Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

Δε θα στηρίξει κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ο Αλ. Αλαβάνος

Αρνητικός να στηρίξει μία κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίστηκε ο Αλέκος Αλαβάνος, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΒΗΜΑ FM». «Με την πολιτική που έχει, όχι. Δεν πιστεύω ότι η κοινωνία πρέπει να περιμένει να ακούσει τις θέσεις ενός κόμματος, σαν να ακούει μετεωρολογικό δελτίο. Από τη μία να έχει θύελλα και από την άλλη καύσωνα» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Μιλώντας για το κόμμα που ίδρυσε «Σχέδιο Β», σημείωσε: «Η αλλαγή του νομίσματος έχει μεγάλη σημασία για μας, αλλά δεν είναι τα πάντα. Το ουσιαστικό θέμα είναι αν θα μπορεί να έχει μία ουσιαστική νομισματική πολιτική, που σημαίνει δικό της νόμισμα σε αυτή τη φάση, το οποίο μπορεί να βαφτίσει όπως θέλει.

«Κάτσε κυρία μου στ' αυγά σου»! Αμβρόσιος σε βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ

Είναι φανερό, ότι η κυρία βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ εφαρμόζει το Νομοσχέδιο κατά του ρατσισμού, πριν καν αυτό ψηφισθεί από τη Βουλή! Μας απαγορεύει δηλ. να έχουμε άποψη στα καθημερινώς δρώμενα! Κατ’ αρχήν θερμές απευθύνω τις ευχαριστίες μου στη λαλίστατη αυτή Κυρία, επειδή πολύ συχνά κάνει τον κόπο να ασχολείται μαζί μας. Ας πάρει λοιπόν σήμερα την δέουσα απάντηση.

«Δεν έχει καμμιά δουλειά η Εκκλησία επί νομοσχεδίων που ψηφίζονται ή καταψηφίζονται από εκλεγμένους βουλευτές», λέγει η κα Κανελλοπούλου. Αλλά μέ τον τρόπο αυτό:

1. Συλλαμβάνεται, ότι διακατέχεται από φασιστική νοοτροπία! Αγνοεί, ότι στη Δημοκρατία όλοι οι πολίτες έχουν λόγο! Που ανήκει άραγε; Μήπως στο σύστημα «αποφασίσαμε και διατάζουμε»;