Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

Κυβερνητική γκάφα με τις δηλώσεις Γιούνκερ

-Παλαιότερη συνάντηση Παπανδρέου-Γιούνκερ -
Σε κυβερνητική γκάφα εξελίχθηκε το θέμα που προκάλεσε η δήλωση – βόμβα του Ζαν Κλοντ Γιούνκερ. Η σπουδή του υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου να βάλει την επίμαχη φράση «κυβερνώ μία διεφθαρμένη χώρα» στο όνομα του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, εξέθεσε όχι μόνον τον ίδιο και την κυβέρνηση του αλλά πρωτίστως και τις φιλοκυβερνητικές εφημερίδες τις οποίες πήρε στον λαιμό του!
Όπως διευκρινίστηκε ο Πρόεδρος του Eurogroup και πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου Ζαν Κλοντ Γιούνκερκ αναφερόταν σε επίσημη δήλωση που είχε κάνει ο σημερινός πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου! Την γκάφα η Ν.Δ. – όπως ήταν φυσικό- την «χρεώνει» στην εμμονή της κυβέρνησης να ρίξει όλο το ανάθεμα στην προηγούμενη κυβέρνηση της Ν.Δ. αποσιωπώντας τις δικές της ευθύνες.

Ο Μάρκος Μπόλαρης με τον Απόστολο Πάνα, στην Ορμύλια


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θεσσαλονίκη, Οκτωβρίου 2010

ΘΕΜΑ: Περιοδεία υποψήφιου περιφερειάρχη κ. Μάρκου Μπόλαρη στη Χαλκιδική και επίσκεψη σε εργοτάξιο του μετρό στη Θεσσαλονίκη

Το νομό Χαλκιδικής επισκέφθηκε σήμερα ο υποψήφιος περιφερειάρχης κεντρικής Μακεδονίας, κ. Μάρκος Μπόλαρης, συνοδευόμενος από τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Χαλκιδικής, κ. Απόστολο Πάνα.

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης, επισκέφθηκε αρχικά την Ορμύλια όπου έκανε περίπατο στην πόλη και στην τοπική λαϊκή αγορά και συνομίλησε με τους κατοίκους της περιοχής.

Πατριωτικό Μέτωπο: Όχι στη νεοταξίτικη "κάρτα του πολίτη". Αρνούμαστε να την παραλάβουμε.


Πατριωτικό Μέτωπο

Ακαδημίας 88
Αθήνα
Τηλ. Συντονιστή
6980292626

www.pamet.gr
pametopo@gmail.com


Αθήνα, 11 Οκτωβρίου 2010


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΠΑΜ: Όχι στη νεοταξίτικη «κάρτα του πολίτη». Αρνούμαστε να την παραλάβουμε. Όπως σε άλλες δημοκρατικές χώρες, κάθε δημόσιο έγγραφο, είναι αρκετό για την ταυτοπροσωπία μας.

Για τα Δελτία Τύπου των υποψηφίων...


Σχετικά με τις ανακοινώσεις που μας στέλνουν οι υποψήφιοι Περιφερειάρχες και Αντιπεριφερειάρχες, διευκρινίζουμε ότι δεν μας ενδιαφέρει και δεν δημοσιεύουμε την κίνηση των υποψηφίων στους υπόλοιπους Νομούς.

Δημοσιεύουμε μόνο ότι αφορά την Χαλκιδική και την Θεσσαλονίκη. Βέβαια ασχολούμαστε με τους Νομούς της Κεντρικής Μακεδονίας, όμως δεν ασχολούμαστε με τα κόμματα και τους υποψηφίους.

Θα παρακαλούσαμε να μας αποστέλονται μόνο Δελτία Τύπου που αφορούν τη Χαλκιδική.

Έτσι είναι φίλε Κυριάκο, δεν ενδιαφέρουν τη Χαλκιδική οι περιοδείες και οι ομιλίες στην Πέλλα για παράδειγμα. Ούτε οι ομιλίες των υπολοίπων υποψηφίων σε άλλους Νομούς.

Αποχή, Λευκό, Άκυρο; Θρίαμβος του «Συστήματος»!


Του Καθηγητή ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΙΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ

Σε προηγούμενη άποψή μου στα blogs με τίτλο «Με πράσινα, μπλε & πολύχρωμα…γυαλιά» είχα δεσμευθεί να πω λίγα λόγια για την περίτεχνα καλλιεργούμενη “ανήθικη» ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ τύπου «Μιθριδατισμού» για την έκφραση της δυσαρέσκειάς μας απέναντι στο πολιτικό μας σύστημα, τα Κόμματα και τους πολιτικούς που διεκδικούν την ψήφο μας στις εκλογές για Δημάρχους, Αντιπεριφερειάρχες και Περιφερειάρχες οι οποίες θα διεξαχθούν για ΠΡΩΤΗ φορά με το σύστημα «Καλλικράτης» στις 7 Νοεμβρίου και, σε επανάληψη, στις 14 Νοεμβρίου 2010… 

Στα εθνικής εμβέλειας τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά κανάλια βλέπουμε εδώ και μήνες κάρτες και ακούμε αποτελέσματα που αφορούν στις προτιμήσεις των Ελλήνων για Κόμματα, εκτιμήσεις για τον «καταλληλότερο»