Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

Διαδηλωτές μπουγέλωσαν τον Προκόπη Παυλόπουλο (Video)



Ένταση σημειώθηκε έξω από τη Βουλή όταν εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ, οι οποίοι πραγματοποιούσαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας, αντίκρισαν τον βουλευτή της ΝΔ Προκόπη Παυλόπουλο.

Οι συγκεντρωμένοι άρχισαν να φωνάζουν «κλέφτες, κλέφτες» και μερικοί από αυτούς του πέταξαν μπουκάλια με νερό, ενώ κάποιος τον έβρεξε στο πρόσωπο.

Μεταγγίτσεια 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ -ΜΕΤΑΓΓΙΤΣΕΙΑ 2013

Παρουσία του αντιπροέδρου του ΣΕΓΑΣ κ.Πτολεμαίου Παπαμιχαήλ, εκπροσώπων του Δήμου Σιθωνίας και πλήθους κόσμου διεξήχθησαν με επιτυχία οι αγώνες στίβου «Μεταγγίτσεια 2013» στο γήπεδο Μεταγγιτσίου την Κυριακή 8/9, με σκοπό την διάδοση του στίβου και την προσέλκυση μικρών παιδιών στον αθλητισμό γενικότερα.

Κατά τη διάρκεια των αγώνων διεξήχθησαν τα αγωνίσματα: 50 μέτρα, 80 μέτρα, 80 μέτρα εμπόδια,1000 μέτρα, 1000ψμέτρα Βάδην, ακοντισμός, σφαιροβολία, λιθοβολία   και Kids’ athletics (αγόρια-κορίτσια).

Με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή κόσμου ολοκληρώθηκε η 3η Γιορτή Κτηνοτροφίας στη Γαλάτιστα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή κόσμου ολοκληρώθηκε
η 3η Γιορτή Κτηνοτροφίας στη Γαλάτιστα


Ένα τριήμερο γεμάτο πολιτιστικές εκδηλώσεις, γεύσεις από εκλεκτά τοπικά προϊόντα, και ημερίδες γύρω από αγροτικά θέματα έζησαν οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της Γαλάτιστας στην 3η Γιορτή Κτηνοτροφίας, που διοργάνωσε ο Δήμος Πολυγύρου στις 6, 7, και 8 Σεπτεμβρίου 2013.

Επιχειρήσεις, φορείς, σύλλογοι και συνεταιρισμοί παρουσίασαν τη δουλειά τους, τα προϊόντα τους, τα γεωργικά και κτηνοτροφικά μηχανήματά τους στηρίζοντας την προσπάθεια ενίσχυσης της εξωστρέφειας της τοπικής επιχειρηματικότητας και ανάδειξης του πολιτιστικού αποθέματος της περιοχής.