Κυριακή 11 Αυγούστου 2013

Μεγάλη πυρκαγιά στην Άνδρο, μάχη για να σωθεί χωριό

Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη πυρκαγιά στην περιοχή Άνω Πιτροφός στην Άνδρο με τις αρχές να καλούν τους κατοίκους να εκκενώσουν την περιοχή.

Εκτός από τους δώδεκα πυροσβέστες που μεταφέρθηκαν το μεσημέρι με ελικόπτερο Super Puma από την Αθήνα, άλλοι δέκα πυροσβέστες μετέβησαν εκεί από τη Σύρο ενώ πέντε οχήματα από την Αθήνα θα καταφθάσουν ακτοπλοϊκώς από τη Ραφήνα στις 5 το απόγευμα.

Από αέρος κάνουν ρίψεις νερού δύο ελικόπτερα καθότι είναι αδύνατον να συμμετάσχουν στην κατάσβεση τα πυροσβεστικά αεροπλάνα λόγω των πολύ ισχυρών ανέμων.

Στα 12 πιο μαγικά ηλιοβασιλέματα του κόσμου η Σαντορίνη!


Την περίφημη δύση του ήλιου στην Οία της Σαντορίνης συγκαταλέγει ανάμεσα στα 12 ομορφότερα ηλιοβασιλέματα του κόσμου το CNN. Χιλιάδες άνθρωποι συρρέουν κάθε χρόνο στο ελληνικό νησί για να θαυμάσουν και να φωτογραφίσουν τη μαγική στιγμή, που ο ήλιος χάνεται στο γαλάζιο του Αιγαίου κάνοντας παιχνιδίσματα στον ουρανό της Σαντορίνης.

Το αμερικανικό δίκτυο ταξιδεύει το ηλιοβασίλεμα της Οίας σε ολόκληρο τον κόσμο μέσα από ένα αφιέρωμα–ύμνο στα ωραιότερα ηλιοβασιλέματα του κόσμου!

U Bein Bridge, Mandalay, Myanmar

«Ξεσηκωμός» στη Σάμο κατά του Παπανδρέου

Αφορμή οι αστακοί που έτρωγε σε ψαροταβέρνα

«Φύγε τώρα», γράφει το πανό που ύψωσε ομάδα κατοίκων - Ορισμένοι Σαμιώτες συγκεντρώθηκαν έξω από το ξενοδοχείο όπου διαμένει ο πρώην πρωθυπουργός - Κυκλοφόρησε αφίσα όπου το πρόσωπό του έχει παραμορφωθεί και μοιάζει με ζόμπι

Με έντονη οργή και αγανάκτηση, οι κάτοικοι της Σάμου ξεσηκώθηκαν, μετά τις... αστακοπεριοδείες του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου σε ταβέρνα του νησιού και ζητούν να φύγει από το νησί, ο άνθρωπος που λένε ότι προκάλεσε την οικονομική καταστροφή της χώρας.

Συγκεκριμένα, κυκλοφόρησαν αφίσα με παραποιημένη φωτογραφία του κ. Παπανδρέου, που τον παρουσιάζει ως... αιμοδιψές ζόμπι και με τίτλο: «Είσαι ανεπιθύμητος στη Σάμο»!