Παρασκευή 2 Αυγούστου 2013

Ανακοίνωση της Ν.Δ.για τις τοποθετήσεις του υποψήφιου βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Ανδρέα Καραγιάννη


Παρασκευή, 2 Αυγούστου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, σχετικά με τις ακραίες
τοποθετήσεις του υποψήφιου βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέα Καραγιάννη,
εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Ο ΣΥΡΙΖΑ στοχεύει να προκαλέσει γενικευμένη αναταραχή και αναστάτωση
στη χώρα το Σεπτέμβριο, για να αποσταθεροποιήσει την πορεία της προς την
έξοδο από την κρίση.

Σε αυτή την κατεύθυνση ο υποψήφιος βουλευτής και στέλεχός του Ανδρέας
Καραγιάννης προετοιμάζεται και καλεί τους συντρόφους του να κάνουν το
ίδιο, συλλέγοντας πέτρες, ρόπαλα, μάρμαρα, σίδερα, τούβλα, καδρόνια και
αναπτήρες.

Εισαγγελέας για τις «πέτρες και ρόπαλα» υποψηφίου του ΣΥΡΙΖΑ

ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΖΗΤΕΙ Η ΝΔ

Κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση διέταξε η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών κ. Φάκου, σχετικά με την ανάρτηση του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέα Καραγιάννη στη σελίδα του στο Facebook, για την πρόκληση σε τέλεση κακουργηματικών πράξεων.

«Ο Αύγουστος να είναι γλυκός όπως το τραγούδι....και μη ξεχνάτε... αυτό τον Αύγουστο συλλέγουμε πέτρες, ρόπαλα, καδρόνια, τούβλα, μάρμαρα, σίδερα, σχοινιά, αναπτήρες, τα οποία θα χρησιμοποιήσουμε το Σεπτέμβριο για να καταστείλουμε την κρατική βία...» έγραψε ο Ανδρέας Καραγιάννης, είχε γράψει ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Αιτωλοακαρνανία.

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας εκδόθηκε ανακοίνωση στην οποία αναφέρεται ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ στοχεύει να προκαλέσει γενικευμένη αναταραχή και αναστάτωση στη χώρα το Σεπτέμβριο, για να αποσταθεροποιήσει την πορεία της προς την έξοδο από την κρίση.

Πανσέληνος Αυγούστου με ανοικτούς αρχαιολογικούς χώρους

Ο αριθμός των μουσείων και μνημείων, που θα μείνουν ανοικτά με ελεύθερη είσοδο, αύριο Παρασκευή 31 Αυγούστου, με την τελευταία πανσέληνο του καλοκαιριού,υπερβαίνει τα 125 σε όλη την επικράτεια, ενώ στα 85 από αυτά θα πραγματοποιηθούν συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις και ξεναγήσεις.

Εκτός από το μουσείο της Ακρόπολης όπου το Μουσείο θα παραμείνει ανοιχτό από τις 8.00 το πρωί έως τα μεσάνυχτα, ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει ο «συγχρονισμός» μουσείων και αρχαιολογικών χώρων στις Κυκλάδες, όπου το βράδυ της 31ης Αυγούστου, στις 10 και 11 η ώρα, θα ακουστεί η «Σονάτα του Σεληνόφωτος» του Γιάννη Ρίτσου.

Όπως έγινε γνωστό κατά τη χτεσινή συνεδρίαση του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου, που -φυσικά- έδωσε το πράσινο φως ως προς τη λειτουργία τους, στον εορτασμό της φετινής -δεύτερης- αυγουστιάτικης πανσελήνου θα συμμετέχουν επίσης το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο

Κύπρος: Πέντε χρόνια φυλάκισης στον Κώστα Παπακώστα (Video)



Πέντε χρόνια φυλάκισης στον Κώστα Παπακώστα, επεβαλε το Κακουργιοδικείο Λάρνακας το οποίο ολοκλήρωσε τη διαδικασία επιβολής ποινής των κατηγορουμένων που έχουν κριθεί ένοχοι για τη φονική έκρηξη στη  ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί το πρωινό της 11ης Ιουλίου 2011. Επίσης το Κακουργιοδικείο επέβαλε ποινή φυλάκισης δύο ετών στους άλλους τρείς κατηγορουμένους, Αντρέα Νικολάου πρώην διευθυντή της Π.Υ, Χαράλαμπο Χαραλάμπους, πρώην υποδιευθυντή της πυροσβεστικής υπηρεσίας και Αντρέα Λοϊζίδη πρώην διοικητή της ΕΜΑΚ.

«Αν είναι να τιμωρηθούν οι κατηγορούμενοι, αλλά όσοι έχουν εξουσία να συνεχίσουν με την ίδια νοοτροπία, τότε άδικη και η τιμωρία, άδικη και η θυσία 13 ανθρώπων. Όλα αυτά θα αποκτήσουν νόημα, μόνο εάν κυριαρχήσει μια νέα αντίληψη που θα θέτει τη νομιμότητα πάνω απ’ όλα και που θα θέτει τον πραγματικό σεβασμό προς τη ζωή στο επίκεντρο της σκέψης και των ενεργειών όσων ασκούν εξουσία.

Ο τελευταίος αυτοκράτορας του Πόντου ανακηρύχθηκε Άγιος

ΔΑΥΙΔ Ο ΜΕΓΑΣ Ο ΚΟΜΝΗΝΟΣ

Άγιος της Ορθόδοξης Εκκλησίας θεωρείται πλέον ο τελευταίος αυτοκράτορας της Τραπεζούντας Δαυίδ Κομνηνός καθώς και τα παιδιά του, Βασίλειος, Γεώργιος και Μανουήλ μαζί με τον ανιψιό και διάδοχο του θρόνου του, Αλέξιο.

Την απόφαση της Αγιοκατατάξεως των νέων Αγίων της Εκκλησίας που πέθαναν μαρτυρικά στην Κωνσταντινούπολη το 1463, αποφάσισε η Ιερά Σύνοδος του Οικουμενικού Πατριαρχείου ύστερα από πρόταση του Μητροπολίτη Δράμας κ. Παύλου.

Ο φάκελος κατατέθηκε από τον Μητροπολίτη στην Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας της Ελλάδος, η οποία με τη σειρά της αφού έκρινε ότι συντρέχουν οι λόγοι, προώθησε τον φάκελο στο Φανάρι.