Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

Η αποχώρηση Γιαννάκη βαθαίνει το «ρήγμα» στους Ανεξάρτητους Έλληνες

ΣΤΗ «ΣΚΙΑ» ΠΕΝΤΕ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΩΝ ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ Η ΑΥΡΙΑΝΗ ΚΟ

Βαθαίνει μέρα με τη μέρα το ρήγμα στους Ανεξάρτητους Έλληνες, καθώς, διαδοχικά, κορυφαία στελέχη του κόμματος, βουλευτές αλλά και προβεβλημένοι εξωκοινοβουλευτικοί με επιτελικές θέσεις μέχρι και -κυριολεκτικά- εχθές, δημοσιοποιούν την αποχώρησή τους από τον πολιτικό σχηματισμό του Πάνου Καμμένου.

Δεδομένου ότι τα... αποκαλυπτήρια της, όπως φαίνεται σοβούσας έως και τώρα, κρίσης, έγιναν μόλις τη Δευτέρα, τα επεισόδιά της εκτυλίσσονται με καταιγιστικό ρυθμό, κλιμακούμενα σε οξύ τόνο.

Σε αυτό το πλαίσιο εντάσσεται και η σημερινή αποσκίρτηση του Γενικού Γραμματέα των ΑΝΕΛ,

Μουρούτης: Ο Βαξεβάνης είναι «Κλουζώ» - Βαξεβάνης: «Ο Μουρούτης και η Αλίκη στο ναυτικό»

ΠΟΛΙΤΙΚΗ «ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ» ΣΕ FACEBOOK ΚΑΙ TWITTER

 Επίθεση σε δύο μέτωπα εξαπέλυσε ο διευθυντής του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, Γιώργος Μουρούτης, ο οποίος μέσω Facebook συνέχισε τη δημόσια αντιπαράθεση με τον δημοσιογράφο Κώστα Βαξεβάνη, ενώ παράλληλα ασκεί εκ νέου σκληρή κριτική στον πρόεδρο της ΠΟΣΠΕΡΤ, Παναγιώτη Καλφαγιάννη, με αφορμή ερώτηση που κατέθεσαν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Μουρούτης, δίνοντας συνέχεια στην κόντρα με τον κ. Βαξεβάνη, η οποία ξεκίνησε νωρίς το πρωί με αφορμή δημοσίευμα για «καταθέσεις του πρωθυπουργού σε ξένες τράπεζες», σχολίασε πως «ο κατήφορος του εν λόγω κυρίου δεν έχει όρια», χαρακτηρίζοντάς τον «νέο επιθεωρητής κλουζώ».

Διάκριση για το ΓΕ.Λ. Ορμύλιας σε Κινηματογραφικό Φεστιβάλ

Οι Σύλλογοι Διδασκόντων του Γυμνασίου και του ΓΕ.Λ. Ορμύλιας συγχαίρουν θερμά τον εκπαιδευτικό κ. Βογιατζή Δημήτρη, τους συνεργάτες του εκπαιδευτικούς κ. Τσιγκάλου Σοφία και κ. Μπόκια Ιωάννη καθώς και την ομάδα των μαθητών του ΓΕ.Λ. Ορμύλιας για την πρόσφατη μεγάλη διάκριση που απέσπασαν στο «15ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για Παιδιά και Νέους» όπου η μικρού μήκους ταινία με την οποία συμμετείχαν τιμήθηκε με ένα εκ των τριών πρώτων βραβείων της κατηγορίας Β΄ που αφορά μαθητές 13 έως 16 ετών.

Πρόκειται για ταινία δωδεκάλεπτης διάρκειας με τίτλο «ΑΝΑΜ» η οποία ήταν προϊόν της εργασίας των μαθητών της Α΄ τάξης του ΓΕ.Λ. Ορμύλιας στο πλαίσιο του μαθήματος Ερευνητικών Εργασιών (project) Β΄ τετραμήνου του σχολ. έτους 2011-12 με υπεύθυνους καθηγητές τον κ. Βογιατζή Δ. και την κ. Τσιγκάλου Σ. και θέμα: «Από το σενάριο στην Οθόνη».

Διανομή Τροφίμων στον Δήμο Πολυγύρου

Ξεκίνησε η διανομή τροφίμων στους δικαιούχους που δήλωσαν συμμετοχή στο πρόγραμμα δωρεάν  διανομής τροφίμων του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Τα τρόφιμα που θα διανεμηθούν σε πρώτη φάση είναι γραβιέρα (1749,5 κιλά) και ρύζι (16.366 κιλά).

Οι δικαιούχοι του προγράμματος θα παραλαμβάνουν τις ποσότητες που δικαιούνται  από το κτίριο του συλλόγου τριτέκνων καθώς και από τα κατά τόπους κοινοτικά καταστήματα των Δημοτικών Διαμερισμάτων του Δήμου Πολυγύρου.