Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

Μήνυμα υποψηφίου Δημάρχου Γιώργου Γκιλή για την 1η Μαίου

Η 1η Μαίου είναι μια ημέρα τιμής για τους εργαζόμενους σε όλο τον κόσμο.

Για τους εργαζόμενους και τους αγώνες που έχουν κάνει για να αποκτήσουν καλύτερες συνθήκες εργασίας, να διεκδικήσουν αυτά που αξίζουν και να κατακτήσουν τα εργασιακά τους δικαιώματα.

Η Εργατική Πρωτομαγιά αποτελεί ημέρα σταθμό για την παγκόσμια εργατική τάξη, είναι ημέρα μνήμης και τιμής και συμβολίζει τους αγώνες, τις διεκδικήσεις και τις θυσίες των εργαζομένων για ελευθερία, δικαιοσύνη, ισότητα και σεβασμό.

Τα μηνύματα της αυριανής ημέρας είναι πιο επίκαιρα από κάθε άλλη φορά , καθώς η πρωτοφανής κρίση έχει πλήξει κάθε οικογένεια και κάθε πολίτη που παλεύει καθημερινά για να εξασφαλίσει τα προς το ζην.

Σε αυτή την βαθιά οικονομική ύφεση και στις σοβαρές συνέπειες που έχει στους εργαζόμενους και τις οικογένειές τους, μόνος τρόπος για να βγάλουμε τον τόπο μας από την κρίση, είναι να προσπαθήσουμε με συνεργασία και όλες μας τις δυνάμεις να αντιστρέψουμε αυτό το αρνητικό κλίμα.

Στόχος μας είναι ο δήμος Ν. Προποντίδας να μπορέσει να αναδειχτεί και να κατακτήσει τη θέση που του αξίζει.

Η «Δημοκρατική Συνεργασία» είναι εδώ για να πραγματοποιήσει το όραμα των δημοτών, γι αυτό και εμείς πολιτευόμαστε με λόγια ευθύνης και όχι με απατηλές υποσχέσεις, αγωνιζόμαστε με καθαρά χέρια και ανοιχτά χαρτιά.

Με εκτίμηση

Γιώργος Γκιλής
υπ. Δήμαρχος Ν. Προποντίδας

Γραφείο τύπου "Δημοκρατική Συνεργασία"

Δεν υπάρχουν σχόλια: