Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

Τουρκία: Οι γιοι τριών υπουργών συνελήφθησαν για δωροδοκία

Μια υπόθεση που έχει προκαλέσει αίσθηση εκτυλίσσεται από το πρωί στην Τουρκία, όπου έχουν προσαχθεί για σκάνδαλο δωροδοκίας και άλλων ατασθαλιών 37 πρόσωπα, μεταξύ των οποίων οι γιοι τριών υπουργών, ένας μεγαλοεπιχειρηματίας προσκείμενος στην κυβέρνηση, ο διοικητής της κρατικής τράπεζας Χαλκμπάνκ και ο προσκείμενος στο κυβερνών Κόμμα Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης δήμαρχος της συνοικίας Φατίχ της Κωνσταντινούπολης.

Προσήχθησαν οι γιοι των υπουργών εσωτερικών Μουαμέρ Γκιουλέρ, Οικονομίας Ζαφέρ Τσαγλαγιάν και Περιβάλλοντος και Πολεοδομίας Ερντογάν Μπαϊρακτάρ, ο γενικός διευθυντής του υπουργείου Περιβάλλοντος, καθώς και ο σύμβουλος και ο διευθυντής του ιδιαίτερου γραφείου του υπουργείου Περιβάλλοντος.

Μιχάλης Λιάπης με χειροπέδες: Φοβήθηκα μην τελειώσει η μπαταρία!


Ποινική δίωξη για ψευδή βεβαίωση και πλαστογραφία άσκησε ο εισαγγελέας εναντίον του πρώην υπουργού Μιχάλη Λιάπη, ο οποίος το πρωί της Τρίτης συνελήφθη να οδηγεί ανασφάλιστο πολυτελές αυτοκίνητο τύπου Suv, με πλαστές πινακίδες και χωρίς δίπλωμα οδήγησης.

 Επιπλέον, του επιβλήθησαν τρία διοικητικά πρόστιμα για ανασφάλιστο όχημα, κοτσαδόρο και φιμέ τζάμια.

Ο 62χρονος Λιάπης παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο, ενώ αναμένεται να ζητήσει προθεσμία.

Δολοφόνησαν αρκουδάκι και τη μητέρα του στη Καστοριά

Σύμφωνα με τον Αρκτούρο, το αρκουδάκι που τραυματίστηκε από τους πυροβολισμούς, αφού περιπλανήθηκε, γύρισε κοντά στη μητέρα του περιμένοντας την να ξυπνήσει και υπέκυψε δίπλα της...

Ενα ακόμη φρικτό έγκλημα με δράστες ασυνείδητους συμπολίτες μας και θύματα αρκούδες σημειώθηκε στην ορεινή Ελλάδα, αυτή τη φορά στην Καστοριά, όπου άγνωστοι πυροβόλησαν και σκότωσαν μια θηλυκή αρκούδα και το ηλικίας λίγων μηνών αρκουδάκι της.

 Οπως ανακοίνωσε την Τρίτη η οργάνωση Αρκτούρος, τα δύο άτυχα ζώα εντοπίστηκαν το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου στην περιοχή Πολυανέμου Καστοριάς από την Ομάδα Άμεσης Επέμβασης του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ που ειδοποιήθηκε από την Αστυνομία.

Δελτίο Τύπου ΟΝΝΕΔ Μεσσηνίας

κλικ για μεγέθυνση

Συνελήφθη ο Μιχάλης Λιάπης για πλαστές πινακίδες και ανασφάλιστο όχημα

ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ΣΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΑΙΑ

Τον πρώην υπουργό της Νέας Δημοκρατίας, Μιχάλη Λιάπη συνέλαβε σήμερα η Τροχαία Αγίας Παρασκευής καθώς έπειτα από έλεγχο αστυνομικών διαπιστώθηκε πως οδηγούσε αυτοκίνητο με πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας. Να σημειωθεί ότι ο κ. Λιάπης είχε καταθέσει τις πινακίδες του.

Ο πρώην υπουργός παραβίασε στοπ με το πολυτελές τζιπ, Volkswagen Touareg, που οδηγούσε κοντά στην περιοχή της Λούτσας όπου και  αστυνομικοί τον σταμάτησαν για έλεγχο.

Όπως διαπιστώθηκε στη συνέχεια ο πρώην υπουργός Πολιτισμού και Μεταφορών δεν έφερε μαζί ούτε το δίπλωμα οδήγησης,

Πρώτες εικόνες από την κινεζική αποστολή στη Σελήνη


Yutu: ένα μικρό βήμα για ένα ρομπότ, ένα γιγάντιο άλμα για την ανθρωπότητα

Το ρομπότ Yutu κατέβηκε από τη ράμπα της σεληνακάτου και μετέδωσε τις πρώτες καρτ-ποστάλ

Βαγγέλης Πρατικάκης

Δύο μέρες μετά την ιστορική προσσελήνωση της αποστολής Chang'e-3, το ρομπότ Yutu κατέβηκε από τη ράμπα της σεληνακάτου, άρχισε να εξοικειώνεται με τη σεληνιακή επιφάνεια και μετέδωσε τις πρώτες καρτ-ποστάλ.

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση από τον Εμπορικό Σύλλογο Ν. Μουδανιών

κλικ για μεγέθυνση

Διαδήλωση ακροδεξιών Αυστραλών στο Σίδνεϊ υπέρ της ... Χρυσής Αυγής

Φωτό από παλαιότερη συγκέντρωση του ακροδεξιού Australia First

Διαδήλωση υπέρ της Χρυσής Αυγής έξω από το Ελληνικό Προξενείο του Σίδνεϊ πραγματοποίησαν τη Δευτέρα μέλη του μικρού ακροδεξιού αυστραλιανού κόμματος Australia First.

 Επικεφαλής των διαδηλωτών ήταν ο πρόεδρος του κόμματος Δρ. Τζιμ Σαλέαμ, ο οποίος και επέδωσε σχετικό ψήφισμα στο Ελληνικό Προξενείο.

Οι συγκεντρωμένοι διαμαρτυρήθηκαν «για την παραβίαση των δημοκρατικών δικαιωμάτων των βουλευτών της Χρυσής Αυγής που είναι αντισυνταγματικά προφυλακισμένοι», όπως υποστήριξαν.

Εμπορικός Σύλλογος Ν. Μουδανιών: Αλλαγή στο εορταστικό ωράριο

Ο Εμπορικός Σύλλογος Ν. Μουδανιών ενημερώνει τους καταναλωτές και τα μέλη του ότι τη Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου και τη Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου το ωράριο των καταστημάτων δεν θα είναι συνεχόμενο, όπως αναφέρεται στο πρόγραμμα που σας έχει δοθεί,  αλλά τα καταστήματα θα λειτουργήσουν ως εξής:

Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013
09:00 - 14:00 & 17:00 - 21:00

Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013
09:00 - 14:00 & 17:00 - 21:00