Τρίτη 24 Αυγούστου 2010

Υπό έλεγχο οι φωτιές σε Χαλκιδική και Πιερία


Υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε, τελικά, η φωτιά που εκδηλώθηκε αργά χθες το απόγευμα, σε πευκόφυτη περιοχή ανάμεσα στη Νέα Φώκια και την Άφυτο, στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής.

Η άμεση επέμβαση ισχυρής δύναμης της Πυροσβεστικής υπηρεσίας Πολυγύρου, απέτρεψε την επέκταση της πυρκαγιάς σε παρακείμενες κατασκηνώσεις, καθώς και σε μεγάλο ξενοδοχειακό συγκρότημα, που βρίσκεται στην περιοχή.

"Αγκάθια" με τα ψηφοδέλτια Ψωμιάδη - Γκιουλέκα


Π. Ψωμιάδης: Από την κοινωνία πήρα το χρίσμα για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Από την... κοινωνία δήλωσε χθες πως πήρε το χρίσμα για υποψήφιος στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, μετά τη συνάντηση που είχε με τον γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Ανδρέα Λυκουρέντζο, που μαζί με τους Αθ. Σκόρδα και Μ. Αγγελάκα πήγαν στη Θεσσαλονίκη για να ασχοληθούν και με τα προβλήματα που έχουν προκύψει στη συγκρότηση των ψηφοδελτίων των Π. Ψωμιάδη και Κ. Γκιουλέκα.

Ο τελευταίος, που δηλώνει και αυτός... ανεξάρτητος υποψήφιος, κατέφυγε την περασμένη εβδομάδα μαζί και με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Β. Παπαγεωργόπουλο στον πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά για να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί στις σχέσεις τους.