Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

«Δεν ψηφίζουμε το Μεσοπρόθεσμο», δηλώνουν Ρομπόπουλος και Αθανασιάδης


Ακόμη πιο τεταμμένη είναι η ατμόσφαιρα στο ΠΑΣΟΚ, έπειτα από τις σημερινές δηλώσεις δύο βουλευτών του κυβερνώντος κόμματος ότι δεν σκοπεύουν να ψηφίσουν το Μεσοπρόθεσμο. Ο Αλ. Αθανασιάδης επανέλαβε την πρόθεσή του να μην ψηφίσει το Μεσοπρόθεσμο, ενώ το ίδιο δήλωσε το πρωί στον ραδιοσταθμό Real Fm και ο Θ. Ρομπόπουλος, ο οποίος δεν απέκλεισε και το ενδεχόμενο να παραιτηθεί.

Ο Θωμάς Ρομπόπουλος δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να παραιτηθεί από το βουλευτικό του αξίωμα, ενώ ξεκαθάρισε τη θέση του σχετικά με το Μεσοπρόθεσμο. «Δε μασάω από την απειλή ότι δε θα δοθεί η πέμπτη δόση», είπε χαρακτηριστικά στον Real Fm.

Επίσης, ο Αλέκος Αθανασιάδης επανέλαβε ότι δεν θα ψηφίσει τα μέτρα μιλώντας στο πρωί στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1.

Spiegel: Αντώνης Σαμαράς ο... "μπαμπούλας" της Ευρώπης


Για άλλη μια φορά, βασικό θέμα της ιστοσελίδας του Spiegel έγινε σήμερα ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος δέχεται επικρίσεις μέσα από άρθρο του περιοδικού σχετικά με τη στάση του απέναντι στην κυβέρνηση για τα οικονομικά μέτρα και το μεσοπρόθεσμο.

Το άρθρο είναι ιδιαίτερα καυστικό καθώς ο συντάκτης του άρθρου, Κάρστεν Βόλκερυ με ανταπόκρισή του από τις Βρυξέλλες αναφέρει συγκεκριμένα: «Ο ηγέτης της αντιπολίτευσης Αντώνης Σαμαράς είναι ο μπαμπούλας της Ευρώπης, καθώς με την αντίθεσή του στο ελληνικό πακέτο λιτότητας, θέτει σε κίνδυνο την πορεία του ευρώ».

Στο άρθρο αναφέρεται ότι ο κ. Σαμαράς δέχεται πιέσεις από τους συναδέλφους του των συντηρητικών κομμάτων της Ευρώπης, αλλά ο ίδιος αντιδράει.

1ο Σ.Δ.Ε. Θεσσαλονίκης - Διήμερο Εκδηλώσεων - 27 & 28/6/2011

κλικ στην αφίσα για μεγέθυνση
Δείτε το πρόγραμμα του Θεάτρου εδώ
Δείτε το πρόγραμμα αποφοίτησης του 1ου Σ.Δ.Ε. Νεάπολης εδώ

Β.Παπαγεωργόπουλος: “Τα Σκόπια έχουν ξεπεράσει κάθε επίπεδο γελοιότητας και θρασύτητας”


Η απόφαση της Κυβέρνησης  των Σκοπίων να συνεχίσει τον σφετερισμό της ιστορίας μας, των συμβόλων μας και των ηρώων μας, έχει ξεπεράσει κάθε επίπεδο γελοιότητας.

   Η τοποθέτηση των αγαλμάτων του Μεγάλου Αλεξάνδρου και του Φιλίππου και η πληροφορία ότι οι γείτονες μας σκέπτονται να μετονομάσουν τα Σκόπια σε Αλεξάνδρεια, θα πρέπει πλέον να προβληματίσουν σοβαρά την διεθνή κοινότητα και ιδιαίτερα την Ε.Ε. και τις ΗΠΑ.

   Και βεβαίως θα πρέπει να κινητοποιήσουν  τον ΟΗΕ και τα όργανά του, διότι  σήμερα πλέον έχουμε μια βάναυση  και  εξόφθαλμη καταπάτηση της «ενδιάμεσης συμφωνίας», για την οποία  – αν είναι δυνατόν τέτοιο θράσος-  έχουν απευθυνθεί τα Σκόπια στο Δικαστήριο της Χάγης ζητώντας την καταδίκη της Ελλάδας!..

Ημερίδα: Ορθοδοξία, Περιβάλλον και Πολιτιστική κληρονομιά

κλικ στο έγγραφο για μεγέθυνση

"Εδώ Λιλιπούπολη"


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«ΕΔΩ ΛΙΛΙΠΟΥΠΟΛΗ»
ΠΕΜΠΤΗ 23 ΙΟΥΝΙΟΥ 2011
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ (κλειστό)

Ο Μάνος Χατζηδάκις ήταν περήφανος για την εκπομπή του Τρίτου Προγράμματος «Λιλιπούπολη». Αποτέλεσμα μιας ομάδας νέων ανθρώπων με πολύ ταλέντο, που συγκεντρώθηκαν στο Τρίτο και δούλεψαν ελεύθερα, με κέφι, με αξιοπρέπεια και σεβασμό.

Σήμερα 36 χρόνια από την πρώτη εκπομπή της Λιλιπούπολης συνεχίζει να είναι επίκαιρη και να ακούγεται ευχάριστα από μικρούς και μεγάλους όπως έγινε και τότε.