασμά της στη Βουλή η βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ελένη Ζαρούλια. Κατηγόρησε μάλιστα την κυβέρνηση ότι είναι «η μεγαλύτερη χούντα που γνώρισε η υφήλιος»

Αναφερόμενη στις προφυλακίσεις βουλευτών του κόμματός της, η σύζυγος του Νίκου Μιχαλολιάκου έκανε λόγο για επίορκους δικαστές και επιτέθηκε εκ νέου στην ανακρίτρια κ. Κλάπα, η οποία χειρίζεται την υπόθεση της ΧΑ, υποστηρίζοντας ότι έχει εμπάθεια και παίρνει εντολές από τον σύζυγό της που είναι στέλεχος της ΔΗΜΑΡ.

Γιώργος Πιπερόπουλος: Ένα δάκρυ για έναν 8χρονο ΗΡΩΑ!...

Γράφει ο Καθηγητής Γιώργος Πιπερόπουλος

Είναι λίγο το ένα δάκρυ για αυτό το απίστευτα υπέροχο, το 8χρονο παιδί που σίγουρα θα τιμηθεί, μετά τον τραγικό θάνατό του, ως ΗΡΩΑΣ!...

Και είναι λίγο το δάκρυ καθώς τα τελευταία χρόνια χύθηκαν πολλά δάκρυα για τα θύματα παρανοϊκών ώριμων στην ηλικία, ή εφήβων ή ακόμη και παιδιών που ΣΚΟΤΩΣΑΝ συνανθρώπους τους ή συμμαθητές τους.

Η Αμερική, κατά κύριο λόγο, είναι το παλκοσένικο όπου έχουν παιχτεί πολλά μεγάλα δράματα δολοφονιών ακόμη και παιδιών από παιδιά.

Δημήτρης Κουφοντίνας: Ο κύκλος της 17Ν έκλεισε το 2002

Μετά τον Αλέξανδρο Γιωτόπουλο ήρθε η ώρα του Δημήτρη Κουφοντίνα να στείλει το δικό του μήνυμα στον Χριστόδουλο Ξηρό μέσα από τις φυλακές για τα «κλειδιά» της 17 Νοέμβρη.

Όπως αναφέρει σε δήλωσή του που δημοσιεύει η Εφημερίδα των Συντακτών ξεκαθαρίζει πως ο κύκλος της οργάνωσης έκλεισε το 2002. Αποδέχεται όπως λέει ότι αναπτύσσεται ένα κίνημα αντίστασης «ένα άλλο αντάρτικο» που θα κριθεί από την κοινωνία.

Στέλνει μάλιστα σαφές μήνυμα προς τον Χριστόδουλο Ξηρό πως κανείς δεν μπορεί να καπλεύεται την ιστορία της οργάνωσης και να δηλώνει συνεχιστής της.

Οι υποψήφιοι Δήμαρχοι του ΣΥΡΙΖΑ που έχουν πάρει το «πράσινο φως»

Γράφει ο Παναγιώτης Βασιλάκης 

«Όσο κοντά τόσο και μακριά βρισκόμαστε στο πρόσωπο του υποψήφιου δημάρχου της Αθήνας» έλεγε κορυφαίο πρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ λίγες μόνο ώρες πριν την κρίσιμη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας για το θέμα  των δημοτικών εκλογών. Στην συνεδρίαση αυτή  τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ  θα διαμορφώσουν την ατζέντα  πάνω στην οποία θα βαδίσει η ΚΕ  στις 1 και 2 Φεβρουαρίου για να αποφασίσει τους υποψηφίους για τις  περιφέρειες και τους δήμους .

Έτσι πριν αναχωρήσει για το Παρίσι, την Ρώμη και το Βερολίνο στις αρχές Φεβρουαρίου ο Αλέξης Τσίπρας θα έχει δώσει το «πράσινο φως» στους υποψηφίους του κόμματος του για την τοπική αυτοδιοίκηση. Μέχρι σήμερα πάντως, η Κουμουνδούρου έχει  ανακοινώσει τους εξής υποψηφίους: