Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

ΠΑΟΚ vs. Παπανδρέου (Video)


Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ αποδοκιμάζουν τον Γ.Α.Π. και την μάνα του...

Το video το βρήκαμε στο blog Δεξι X-Trem

"Μαλακία που τραβιόμασταν στο Σύνταγμα. Έπρεπε να πάμε στα γήπεδα"!


-Το πανό στο γήπεδο του ΟΦΗ-

Στα γήπεδα έχει μεταφερθεί η αγανάκτηση των πολιτών κατά της κυβερνητικής πολιτικής και της τρόικας. Μετά τον θόρυβο που ξέσασε με την αστυνομική παρέμβαση για το πανό που ανάρτησαν το Σάββατο οι οπαδοί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ, σήμερα είχαμε νέα κρούσματα. Στην Νέα Σμύρνη οι φανατικοί οπαδοί του Πανιωνίου ανάρτησαν πανό το οποίο έγραφε: "Κάτω η χούντα του ΜΠΑΣΟΚ"... "Κρούσμα" σημειώθηκε και στο γήπεδο του ΟΦΗ όπου οι οπαδοί της ομάδας του Ηρακλείου κρέμασα πανό που έγραφε "Δεν σε θέλει ο λαός, πάρ' την τρόικα και μπρος"!Μάλιστα ο διαιτητης του αγώνα διέκοψε το παιχνίδι και ζήτησε α απομακρυνθεί το επίμαχο σύνθημα από τις κερκίδες του "Γεντί Κουλέ".

Θ. Στίγκα και Σπ. Κονσολάκης - Ήσουνα ξυπόλυτη

Ξένος Τύπος: Γιατί εξαιρείται η Εκκλησία από τα βάρη;

Φραγκίσκα Μεγαλούδη

H εξαίρεση της εκκλησίας από τα νέα φορολογικά μέτρα απασχολεί τον ξένο τύπο καθώς σε χθεσινό της δημοσίευμα η εφημερίδα DailyTelegraph κάνει εκτενή αναφορά στο θέμα της εκκλησιαστικής περιουσίας στην Ελλάδα. Παρόμοια έρευνα είχε δημοσιεύσει και η γαλλική εφημερίδα Le Monde, την οποία είχε αναδημοσιεύσει η βρετανική Guardian στις αρχές Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η περιουσία της Εκκλησίας της Ελλάδος, αν και είναι δύσκολο να υπολογισθεί με ακρίβεια, φαίνεται να αγγίζει τα 700 εκατομμύρια ευρώ ενώ μπορεί να φτάνει και το ένα δισεκατομμύριο. Σε αυτά συμπεριλαμβάνονται πάνω από 500 μοναστήρια, 7.500 ενορίες, 130.000 εκτάρια γης υψηλής αξίας τα οποία βρίσκονται σε ορισμένες από τις πιο ακριβές περιοχές της Αθήνας και της επαρχίας, καθώς και μετοχές των οποίων η αξία υπολογίζεται μεταξύ 7 και 15 εκατομμυρίων ευρώ.

Λιντσάρισμα πριν την εκτέλεση: Νέο σοκαριστικό βίντεο με τις τελευταίες στιγμές του Καντάφι


Την ώρα που οι Λίβυοι σχηματίζουν ουρές στη Μιζουράτα για να δουν από κοντά τη σορό του Καντάφι, στο Διαδίκτυο κυκλοφόρησε ένα ακόμα βίντεο με τις τελευταίες ώρες του επί 42 χρόνια ηγέτη της Λιβύης.

Δεκάδες άνθρωποι εμφανίζονται δίπλα στον Καντάφι να φωνάζουν και να τον χτυπούν, ωστόσο, και πάλι δεν εικονίζεται η στιγμή της εκτέλεσης.

Το βίντεο περιέχει σκληρές εικόνες

Ανεπιθύμητος στην Αργολίδα ο υφυπουργός Περιβάλλοντος, Γιάννης Μανιάτης



Δεν είναι και τίποτα περίεργο. 

Περίεργο θα ήταν να γίνει δεκτός με χειροκροτήματα... αλλά για τους πολιτικάντηδες αυτές οι εποχές πάνε και πίσω δεν γυρνάνε...

Οι "Αγανακτισμένοι" οπαδοί του ΠΑΟ και το επίμαχο πανό


Παρατράγουδα σημειώθηκαν έξω από το ΟΑΚΑ ανάμεσα στις αστυνομικές δυνάμεις και τους οπαδούς του Παναθηναϊκού, καθώς ύστερα από... άνωθεν εντολή σταματούσαν τα αυτοκίνητα, προκειμένου να πάρουν το... επίμαχο πανό που αναφερόταν στους πολιτικούς!

Το πανό που ανέφερε: "Πολιτικοί λαμόγια βουλή των βολεμένων, θα σας πνίξει η οργή των εξεγερμένων", δεν ενόχλησε μόνο τον διαιτητή Μήτσιο, ο οποίος διέκοψε 7 λεπτά το παιχνίδι στη διάρκεια του πρώτου μέρους, αλλά και την... κυβέρνηση, καθώς σύμφωνα με εντολή που δόθηκε μετά το τέλος της αναμέτρησης στην Αστυνομία έγινε έλεγχος σε αυτοκίνητα οπαδών του Παναθηναϊκού, προκειμένου να βρεθεί!