Παρασκευή 2 Ιουλίου 2010

Πατριωτικό Μέτωπο: Καθαρίζουμε από τα σκουπίδια την θάλασσα μπροστά στον Λευκό Πύργο.


Αθήνα 2 Ιουλίου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Καθαρίζουμε από τα σκουπίδια, αύριο Σάββατο 3 Ιουλίου στις 11 το πρωί, την θάλασσα μπροστά στον Λευκό Πύργο. Αφού 37 εμπλεκόμενοι φορείς της Θεσσαλονίκης δεν μπορούν να συνεννοηθούν, θα το κάνουμε εμείς, οι εθελοντές του Πατριωτικού Μετώπου. Όσοι Πατριώτες προσέλθετε.

Με μια συμβολική κίνηση ως δείγμα αγάπης για την Πατρίδα μας και το φυσικό της περιβάλλον, εθελοντές του Πατριωτικού Μετώπου, θα καθαρίσουν αύριο Σάββατο, 3 Ιουλίου στις 11 το πρωί (καιρού φυσικά επιτρέποντος), την γεμάτη από σκουπίδια, νεκρά ποντίκια κλπ απόβλητα θάλασσα, μπροστά στον Λευκό Πύργο και κατά μήκος της Λεωφόρου Νίκης.

Η «επιχείρηση» απορρύπανσης θα γίνει με εθελοντές που θα είναι επιβιβασμένοι σε καΐκι οι οποίοι με δίχτυα και σακούλες, θα περισυλλέξουν τα κάθε λογής σκουπίδια που συνεχίζουν εδώ και μέρες, όχι μόνο να μολύνουν τον Θερμαϊκό, αλλά να παρουσιάζουν μια εικόνα, τουλάχιστον απαράδεκτη για τη Θεσσαλονίκη μας.

Το Πατριωτικό Μέτωπο, δεν καταφεύγει στην εύκολη «βερμπαλιστικού» τύπου κριτική στους εμπλεκόμενους με την καθαριότητα της παραλίας φορείς της Θεσσαλονίκης. Μια πρακτική εξ άλλου, που δεν συνηθίζει ως Παλλαϊκό, Υπερκομματικό Κίνημα από την πρώτη στιγμή της ίδρυσής του. Προχωρεί στο «δια ταύτα», επιχειρώντας να δώσει στον ελληνικό λαό να καταλάβει, αυτό που έχει θέσει ως κύριο πρόθεμα, στις όποιες προτάσεις του για διέξοδο από την πολλαπλή κρίση που βιώνουμε: Πως μόνο όταν ο ελληνικός λαός πάρει την υπόθεσή του στα χέρια του, θα δούμε «Θεού πρόσωπο».

Παρακαλούμε όλους τους ενδιαφερόμενους Πατριώτες Θεσσαλονικείς, με όποιο μέσο διαθέτει ο καθένας, να βοηθήσουν στην πρωτοβουλία αυτή. Υπενθυμίζοντας τους πως το ΠΑΜ, φιλοξενεί στο κοινό μέτωπο συμπαράταξης που έχει συγκροτήσει, όλους τους Έλληνες. Ανεξάρτητα από όποιον ιδεολογικοπολιτικό χώρο ή ιδιαίτερη προσωπική διαδρομή κι’ αν προέρχονται. Γιατί πολύ απλά εκτιμούμε - διδασκόμενοι από τους αγώνες των λαών κατά της Νέας Τάξης πραγμάτων- πως σε αυτόν μας τον αγώνα απέναντί στους νεοταξίτες, μας φτάνει και μας περισσεύει η σοφία που μας κληρονόμησαν οι αρχιμάστορες πρόγονοί μας και φυσικά το Σύνταγμα της Ελλάδας.