Κυριακή 10 Μαρτίου 2013

Αυτόνομο το ΛΑΟΣ στις επόμενες εκλογές

 Στην απόφασή του για αυτόνομη κάθοδο του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού στις επόμενες εκλογικές αναμετρήσεις, αναφέρθηκε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης, κατά την διάρκεια ομιλίας του χθες το βράδυ στο Μέγαρο Λόγου και Τέχνης, στην Πάτρα.

Όπως τόνισε ο Γιώργος Καρατζαφέρης «ο ΛΑΟΣ αποτελεί σήμερα την μόνη αξιόπιστη και φερέγγυα δύναμη, που μπορεί να οδηγήσει με ασφάλεια τη χώρα στην έξοδο από την κρίση». Επίσης, σε άλλα σημείο της ομιλίας του υπογράμμισε ότι «παρά τα χτυπήματα που δέχθηκε πέρυσι ο ΛΑΟΣ πολλοί πίστεψαν ότι θα κιοτεύαμε», αλλά όπως πρόσθεσε «εμείς σταθήκαμε όρθιοι, δυνατοί και είμαστε παρόντες».

Οι υψηλότερες θερμοκρασίες στη Γη εδώ και χιλιάδες χρόνια


Επιστήμονες του πανεπιστημίου του Όρεγκον (επιθεωρήσεις «Science», «Nature», «New Scientist») κατέγραψαν τη θερμοκρασιακή ιστορία του πλανήτη μας, μελετώντας στοιχεία από 73 περιοχές του πλανήτη και καταλήγοντας σε εντυπωσιακές όσο και δραματικές διαπιστώσεις.

Η παγκόσμια θερμοκρασία βρίσκεται σήμερα κοντά στο υψηλότερο σημείο που έχει φθάσει ποτέ από τη στιγμή που έλιωσαν οι τελευταίοι παγετώνες, ενώ είναι σίγουρα η υψηλότερη εδώ και τουλάχιστον 4.000 χρόνια. Βασικό τους συμπέρασμα είναι ότι σήμερα ο πλανήτης μας είναι θερμότερος από ό,τι είχε υπάρξει κατά το 75% των τελευταίων 11.300 ετών.