Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

Π. Καμμένος: Δεν πιστεύω να αλλάξει ΑΦΜ το ΠΑΣΟΚ και να φεσώσει τους Ελληνες

Ο Πάνος Καμμένος ανέβασε στο προφίλ του στο facebook έγγραφο με τα χρέη της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ και υποστήριξε πως δεν μπορεί να φεσωθεί ο ελληνικός λαός με 100.000.000 ευρώ από τα δύο κόμματα την ώρα που κατάσχονται σπίτια για 1000 ευρώ.

Μάλιστα έγραψε: «Όταν λέει ο Βενιζέλος οτι θα κλείσει το ΠΑΣΟΚ και θα αλλάξει όνομα δεν πιστεύω οτι εννοεί οτι θα αλλάξει ΑΦΜ και θα φεσώσει τον Ελληνικό λαό μέσω Αγροτικής τράπεζας με τουλάχιστον 100.000.000 ευρώ. Την ώρα που κατάσχονται σπίτια για 1000 ευρώ νομίζει ότι θα δεχτούμε φέσι 100.000.000 με την κάλυψη της συγκυβέρνησης;».

Συγκεκριμένα στο έγγραφο που ανέβασε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων αναγράφεται πως το ΠΑΣΟΚ χρωστάει 96.800.000 ευρώ στην Αγροτική Τράπεζα,

Δέσμευση Σαμαρά στους Ευρωπαίους ότι θα τηρήσει το οικονομικό πρόγραμμα

Ζητάει τροποποιήσεις για μείωση ανεργίας και ανάσχεσης της ύφεσης

Ραβανός Αρης

Τη δέσμευσή του ότι η Ελλάδα θα τηρήσει τις δεσμεύσεις της έναντι των πιστωτών της εκφράζει με την επιστολή του στους ευρωπαίους ηγέτες που συμμετέχουν στη Σύνοδο Κορυφής της Ε.Ε. ο Πρωθυπουργός κ. Αντ. Σαμαράς και παράλληλα υπογραμμίζει την ανάγκη για τροποποίηση του ακολουθούμενου οικονομικού προγράμματος.

Ο κ. Σαμαράς, που δεν ταξίδεψε στις Βρυξέλλες και παρέμεινε στην οικία του στην Κηφισιά, λόγω της εγχείρισης στο δεξί του μάτι, ενημέρωσε τους ξένους ηγέτες με την επιστολή του για την απουσία του.

Ξεπέρασε κάθε όριο το ειδησεογραφικό πρακτορείο του Τιτοστάν - Βαρντάρσκα

Αφού θέλουν σύνθετη ονομασία, τότε προτείνουμε το: "Τιτοστάν - Βαρντάρσκα"

Κάθε όριο πρόκλησης ξεπέρασε το ειδησεογραφικό πρακτορείο των Σκοπίων (ΜΙΝΑ), που λειτουργεί πλέον ως ιστολόγιο δευτέρας διαλογής και ως όργανο προπαγάνδας της κυβέρνησης Γκρούεφσκι, και όχι σαν «ειδησεογραφικό πρακτορείο».

Συγκεκριμένα, στο χώρο της… βασικής είδησης του portal του ειδησεογραφικού πρακτορείου των Σκοπίων (αποκαλούμενο «Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων»), έχει αναρτηθεί e-δημοσκόπηση που «τρέχει» από την Τρίτη.

«Τι αυτοκόλλητα πρέπει να βάζει η ‘Μακεδονία’ στα ελληνικά αυτοκίνητα όταν εισέρχονται στη χώρα;» είναι το προκλητικό ερώτημα που απευθύνει το ΜΙΝΑ στους σκοπιανούς πολίτες.

Γαλαξιακό ουράνιο τόξο

Καταπληκτική φωτογραφία του σπειροειδή βραχίονα Ωρίωνα να «αγκαλιάζει» μια λίμνη

Λαΐνας Θοδωρής

Λονδίνο

Μετά από δύο χρόνια προσπαθειών o Γάλλος αστροφωτογράφος Λυκ Περό κατάφερε να αποτυπώσει στον φακό του τον σπειροειδή βραχίονα του Ωρίωνα, τον βραχίονα στον οποίο βρίσκεται το ηλιακό μας σύστημα.

Ο Περό τράβηξε μια καταπληκτική φωτογραφία στη λίμνη Πιτόν ντε Λ'ό στο νησί Reunion που βρίσκεται ανατολικά της Μαδαγασκάρης. Στην φωτογραφία ο βραχίονας εμφανίζεται στον νυκτερινό ουρανό πάνω από τη λίμνη μοιάζοντας ως ένα κοσμικό ουράνιο τόξο.

Το...πριμ των κομμάτων μετά τις εκλογές

Τα αποτελέσματα των εκλογών της 17ης Ιουνίου, καθόρισαν και το ποσό που παίρνουν τα πολιτικά κόμματα... Από την τελική κατάταξη, λοιπόν, έχουν να λαμβάνουν:

 Νέα Δημοκρατία 15,4 εκατ. ευρώ

ΣΥΡΙΖΑ 14,1 εκατ. ευρώ

ΠΑΣΟΚ 7,5 εκατ. ευρώ

Ανεξάρτητοι Έλληνες 4 εκατ. ευρώ

Χρυσή Αυγή 3,75 εκατ. ευρώ

ΚΚΕ 3,95 εκατ. ευρώ

ΔΗΜΑΡ 3,4 εκατ. ευρώ

Οι "Θαμυριάδες" στην Αρναία


Το φωνητικό σύνολο "Θαμυριάδες" συμμετείχε σε κοινή συναυλία με την Καμεράτα Αριστοτέλης στην Αρναία Χαλκιδικής με θέμα τη φύση στην Τελετή Έναρξης των Θερινών Αριστοτελείων.

Η συναυλία πραγματοποιήθηκε με αφορμή την Ευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικής.

Δείτε τo video

Μέλη της Χρυσής Αυγής έξω από το Τούρκικο Προξενείο στην Θεσσαλονίκη (φωτογραφίες)


Με ελληνικές σημαίες στα χέρια και φορώντας μπλούζες της Χρυσής Αυγής έφθασε πριν από λίγο ομάδα οπαδών του κόμματος στο Τούρκικο Προξενείο όπου αναμένεται  ο αρχηγός των Γκρίζων Λύκων, Νταβέντ Μπαχτσελί.

Δείτε τις υπόλοιπες φωτογραφίες:

Πανηγύρι Αγίων Αποστόλων στην Ορμύλια

Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις στην Ορμύλια, στο πλαίσιο του πανηγυριού των Αγίων Αποστόλων. Και φέτος οι εκδηλώσεις οργανώνονται από τον τοπικό σύλλογο Α.Σ. Δόξα Ορμύλιας, με τη στήριξη του Δήμου Πολυγύρου.

Πέμπτη 28 Ιουνίου
07:00 μ.μ.    Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός.
10:30 μ.μ.    Λαϊκό γλέντι με την ορχήστρα του Παύλου Παντάλη.

Παρασκευή 29 Ιουνίου
07:30 π.μ.    Πανηγυρική Θεία Λειτουργία.
11:15 π.μ.    Κεράσματα από το Σύλλογο Γυναικών Ορμύλιας «Ανδρομάχη».
11:30 π.μ.    Κουρμπάνι.
12:15 μ.μ.    Λαϊκό γλέντι.
09:30 μ.μ.    Μουσική βραδιά με την ορχήστρα του Παύλου Παντάλη.

Πέθανε η τελευταία γιγάντια χελώνα

Ο «μοναχικός Τζόρτζ»

Ο «μοναχικός Τζόρτζ» η μοναδική εναπομείνασα γιγαντιαία χελώνα της Νήσου Πίντα, των Γκαλαπάγκος, στον Ισημερινό πέθανε την Κυριακή σε ηλικία 100 ετών,  σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η Υπηρεσία Εθνικών Πάρκων του συμπλέγματος. Η γιγάντια χελώνα που έγινε σύμβολο των προσπαθειών διάσωσης άγριων ζώων στις Νήσους Γκαλαπάγκος, ήταν μεταξύ των ειδών που οδήγησαν τον Κάρολο Δαρβίνο στη Θεωρία της Εξέλιξης, το 19ο αιώνα.

Κανείς δεν γνώριζε την ακριβή ηλικία του Τζορτζ, όμως οι επιστήμονες υπολόγιζαν ότι ήταν πάνω από 100 ετών. Την βρήκαν το 1972, όταν οι ειδικοί θεωρούσαν ότι οι χελώνες αυτού του είδους είχαν αφανιστεί. Το θεωρούμενο ως «σπανιότερο πλάσμα του κόσμου» αποτέλεσε αντικείμενο ενδελεχών ερευνών λόγω της αδυναμίας του να αναπαραχθεί.

Οι ευθύνες για την «γκάφα» με Βερνίκο

Τον ήθελε ο χοντρός... Τα βρήκε όλα ωραία και κατάλληλα συνταγματικώς.
Και μετά ήρθαν οι μέλισσες...


Γιάννης Μακρυγιάννης

Τι λένε στην κυβέρνηση

Με διάχυτο πλέον το φόβο ότι κάθε μέρα και κάθε θέμα, που προκύπτει, μπορεί να κρύβει και μία πολιτική ή επικοινωνιακή παγίδα βαδίζει η κυβέρνηση, μετά την απρόσμενη παραίτηση του Γιώργου Βερνίκου, αλλά και την «απώλεια» του Βασίλη Ράπανου από τη μάχη για την οικονομία. Οι υποθέσεις μάλιστα αυτές έφεραν στο προσκήνιο και τις πρώτες σκιές μεταξύ ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, σχετικά με τον τρόπο που τα δύο κόμματα χειρίζονται την κυβερνητική συμμαχία.

Από τη μία υπάρχει η γαλάζια υποψία ότι το ΠΑΣΟΚ αντιμετώπισε ως αγγαρεία τη συγκρότηση της κυβέρνησης και πρότεινε πρόσωπα ελαφρά τη καρδία, όπως τον κ. Βερνίκο, με μοναδικό  σκοπό να μείνει μακριά από το κάδρο της διακυβέρνησης. Λένε δηλαδή τώρα, παράγοντες της ΝΔ, ότι ο Ευάγγελος Βενιζέλος επέλεξε πρόσωπα, με κύριο γνώμονα να μην σηματοδοτούν το ΠΑΣΟΚ,

Ο αρχηγός των Γκρίζων Λύκων στον τάφο του Αχμέτ Σαδίκ

ΣΩΟΥ ΤΟΥ ΝΤΕΒΛΕΤ ΜΠΑΤΣΕΛΗ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ

Ένα πρόγραμμα γεμάτο συναντήσεις κι επισκέψεις στα σημαντικότερα σημεία του ελληνικού Θρακικού χώρου, επιδιώκοντας προκλητικότατα συναντήσεις με  κατοίκους των Αρριανών, Φιλύρας, με δημοτικούς παράγοντες, και ψευδομουφτήδες ο αρχηγός των Γκρίζων Λύκων Ντεβλέτ Μπαχτσελή συνοδευόμενος από 22 άτομα, δημιουργεί το δικό του ρεκόρ της πιο πολυάνθρωπης τουρκικής αποστολής που περιοδεύει στην περιοχή μας και δημιουργεί την δική του σημειολογία με τις συναντήσεις μειονοτικών παραγόντων.

Το πρόγραμμά του περιλαμβάνει  στις 10.30 επίσκεψη στο Διδυμότειχο  κι αμέσως μετά στο Μεγ. Δέρειο, συναντήσεις με  δημάρχους επισκέψεις σε Φιλύρα  Αρρριανά και στις 12.45μ.μ. στην Κομοτηνή κα προσκύνημα στον τάφο του Σαδίκ Αχμέτ, επίσκεψη στο τουρκικό Προξενείο, συνάντηση με τον ψευδομουφτή Κομοτηνής,  συνάντηση με τον ψευδομουφτή Ξάνθης, διαμονή στο ξενοδοχείο Χρήστος κι Εύη, και δείπνο στα Θάμνα.