Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

Παραιτήθηκε από την ΚΟ του ΠΑΣΟΚ ο Γιώργος Λιάνης – όλη η επιστολή


Την παραίτησή του από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ υπέβαλε με επιστολή του στον Πρωθυπουργό ο βουλευτής Φλώρινας, Γιώργος Λιάνης.

Στη δήλωση ανεξαρτητοποίησης του ο κ. Λιάνης επικαλείται λόγους συνείδησης και δηλώνει ότι δεν πιστεύει πλέον στην ακολουθούμενη οικονομική πολιτική.

κλικ για μεγέθυνση

«Καζάνι που βράζει» το ΠΑΣΟΚ


Τρία «χτυπήματα» στο Μεσοπρόθεσμο

Ραγδαίες εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ με φόντο το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα. Όπως έγινε γνωστό το απόγευμα της Τρίτης, ο Γιώργος Λιάνης υπέβαλε την παραίτησή του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του κυβερνώντος κόμματος, αποστέλλοντας μάλιστα και σχετική επιστολή προς τον πρωθυπουργό, Γιώργο Παπανδρέου.

Στη δήλωση ανεξαρτητοποίησής του, ο βουλευτής Φλώρινας του ΠΑΣΟΚ επικαλείται λόγους συνείδησης και δηλώνει ότι δεν πιστεύει πλέον στην ακολουθούμενη οικονομική πολιτική. Μάλιστα, ο κ. Λιάνης αναμένεται να κάνει και δημόσια δήλωση εντός της ημέρας.

Οι Εθελοντές στηρίζουν την τοπική αυτοδιοίκηση


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη 14 Ιουνίου, στις 11.00 το πρωί, ο Αγιασμός των νέων μηχανημάτων του Δήμου Πολυγύρου, (4 απορριμματοφόρα και 3 σάρωθρα), τα οποία αποκτήθηκαν χάρη σε αντίστοιχες δωρεές δημοτών και ομογενών για να συμπληρώσουν το στόλο του Δήμου συμβάλλοντας έτσι στην καθημερινή καθαριότητα της πόλης και των τοπικών διαμερισμάτων.

Ο Δήμαρχος Πολυγύρου κ. Αστέριος Ζωγράφος για μια ακόμη φορά ευχαρίστησε τους δωρητές τονίζοντας πως οι ρόλοι πλέον, στις δύσκολες εποχές που περνάμε, φορέων και εθελοντών, έχουν αλλάξει, με τους δεύτερους να στηρίζουν με τον καλύτερο τρόπο τις προσπάθειες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Πρόσκληση για την "Φλόγα της Ελπίδας" στον Πολύγυρο

κλικ για μεγέθυνση

Το Περιβαλλοντικό Πάρκο του Νέστου


Θεσσαλονίκη: Το Περιβαλλοντικό Πάρκο του Νέστου - Ένα νέο «στολίδι», που ολοκληρώθηκε πρόσφατα, μυεί τους επισκέπτες στα μυστικά του παραποτάμιου δάσους

Στα "μυστικά" του παραποτάμιου δάσους του Νέστου μυεί τους επισκέπτες το Περιβαλλοντικό Πάρκο του, που ολοκληρώθηκε πριν από λίγες μέρες, με τη δημιουργία τεχνητής λίμνης και λόφου, με παρατηρητήριο άγριας φύσης και υπαίθριων δραστηριοτήτων, όπως παιδική χαρά και χώρου πικ-νικ, με περιβαλλοντικά παιχνίδια και εκθέματα.

Όπως εξηγεί στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η υπεύθυνη του έργου, περιβαλλοντολόγος και υπεύθυνη του τομέα ενημέρωσης, εκπαίδευσης και ανάδειξης του Ελληνικού Κέντρου Βιοτόπων-Υγροτόπων, Μαρία Κατσακιώρη,

Ρ.Τ.Ερντογάν: "Με βρίζουν, με λένε Έλληνα. Θα τους κάνω μήνυση"!


"Μας βρίζουν συνέχεια. Έφτασαν να μας πούμε μέχρι και ... Έλληνες". Το παραπάνω σχόλιο δεν ανήκει σε κάποιον "γκρίζο λύκο" ή Τόύρκο εθνικιστή, αλλά στον "καλό φίλο και συνεργάτη" του Γιώργου Παπανδρέου, αλλά και κουμπάρο του Κώστα Καραμανλή (για να μην ξεχνιόμαστε...) τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, σε τηλεοπτική εκπομπή. 

Απαντώντας σε ερώτηση για την κριτική που ασκείται προς το πρόσωπό του, είπε: "Έχουν εκδοθεί πολλά βιβλία σχετικά με μένα και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και έχουν πει πολλά. Στα βιβλία αυτά και τι δεν είπαν. Εβραίους μας είπαν, Αρμένιους μας είπαν και, με το συμπάθειο, συγγνώμη για την έκφραση (σ.σ.:!), Ρωμιούς (σ.σ.: Έλληνες) μας είπαν. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να προσφύγουμε στη δικαιοσύνη".

Μεταγωγικό C-27J για μια "εμπύρετο πνευμονία" του Προέδρου της Βουλής!


Με C-27J της ΠΑ μεταφέρθηκε από το Άργος Ορεστικό στην Αθήνα στην 112 Π.Μ. στην Ελευσίνα και μετά σε νοσοκομείο της Αθήνας, ο Πρόεδρος της Βουλής, Φίλιππος Πετσάλνικος λόγω προσβολής του από πνευμονία.

Αφού ευχηθούμε "καλή ανάρρωση" στον συμπαθέστατο πρόεδρο της Βουλής, θα τονίσουμε πως θέλουμε να πιστεύουμε ότι όντως έχρηζε κατεπείγουσας μεταφοράς με αεροσκάφος C-27J, μία μεταφορά ιδιαίτερα υψηλού κόστους (κόστος αρκετών χιλιάδων ευρώ σε καύσιμα και ανταλλακτικά).

Η οποία κατεπείγουσα μεταφορά, τουλάχιστον από τα όσα ανακοινώθηκαν από το ΓΕΑ, δεν δείχνει να δικαιολογείται.

Bilderberg 2011: Full Official Attendee List / Λέσχη Bilderberg 2011: Πλήρης επίσημη λίστα συμμετεχόντων


Ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου, πήρε μέρος στην συνάντηση της λέσχης Bilderberg που πραγματοποιήθηκε στο St. Moritz της Ελβετίας, από τις 9 εως τις 12 Ιουνίου 2011.
Belgium
Coene, Luc, Governor, National Bank of Belgium
Davignon, Etienne, Minister of State
Leysen, Thomas, Chairman, Umicore

China
Fu, Ying, Vice Minister of Foreign Affairs
Huang, Yiping, Professor of Economics, China Center for Economic Research, Peking University

Πάρε τη μάνα σου και μπρος, δεν σε θέλει ο λαός ...


Margaret and Jeffrey