Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

Στον «αέρα» την Κυριακή η ΝΕΡΙΤ


Στις 6 το απόγευμα της Κυριακής θα ξεκινήσει η εκπομπή σήματος της ΝΕΡΙΤ που θα διαδεχθεί τη ΔΤ. Σχεδόν έντεκα μήνες μετά το κλείσιμο της ΕΡΤ, η αλλαγή της σκυτάλης ανάμεσα στο μεταβατικό κανάλι της ΔΤ και τον οριστικό φορέα δημόσιας ραδιοτηλεόρασης, ΝΕΡΙΤ θα πραγματοποιηθεί στον αέρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Real.gr, θα προηγηθεί αντίστροφη μέτρηση με χρονόμετρο στην οθόνη και στις 6 ακριβώς, ταυτόχρονα με την έναρξη του κεντρικού δελτίου ειδήσεων θα αλλάξει το λογότυπο του καναλιού της δημόσιας τηλεόρασης.

Η Κρήτη τη δεκαετία του 60: Καταπληκτικό και σπάνιο βρετανικό ντοκιμαντέρ (Video)

Ένα μίνι ντοκιμαντέρ - "διαμάντι" για τη Κρήτη των 60s ανακάλυψε ο ιστότοπος ekriti.gr  στο διαδίκτυο, το οποίο δημοσιεύτηκε από την British Pathé και χαρακτηρίστηκε ως μια ζωντανή καρτ-ποστάλ του 60'.

Παρουσιάζει τη Κρήτη του 1964, όπου πρωταγωνιστούν ο ήλιος,η θάλασσα, ο μινωικός πολιτισμός και γενικά όλα εκείνα που αντιπροσωπεύουν το νησί και προβάλλονται στα διάφορα σποτάκια κατά καιρούς.

Λάσπη «έπνιξε» χωριό στις Σέρρες

Λασποβροχή έπνιξε κυριολεκτικά το χωριό Βέργη στη Βισαλτία Σερρών. Υπερήλικες εγκλωβισμένοι στα σπίτια τους. Μάχη των κατοίκων και της πυροσβεστικής. Προβλέπεται δύσκολη νύχτα.

Σε ...λίμνη λάσπης μετατράπηκε το χωριό Βέργη, του δήμου Βισαλτίας, μετά την έντονη βροχόπτωση που ξέσπασε, αργά το απόγευμα της Πέμπτης στην περιοχή.

Για περισσότερο από δύο ώρες δυνατή βροχή και χαλάζι έπλητταν το μικρό χωριό, προκαλώντας τεράστιες ζημιές σε αγροτικές εκτάσεις και πλημμυρίζοντας ισόγειες μονοκατοικίες και αυλές σπιτιών.

Το απόλυτο χάος στην Κωνσταντινούπολη - βάφτηκε με αίμα η Πρωτομαγιά

Με ρίψη χημικών και αντλίες νερού σκόρπισε η τουρκική Αστυνομία εκατοντάδες διαδηλωτές που αψήφησαν την απαγόρευση του Συνταγματικού Δικαστηρίου και επιχείρησαν να διαδηλώσουν στην εμβληματική πλατεία Ταξίμ της Κωνσταντινούπολης τιμώντας την Πρωτομαγιά.

Σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο, τα επεισόδια έλαβαν χώρα στην συνοικία Μπεσίκτας, όταν οι συγκεντρωμένοι προσπάθησαν να περάσουν τα οδοφράγματα που οδηγούν στην Ταξίμ.

Το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης, στο Δήμο Πολυγύρου

ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ - Υποψήφιος Δήμαρχος

Εκλογική Περιφέρεια Ανθεμούντα

1. ΒΙΤΛΗΣ ΘΕΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΟΥ Υποψ. Δημ. Συμβ. (Εκλογ. Περ. Ανθεμούντα)

2. ΚΟΥΦΟΥ ΕΛΕΝΗ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ Υποψ. Δημ. Συμβ. (Εκλογ. Περ. Ανθεμούντα)

3. ΠΙΠΙΛΙΑΡΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ Υποψ. Δημ. Συμβ. (Εκλογ. Περ. Ανθεμούντα)

Μήνυμα υποψηφίου Δημάρχου Γιώργου Γκιλή για την 1η Μαίου

Η 1η Μαίου είναι μια ημέρα τιμής για τους εργαζόμενους σε όλο τον κόσμο.

Για τους εργαζόμενους και τους αγώνες που έχουν κάνει για να αποκτήσουν καλύτερες συνθήκες εργασίας, να διεκδικήσουν αυτά που αξίζουν και να κατακτήσουν τα εργασιακά τους δικαιώματα.

Η Εργατική Πρωτομαγιά αποτελεί ημέρα σταθμό για την παγκόσμια εργατική τάξη, είναι ημέρα μνήμης και τιμής και συμβολίζει τους αγώνες, τις διεκδικήσεις και τις θυσίες των εργαζομένων για ελευθερία, δικαιοσύνη, ισότητα και σεβασμό.