Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

Στέφανος Χίος: Απευθύνομαι στους γέρους & τις γριές όλης της χώρας !



Το Video που τα σπάει στο YouTube

Ενα δέντρο στο πέρασμα του χρόνου -Το φωτογράφιζε κάθε ημέρα, για 12 μήνες

  Ρούλα Βλασσοπούλου

Κανένας δεν γλιτώνει από τα σημάδια του χρόνου. Αλλά αυτά είναι πιο εμφανή στη φύση, εκεί όπου το πέρασμα των τεσσάρων εποχών αλλάζουν τα πάντα. Αυτή η μεγάλη αλήθεια ενέπνευσε έναν άνδρα, ο οποίος αποφάσισε να καταγράψει το πέρασμα του χρόνου πάνω σε ένα δέντρο.

Το 2012, ο Μαρκ Χιρς είχε ένα σοβαρό τροχαίο, που δεν του επέτρεπε να κινείται ελεύθερα για περίπου τρεις μήνες. Την ίδια εποχή, αγόρασε ένα iPhone. Οταν άρχισε να περηφανεύεται για την κάμερά του, ένας φίλος του τον προκάλεσε να το αποδείξει, βγάζοντας φωτογραφίες.

Ενα δέντρο, κοντά στο σπίτι του στο Γουισκόνσιν αποτέλεσε την ιδανική έμπνευση. Ο Χιρς επί ένα χρόνο το φωτογράφιζε, από εκατοντάδες γωνίες, σε όλες τις καιρικές συνθήκες.

Ομιλία του Πάνου Καμμένου στη Θεσσαλονίκη



Ευχαριστούμε τον κ. Κωνσταντίνο Μπαλτζή, υποψήφιου βουλευτή Χαλκιδικής, για την αποστολή του video.

Γιώργος Πιπερόπουλος: Οι «Αυτοδυναμίες» …ΕΒΛΑΨΑΝ!..

Οι «Αυτοδυναμίες» …ΕΒΛΑΨΑΝ!..

Γράφει ο Καθηγητής Γιώργος Πιπερόπουλος

Το σημερινό κείμενό μου είναι δομημένο σε πλήρη αντιστοιχία με τα επιχειρήματα των δύο Κομμάτων Εξουσίας που μας διοικούν επί 40 χρόνια και αφού μας «κατάντησαν Λαό μπαταξή» από το καλοκαίρι του 2010 συγκυβερνώντας πασχίζουν να μας… «σώσουν».

«Έχουμε ματώσει» δηλώνουν οι 2 τέως Συν-Πρωθυπουργοί κκ Σαμαράς Βενιζέλος!

ΈΜΕΙΣ, ΝΑΙ, ΣΙΓΟΥΡΑ ΝΑΙ…

Μελέτη Σκελετικών Καταλοίπων Ταφικού Μνημείου, Λόφου Καστά, Αμφίπολη

Αθήνα  19  Ιανουαρίου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μελέτη Σκελετικών Καταλοίπων Ταφικού Μνημείου, Λόφου Καστά, Αμφίπολη

Οπως έχει αναφερθεί στο Δελτίο Τύπου της 19ης Δεκεμβρίου 2014, η ολοκλήρωση της μακροσκοπικής μελέτης του οστεϊκού υλικού από το ταφικό μνημείο στο λόφο Καστά, την οποία έχει αναλάβει διεπιστημονική ομάδα των Πανεπιστημίων Αριστοτελείου και Δημοκριτείου, θα ολοκληρωνόταν εντός του Ιανουαρίου 2015. Το Υπουργείο είχε δεσμευθεί, σε προφορική ενημέρωση, όπως αποδεικνυεται στα σχετικά δημοσιεύματα, ότι η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της μελέτης θα είχε καταληκτική ημερομηνία την 20ή Ιανουαρίου 2015.